טיסה עם WIZZ AIR
-
שלום
האם יצא למישהו לטוס עם WIZZAIR לבודפשט ?
האם יש "אותיות קטנות " שצריך לשים אליהם לב ?
חג שמח -
טיסה עם WIZZ AIRהאם יצא למישהו לטוס עם WIZZAIR לבודפשט ? אני טסתי איתם וגם REEF.
SANCHO התלונן שביטלו לו טיסה בלי לפצותו.
האם יש "אותיות קטנות " שצריך לשים אליהם לב ? אין אותיות קטנות אבל ישנם אותיות רבות מראוד שמאוד מומלץ לקרא אותם.
יש גם מידע רב בפורום הזה וגם בפורום המשפחות. ממליץ לעשות חיפוש תחת השם "WIZZAIR".
-
טיסה עם WIZZ AIRולמשל יש שירשור "שלי" שפתחתי לא מזמן
-
טיסה עם WIZZ AIRאכן בשרשור שפתחה קיפודה יש המון מידע.
מדובר על חברת Lowcoast ולכן יש לשים לב לכל הפרטים הקטנים כגדולים.
כמו גודל מטען היד שמותר לקחת למטוס ללא חיוב, אמנם אין הגבלת משקל, אך מגבלות הגודל הן כאלו שטרולי סטנדרטי לא מתאים.
צריך לשים לב כשרוכשים מטען, בין אם טרולי או מזוודה.
צריך לדעת שמזון ומשקה אינם כלולים במחיר.
וצ'ק אין באינטרנט חוסך עוד כמה יורו.
הערב גילתה לי ענתנת שלאחר שמבצעים צ'ק אין ומאשרים, לא ניתן לעשות שום שינוי, לא ניתן לבטל הטיסה או להוסיף מטען.
אם תעשה צ'ק אין באינטרנט ותגיע ללא בוררדינג, תאלץ לשלם 30 יורו לכל נוסע.
יש עוד המון...
כדאי לעיין היטב בקישור המצורף:
-
טיסה עם WIZZ AIRהיי
האמת היא שנראה לי שעדיף לשלם קצת יותר ולהיות יותר רגועים...
-
טיסה עם WIZZ AIRהשאלה כמה זה "קצת יותר". תראי למרות שאני מהנפגעות שלהם כרגע (אבל מצד שני אני עדיין לפני הטיסה - תראי את הסיפור שלי בשרשור השני בנושא), אני עדיין חושבת שהשתלם לשלם את המחיר ששילמתי - 295 אירו לשני כרטיסים ומזוודה אחת.
אני מקווה שלא יהיו לי תאקלים בטיסה עצמה שישנו את דעתי
-
טיסה עם WIZZ AIRאני יכול לומר שאחרי הכל קיבלנו עודף מ-400 יורו ל-4 כרטיסים כולל מזוודות.
אם יודעים לתכנן נכון ויש קצת מזל טוב בצדכם, החיסכון הוא אדיר.
למי שאין כח וחשק להתעסק עם LowCoast אולי עדיפה הדרך המסורתית. -
טיסה עם WIZZ AIR200$ הפרש על כרטיס אחד זה לא בדיוק קצת יותר.
אני הוספתי 8€, וישבתי ביצאת חרום (מקום לרגליים). באל על זה עולה 49$. הוספתי 10€ על שנוי כרטיס. באל על עולה 150$.
קניתי ב-3€ סנדוויץ' כשר. באל על מקבלים בחינם אבל בילתי אכיל.
אנחנו הישראלים שרגילים לקומבינות ואילטורים לא כל כך מתאים חברה שמקפידה על כל אות ומילה שכתוב בתנאי הכרטיס ועל כל חרינה משלמים. -
טיסה עם WIZZ AIRשלום חברים
הזמנו כרטיטים לאוגוסט קראתי בעיון השירשורים המעולים יש לי שאלה האם אפשר להוסיף 10 יורו לשינוי כרטיס אחרי ההזמנה?
מונה -
טיסה עם WIZZ AIRאפשר להתקשר במחיר עלות שיחה מקומית - 03-7219487 -
טיסה עם WIZZ AIRלא. האפשרות הזאת קיימת רק ברגע ההזמנה המקורית (וזה הגיוני, לא?) -
טיסה עם WIZZ AIRאפשר לשנות מועד טיסה גם אחרי ההזמנה. מחיר השנוי דרך האינטרנט 30€ לכרטיס ולכוון . יש לשים לב באם הכרטיס החדש יותר יקר, יש לשלם גם את ההפרש. -
טיסה עם WIZZ AIRהכוונה שלי היתה שלא ניתן לשלם 10 אירו ולקנות את הזכות לשינויים כמה שרוצים, כמו שאפשר לעשות עם קניית הכרטיס.
האמת ש"קנס" של 30 אירו לשינוי זה גם נמוך מאד יחסית למקובל בחברות לואו קוסט וגם ביחס למקובל בחברות רגילות אם לא קנית כרטיס נורא יקר שלהן. -
טיסה עם WIZZ AIRחברת אל על דורשת 140$ על שינוי בכרטיס!!