ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומניה יולי 2013 מסלול טיול

פורום אירופה
    12
    86
    22647
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ורדה ש
      ורדה ש נערך לאחרונה על ידי

אילן
      עם כל הכבוד לידע הרב שלך, ויש כבוד, על הטעות שלי עליתי כאשר הצצתי בסיפור הטיול שלי שמופיע באתר והתיקון נכתב ללא קשר למה שכתבת ולכן לא התיחסתי בתיקון למה שאתה כתבת
      העיקר שהנוסעים יסעו בכביש הנכון וגם יהנו ממנו....
      ורדה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • noes
        noes נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב
        ורדה מקבל את המלצתך לריווח הטיול.
        האם כדאי לוותר על האולט לטובת כל כביש הט.פ או להישאר בתוכנית הנ''ל.
        כפי שרואים לא נכנסו ממש לרצולוציה של כל אתרי הביקורים , יותר רוצה לסגור גבולות טיול ואז נתחיל להתעסק באתרים הרלוונטים.
        ואם באתרים עסקינן הקניון והמערה כולל כביש 73 חזק בתוכניות
        האם לפשטרה / מערת ילומיצה ובולובוכי ההגעה היא רק בגיפ?
        • אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

אני לא יודעת כמה פייר זה יהיה מצידי...כי לא היינו בחלק ראשון של ט.פ ,וכן בדרך השניה.לא נראה לי שהייתי בוחרת בדרך שוב אם היתה אפשרות אחרת.
          בטוחה שאתה יכול לחפש לבד ביוטיוב,אבל הנה מה שראיתי והעברתי לחברה גם,לתחילת יולי השנה.
          https://http://www.youtube.com/watch?v=Xv4msLbdWvg

https://http://www.youtube.com/watch?v=_IlfPq3W60g
          לפני שנה,אחד המדריכים ונהגים ברומניה המליץ בפורום על ארמון שנמצא בבושטני,חיפשתי אתר עם אפשרויות ביקור ומה עוד יש בו לחברה,זה מה שראיתי,אם נמצאים באזור אפשר לבקר בו גם
          http://www.cantacuzinocastle.ro/
          כאן הוא מסומן על המפה
          http://www.info-trip.ro/obiective-turistice/castelul-cantacu zino-busteni
          וזה הסרטון
          http://www.youtube.com/watch?v=Xhf6F5gn60Y&feature=relat ed
          החברה הכניסה אותו לקובץ הטיול,לא מכירה,נראה יפה.
          וזה מהאתר של Jacky
          http://tyulei-romania.blogspot.co.il/2012/04/blog-post_19.ht ml
          אמה
          • אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

לא מבינה למה שני הקישורים הראשונים לא נפתחו,ראיתי אותם היטב והעברתי לחברה Confused

אולי משהו במחשב, נסה לחפש לבד ביוטיוב,הדרך מקסימה.

אמה
            • noes
              noes נערך לאחרונה על ידי

אמה המנזר נכנס לתוכניות , הקישור שלא עובד על איזו דרך את מדברת האולט , ט.פ , או כביש 73
              • אמה
                אמה נערך לאחרונה על ידי

שני הקישורים ליוטיוב שלא נפתחו הם מהדרך מ וידרארו לאגם בלאה,ואחד רק לוידרארו.
                בכביש 73 לא היינו,לא הספקנו.
                העליה לבושטני עד שעה 15.00 .נהגי הג'יפים עמדו למטה ואמרו לנו זאת,הציעו לעלות בטיול בג'פ כמו שורדה עשתה,היינו עם עוד זוג חברים והוחלט שלא עולים.אני אגיד לך מה,אחרי מחצית הטיול התרגלנו למחירים על הרצפה ופתאום כשאמרו מחיר גבוה יותר, נראה חשוד.
                אגב העליה ברכבל לבושטני,בטיול שלנו המחיר היה הלוך וחזור בנפרד.
                לא דאגו להגיד לנו.קנינו כרטיס שהסתבר לכיוון אחד ובירידה לא הבנו למה נדרשנו לשלם שוב.ביררנו עם קופאית שדיברה אנגלית טובה ואפילו שלחתי מייל עם שאלה כשחזרנו הביתה.ואכן כך,המחיר הלוך וחזור בנפרד,כי אפשר לעשות רק דרך אחת,או להמשיך ברכבל נוסף לפסטרה או לטייל ולרדת ברגל.נו באמת.היו כצה רגעים לא נעימים.ממודעין בושטני חזרו ואמרו שכל הרכבלים בידיים פרטיות והמחירים אכן יקרים ולא תלויים בהם.יקר יחסית לרומניה,כמובן.
                אמה
                • ורדה ש
                  ורדה ש נערך לאחרונה על ידי

אני שמחה שהחלטת לרווח את הטיול, לא תצטער על כך כי הנסיעות עצמן לוקחות זמן רב יותר ממה שנראה בעין על המפה.
                  לגבי ההגעה למערה ולאגם בולבוצי, ניסיתי עכשיו לשחזר אבל לא רשמתי לי ולא זכור לי במדויק. אני זוכרת שניתן להגיע ברכבים פרטיים עד למלון ואולי אף יותר, לא בטוח שעד המערה עצמה. אני מצרפת כאן תמונה של שלט דרכים של האזור ממנו נראה שהחלק האחרון של הדרך לא כבוש, וכן שלט שמוביל למערה, אבל לא זכור לי בדיוק מהיכן צולם. בכל מקרה הייתי משאירה את הנושא פתוח ומנסה לשאול בלשכת תיירות באיזור או אולי יהיה פה מישהו עם תשובה יותר בדוקה. הטיול בג'יפ היה חוויה בפני עצמה למרות שבדרך כלל אנחנו מעדיפים לנסוע ברכב שלנו, מה גם שבאותו יום הרכבל לא עבד בגלל תנאי מזג האויר.

בנושא הטרנספאגרש, אני הייתי נוסעת לכל אורכו ומוותרת על עמק האולט, כי כמו שכתבתי זה מאריך את הדרך אלא אם כן אתה בכל מקרה נוסע צפונה וחזרה דרך אותו אזור. גם אז אולי כדאי לבדוק את הדרך הטרנסאלפינית שהומלצה לנו על ידי בעלת הפנסיון בו ישנו בכפר יפה ליד סיביו. לדבריה הכביש החדש הזה אף יפה יותר מהטרנספאגרש כך שאולי מהווה אלטרנטיבה טובה יותר מעמק האולט
                  בהצלחה
                  DSCN4046 (Large).JPG מפת אגם בולבוצי +בבלה+המערה.jpg
                  DSCN4046 (Large).JPG(גודל:13.69KB)מפת אגם בולבוצי +בבלה+המערה.jpg(גודל:14.18KB)

DSCN4046 (Large).JPGמפת אגם בולבוצי +בבלה+המערה.jpg
                  • noes
                    noes נערך לאחרונה על ידי

לילה טוב
                    אחרי עוד מקצה שיפורים והוספת קצת שורשים על הדרך , השארת הדלתא כאופציה , זה המסלול הסופי המתגבש
                    1. בוקרשט / קורטאה דה ארגס / סכר וידרארו
                    2. עמק האולט /(אופציות עצירה במנזר קוזיה , אולנשטי , הטיילת בקלמנשטי ) / סיביו
                    3. העיר סיבוי / כפרי סיבוי (סיביאל / כריסטיאן) / בלאה / מנזר סמבטה (לינה באזור )
                    4. העיר פאגרס (אופציה) / סיגישווארה / טירגו מורש / עלייה למרמורש (לינה בסליסטה דה סוס )
                    5. בארסנה / בורסה / פריסלופ / מוזיאון העץ / לינה בוואמה
                    6. (שורשים ) סוצבה / בוטושאו / יאסי
                    7. יאסי / פייטרה ניימץ / הביקאז / האגם האדום
                    8.האגם האדןם / האגמים (אופציה ) אנה / טושנד / פריזמר / ראשנוב(לינה)
                    9-10 איזור ברשוב כולל בראן , דמבוויצורה , פסטרה , בראן , פויאנה , סיניה .. וככול שיותיר הזמן
                    11. הפרקים אוונטורה/ ופארק המים בברשוב (למען טיולי ילדים מתוכננים גם הפארקים קלינדרו בבושטני וטרה בבוקרשט) / העיר ברשוב
                    12. מערת המלח סלניק / סנגוב / בוקרשט
                    13. בוקרשט
                    14. חזרה לישראל
                    כמובן שיתכן ולא נספיק הכל , יתכן שדברים ישתנו תוך כדי תנועה
                    המסלול מובא גם בשביל רעיונות לאחרים
                    שבת שלום
                    • אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

לילה טוב,
                      יום 4 לטעמי,לא אפשרי.תראו שוב מול מפה
                      5 שעות נסיעה מבלי לעצור אפילו בערים היפות??
                      בפגררס,אם עוברים אותה על הדרך-אפשר לעבור...ברכב.
                      בסיגהשוארה,טארגו מורש סיור עיר חובה אם כבר עוברים אותן...לא רואה איךך??
                      אמה
                      • על המפה יום 4
                      • noes
                        noes נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב
                        אמה אני אשתמש בביטוי שלך וחושב איתך על המקלדת
                        נניח מוותרים על פאגרס , הזמן בין סמבטה לטירגו מורש שעתים , עוד 5 שעות טיול בשתי העיירות , ועוד שעתיים ל מרמורש , ניקח עוד שעה ספר
                        כלומר יום של 10 שעות האם זה עדיין נשמע לא סביר ?
                        • אמה
                          אמה נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב,
                          אני אתקן את עצמי,אולי אפשרי אבל לא הכרחי.כי וודאי יהיו לא מעט אנשים (וחברה שלי בתוכם)שיעשו את הדרך או לפחות ינסו.
                          סיגהשוארה מאוד נעימה,העיר העתקיה,הסמטאות,לשבת בבית קפה על ארוחה או אפילו משהו מתוק-לוקח זמן.לעלות למצודה..
                          לא זוכרת אבל בימים מסויימים אולי סופ"ש יש שוק גדול מקומי אליו באים מהכפרים על עגלות סוסים,חיפשנו ולא ידענו להסביר את עצמינו.בדרך מסיגהשוארה לטארגו מורש,בצידי הדרך היו שווקים של הצוענים.באחד מהם עצרנו ונכנסנו פנימה,היה מעניין מאוד,שוק של כל מיני אך האטרקציה היתה האנשים בלבוש הצועני,בקיצור לקח זמן.
                          וזה לאחר לינה בסיגהשוארה,יצאנו בערך ב10.00 והגעינו דרך טארגו מורש עד עיירה RODNA לקראת 19.30-20.00,החלטנו לעצור בה ללינה כי לפנינו היה על המפה יער ולהיכנס עליו בשעות החושך עם כביש צר ולא מואר-לא רציני.
                          למרות שכביש C17 נראה צהוב,הוא עובר בשולי היערות,לעשות את הדרך בשעת הערב-לא הייתי עושה,לאור הנסיון שלנו.
                          אבל מה הבעיה? מקסימום תעצרו ללינה באחת הכפרים לפני.אל תשלם מקדמה ללינה בסליסטאה דה סוס.
                          יום טיול של 10 שעות כן נשמע סביר למי שהנהיגה לא מפריעה לו,אבל לא בצפון רומניה.
                          אבל שוב,תצאו לדרך ואל תהיו מקובעים שהייבים להגיעה לנקודה מסויימת,יקח יותר זמן בערים, בשווקים? תעצרו ללינה היכן שהו.
                          תעבור על אתרים של העיירות אולי תראה צימרים באתרים,אם לא גם לא בעיה,יש הרבה שלטים בכבישים על פנסיונים.
                          לנו,מרודנה ועד בורסה היה רק פנסיון אחד ממש במעבר פריסלופ,ולפני זה היה קומפלקס בכניסה לשמורת רודנה-סגור,היו גם כמה התחלות בניה.
                          תאר לך היינו צריכים להגיע בחושך עד מעבר פריסלופ ללינה Confused
                          ויום למחרת מרודנה לפריסלופ,טיול בצפון עד בורסאנה וחזרה דרך פריסלופ לבוקובינה לוואמה-היה מעניין אבל ארוך גם,החבר אמר שהתחת נדבק לו לכיסא,אבל לא רצינו לעצור ללינה בבורסא-היה עדיין מוקדם בכדי להישאר בעיירה קטנה.
                          אמה
                          משהו לעצור בו בכניסה לשמורה? שמורת רודנה
                          משהו לעצור בו בכניסה לשמורה?(גודל:16.78KB)שמורת רודנה(גודל:13.32KB)

שמורת רודנהמשהו לעצור בו בכניסה לשמורה?
                          • noes
                            noes נערך לאחרונה על ידי

שלום
                            ממשיך את הדיון לגבי העליה למרמורש , האם הביקור בבורסה הוא אך ורק למפל הסוס , מהו הזמן הלוך ושוב.

לגבי המסלול הכולל את מערת ללומיצורה(עם הכנסיה בפתח) מפל השאגות / אגם בולובוצי .
                            לפי מה שנכתב אופציה אחת היא גיפ ,
                            אופציה שנייה היא רכבל המשך מסלעי הסבתות למערה (ומה אחר כך ?)
                            אופציה שלישית לפי גווגל מפס הוא מציע מסלול עוקף סיינה מדרום אל אגם בולובוכי האם בצורה זו כן ניתן לביצוע ברכב רגיל

• noes
                              noes נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים
                              כמאמר הפתגם הידוע זה לא נגמר עד שזה לא נגמר כנראה שזה המסלול הסופי המוגש כאן להערות / הארות / ורעיונות לאחרים
                              כזכור מתחילים ב 07/07

1.בוקרשט - עמק האולט ( עצירות אפשריות בקוזיה , הטיילת בקלמנשטי , אולנשטי )- סיביאל (לינה ) (סיור לילי בסיביוי אופציה)

2. אלבה יוליה - קלוז - דז

3. דז - באיה מארה (מוזיאון המינרלים ) אגם בודי וקומפלקס סויור - אונצסטי (לינה )

4. בארסנה - בורסה (מפל הסוסים אופציה ) - מוזיאון העץ - VAMA

5. שורשים : סוצאבה - בוטושאן - יאסי

6. יאסי - ביקאז (סכר + מעבר) - האגם האדום

7. אגם האדום - מכרה המלח בפרייד - סיגישוארה

8. סיגישאורה - סיביו - (אלא עם נספיק את סיביו בהתחלה ) -כביש ה ט.פ - קורטאה דה ארגס

9. קורטה - רשנוב (לינה 4 לילות ברשנוב )

10- 12 ברשוב , ברן , פוינה / פסטרה / פרדיאל ... וככל שיותיר הזמן

12 - הגעה לבוקרשט אחרי הצהרים

13 - בוקרשט
                              14 - טיסה

כמו שאילן אומר יש את הדרכים של גווגל ויש את הדרכים הנופיות אם יש המלצות לכאלו (לדוגמא כביש 73 ) נשמח לשמוע
                              רב תודות

• אילן Ilan
                                אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

היי noes !
                                כרגע אין לי זמן לעבור על המסלול אך רוצה להמליץ לך על מכרה המלח OCNELE MARI לידם תעברו ביום הראשון. הוא יותר קטן מהמכרה בפראיד אך מצד שני אינו דורש ירידה ועליה של 250 מדרגות.
                                לחצי על POZE בצד הימין כדי לראות עוד תמונות.
                                • מכרה מלח OCNELE MARI
                                • מסלול גווגל להתמצאות בלבד
                                • אמה
                                  אמה נערך לאחרונה על ידי

גם מכרה מלח טורדה,בדרך.ולפי תמונות,סרטון יוטיוב אין מקום להשוואה בין טורדה למכרות מלח אחרים.
                                  בגלל הזיגז נראה כי יש ביזבוז מה של זמן.אבל זאת בחירה שלכם.
                                  מקורטה לרשנוב,שעתיים + רק כדי לחזור לפרחובה.
                                  בחזור לבוקרשט מצתמצם ל30 ק"מ מיותרים ,לא סוף העולם.
                                  נסו לטייל בסיביו בתחילת הטיול.
                                  יום 8 לחוץ גם כך,כניסה לסיביו "תגנוב" זמן מיתרת הים.
                                  טראנספגרשן זה לא רק לעבור על הכביש.זה עצירות,המפל,מפרצי חניה בצידי הדרך,טיול רגלי לאורך מפלוני מיים,אגם בלאה,הפסקה לאוכל,וידרארו..
                                  בהצלחה,
                                  אמה
                                  • noes
                                    noes נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב אמה
                                    לא הבנתי מה הכוונה '' מקורטה לרשנוב,שעתיים + רק כדי לחזור לפרחובה."
                                    אם אני מנסה להבין , כבר הסברתי שאנו משאירים את אזור ברשוב לסוף בגלל נק' הענין לילדים.
                                    אגב איזה קטע מזגזג (למעט סיביו ביום 8 ) כל השינוי של המסלול נועד למזער זיגזוגים
                                    יום טוב
                                    • אמה
                                      אמה נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב,
                                      להשאיר את ברשוב לסוף,נחמד גם עבור המבוגרים.
                                      הטיול סביב נינוח יותר,כבר ללא הצורך למהר,יש כמובן מקומות עיניין לא מעטות אבל איך שהו האזור הכניס לנינוחות.
                                      המסלול נראה בסדר גמור.החלטה לינסוע דרך מנזר קוזי וקלמנשטי ולא לעלות באראנספגרשן מתאימה לכם וזה בסדר,היא נראת לי כזיגזג .
                                      אני אשמח לשמוע על החוויות שלכם מהדרך,לא יכולה להגיד שהיא היתה מוטעת או לא נכונה לנו,כי היינו בתאריך שטראנסגרשן עדיין היה סגור(רשמית) מכיוון ארפו.הדרך ירוקה,עם מיים זורמים לצידי הכביש.האם משהו מיוחד? לא בדיוק.בתור כאלה שמילה "בריאות" תמיד תזכיר לנו מעיינות מיים,שתיית מיים כנגד כל המחלות-מה לעשות ילדות במולדובה-אוקראינה שמשופעות גם בזה ,היה לנו מעניין לראות את קלנשטי שזכורה היתה מהסיפורים וגם את קובאסנה.במיוחד לאחר שחברים היו שם במשך חודש כמעט רצוף,לפני כמה שנים.לימדו אותי שאם כולם אומרים שזה בריא(מרחצאות,ים המלח,מכרות מלח,מיי מעיינות לשתיה)אז זה בריא ונקודה Very Happy .לדעתי טראנסגרשאן יקח לכם יותר זמן מהתכנון,וכדאי באמת לטייל בו בנחת,כנ"ל האגום האדום.
                                      ב30.6 יוצאת קבוצת חברים שלנו ל10 יום,6 מבוגרים ו2 מתבגרים בני 14,חברתי לא כותבת היא קוראת נאמנה של הפורום,אני אנסה לעדכן לאחר שיחזרו עם חוויות משלהם.
                                      אמה
                                      • noes
                                        noes נערך לאחרונה על ידי

אמה יכולה בנתיים לפרסם עיקרי המסלול של החברים
                                        • לבון רחל  קולומבוסית
                                          לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

אני מצטערת שאני מצטרפת רק עכשיו אבל עסוקה עם תכנון הטיול שלי לאיסלנד.

יום 8 נראה לי קשה מאד לביצוע. הדרך של טראנספגרשן לוקחת כ-5 שעות מינימום. עוצרים ליד אגם בליאה. שותים איזה מרק בבקתת- מלון שנמצאת שם
                                          יורדים למפלס האגם. עוצרים ליד הדוכנים להסתכל קצת.
                                          עוצרים ליד מפל בליאה. אם יש מספיק אנשים אפשר לקחת רכבל שעולה למעלה. אצלי לצערי לא היו 10 אנשים אבל היינו מחוץ לעונה. הנוף מהרכבל צריך להיות מאד יפה. בקיצור צריך לעצור וזו חובה!!!

איך תספיקו לראות את סיגישוארה +סיביו באותו היום - קשה לי לראות.

מה שלא הכנסתם לתוכנית זה סיניה עם ארמון פלש ופלישור שזה מקום פנינה בסגנון ארמונות בוינה ואולי אפילו יפה משם.
                                          סיביאל כמקום לינה האם כבר קבעתם? סיביאל עצמה לא משהו ששווה ביקור לעומת זה אם תמקמו את הלינה בסיביו תוכלו לטייל בה בערב. אנו לנו אצל פנסיון ליאון והוא במרחק הליכה של 15 דקות מהעיר העתיקה.
                                          ישנם עוד כמה פנסיונים המומלצים בטיפים בתוך סיביו. אל תוותרו על סיביו כי היא שווה מאד!!!
                                          אם אתם באלבה יוליה תצפינו לטורדה ותבקר במכרה המלח שם שהוא מיוחד .
                                          בקיצור כדאי קצת לשנות את המסלול.

רחל לבון
                                          • אמה
                                            אמה נערך לאחרונה על ידי

לילה טוב,
                                            כשתכנתי את הטיול לרומניה,הוא התחיל משבוע,ואז נוספו עוד 3 ימים.ורחל כל הזמן ביקשה,תוסיפי עוד כמה ימים,תוסיפי Very Happy
                                            וכמה היא צדקה.
                                            שלא תבינו לא נכון,בהחלט אפשר לטייל רק שבוע,או 9-10 יום,אבל חייבים להתאים את המסלול.כדי שזאת לא תהיה ריצה,טיול זה הנאה,ספסל מול מפל,אוכל טוב,שווקים.וברומניה זה הולך לעט.
                                            המסלול שהתאמנו לחברים קלסי,ללא חידושים .טיול ראשון ברומניה.
                                            אם ימצא חן בעינייהם לא יפסלו לטייל בה שוב,כמו שמטיילים בבולגריה כבר כמה שנים רצוף,אומנם בחורף.
                                            טיסה שנוחתת בלילה ולילה ראשון בשדה,מלון זול עם שאטל מהשדה.
                                            בבוקר עליה לקורטאה דה ארגס,הצטיידות בשוק,אולי ארוחת צהרים,במסעדה שהומלצה ע' בעלת פנסיון רוקסי שנה שעברה לחברה אחרת ונתגלתה כמעולה(לא זוכרת את שמה)המשך לאגם וידרארו ולינה בוידרארו.אם יספיקו סיור סביב אם לא,במלון יש ספא.
                                            המשך לאגם בלאה,מפל ,חוות פורלים(הגברים דייגים אמיתיים יעניין אותם). אולי סיור במקום אם יתאפשר(יש סיורים אבל לא ענו לה למייל)אם ישאר זמן ביקור במנזר ונסיעה לסיביו.
                                            לינה בסיביו
                                            בילוי בוקר בסיביו והמשך דרך אלבה יוליה לטורדה,לינה בסביבת טורדה,ביקור במכרה מלח וקניון טורזי.
                                            המשך דרך כפר ביארטן לסיגהשוארה לינה בה.
                                            כאן היתה התלבטות,אם עולים לאגם/סכר ביקז ועוברים בדרך בסובטה,לוקח זמן רב.תכננה לינה ממש קרוב לקו המיים בביקז אבל זה לא השאיר זמן לאגם האדום,והוא ניצח.ביקז אאוט אדום אין Laughing
                                            לינה באגם האדום,זמן הגעה מתקצר מה שישאיר יותר זמן לטיולים רגליים.בבוקר שייט והמשך דרך אגם ספנטה אנה,בדרך טושנד(?) הגעה בערב לברשוב.
                                            3 לילות בברשוב.והטיולים הרגילים בבראן,בושטני,מערה ומנזר בסלע,רשנוב,פונדטה,פויאנה ברשוב.לבנים-פארק טיפוס על עצים,פארק מיים ,רכיבה על סוסים בחוות דיאנה.
                                            נסיעה חזרה לבוקרשט,בדרך עוצרים בסיניה לחצי יום ארמונות והמנזר,הגעה לבוקרשט ל2 לילות.בילוי יום וחצי בעיר,בניין הפרלמנט, מבחינתם חובה,בילוי ערב במסעדה עם מוזיקת פולקלור,פארק ורצוי מוזיאון הפתוח.חייבים להספיק לקניון,מלי עשתה שם קניות טובות,אז חובה Laughing
                                            זה בערך התכנון,תוכן יש ל20 יום,כמובן יבחרו מה לקצץ,יתפזרו וחלק ילך למסעדה עם מוזיקה וחלק לקונצרט בכנסיה השחורה בברשוב.גם טיולים באזור ברשוב אפשר לפצל כי הם עם 2 מכוניות.
                                            הלינות,הוזמנו מראש,הם קבוצה גדולה,דרך בוקינג,גם לפנסיונים.
                                            פניה ישירה לפנסיונים לא הניבה תשובות,גם כאשר המיילים תורגמו לרומנית.
                                            הלינה בתוך הערים נבחרה כדי להיות יותר במרכז,מדרחובים,בתי קפה,תחושת חיים.טבע יהיה מספיק באגמים.
                                            מאוד רציתי למשוך אותם צפונה,מאוד ביקשתי להוסיף עוד כמה ימים,אבל זה בעייתי,יש תאריכים שבלתי אפשרי לא להיות בעבודה Sad
                                            שוב אם ימצא חן,ועם טיסות של וויז אייר,אפשר לחזור.
                                            מקווה שזה יעזור במשהו.
                                            אמה
                                            • כך זה נראה על המפה
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 3 / 5
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון