מידות תיקים ב WIZZ AIR
-
חג שמח,
כמה שאלות בקשר למטען ל Reef, lbd ושאר החברים:
א. מה המשקל המותר למזוודה ששולחים תמורת 25 אירו?
ב. Small Cabin Baggage - שאפשר לעלות איתו למטוס ללא תשלום מוגדר במידות של 42X32X25. כל תרמיל גב שאיתו מסתובבים בעיר אורכו יותר מ 42 ס"מ. האם הם ממש בודקים את המידות של התרמילים האלה?
ג. Large Cabin Baggage - הוספנו טרולי כזה בתשלום של 10 אירו לכיוון לעליה למטוס, אבל בדקתי את המידות והוא חורג בעומק ב 2-3 ס"מ. האם הם מקפידים?
ד. אם שילמתי על טרולי לעלייה למטוס, אני יכול בנוסף גם תיק קטן בחינם או שפריבילגיה זו מתבטלת ברגע שאני עולה למטוס עם טרולי בתשלום?
תודה, -
מידות תיקים ב WIZZ AIR"נציגי השירות הקפידו מאוד על הגבלות הגודל ו/או המשקל כפי שמצוין באתר האינטרנט של החברה.
נוסע שהזמין טרולי (Large cabin bag) אינו רשאי לקחת אתו בנוסף תיק קטן (Small cabin bag),
לכל נוסע מותר תיק אחד בלבד." כתב: REEF -
מידות תיקים ב WIZZ AIRתודה לי,
32 קילו למזוודה זה די והותר בשבילינו כזוג, ובמיוחד אחרי שהחברה הקדימה לנו את החזרה ביום. -
מידות תיקים ב WIZZ AIRא. מה המשקל המותר למזוודה ששולחים תמורת 25 אירו? 32 ק"ג
ב. Small Cabin Baggage - שאפשר לעלות איתו למטוס ללא תשלום מוגדר במידות של 42X32X25. כל תרמיל גב שאיתו מסתובבים בעיר אורכו יותר מ 42 ס"מ. האם הם ממש בודקים את המידות של התרמילים האלה? בודקים
ג. Large Cabin Baggage - הוספנו טרולי כזה בתשלום של 10 אירו לכיוון לעליה למטוס, אבל בדקתי את המידות והוא חורג בעומק ב 2-3 ס"מ. האם הם מקפידים? מקפידים
ד. אם שילמתי על טרולי לעלייה למטוס, אני יכול בנוסף גם תיק קטן בחינם או שפריבילגיה זו מתבטלת ברגע שאני עולה למטוס עם טרולי בתשלום? רק תיק אחד אפשר לעלות למטוס, או טרולי בתשלום או תיק יד.
-
מידות תיקים ב WIZZ AIRמישהו זוכר מה מגבלת המשקל של הטרולי שמעלים למטוס? (המוגדל ב-10 אירו וגם החינמי) -
מידות תיקים ב WIZZ AIR -
מידות תיקים ב WIZZ AIRעד כמה שזכור לי אין הגבלת משקל על מטען יד, קטן או גדול. קיימות רק הגבלות בנושא הגודל.
לא ביקשו לשקול טרולי (גדול של 10 יורו) ולא תיק גב מהסוג שעומד בתנאיי החינם ללא חיוב.
אמנם יש הערה באתר של Wizz והיא מתייחסת לטיסה ספציפית המופעלת באוקראינה.
(If your flight is operated by Wizz Air Ukraine (airline code WAU):
Passengers are allowed to carry only one piece of hand baggage with the maximum dimensions 56x45x25 and not exceeding 10 kilograms.)
שוב, למיטב זיכרוני לא שקלו בנתב"ג וגם לא בבודפשט, מה שכן הקפידו מאוד על המידות.
בחזור שקלו המזוודה ויצא 33.4 ק"ג, הדייל העיר על המשקל ואמרתי שאני יכול להעביר כמה ספרים לתיק יד שלי, הוא השיב:
Its O.K just for the next time
-
מידות תיקים ב WIZZ AIRREEF צודק. איו הגבלת משקל לא על תיק היד ולא על הטרולי. ההגבלה היחידה שצריך לבד להרים את הטרולי למדפים (לא לבקש מהדיילות). -
מידות תיקים ב WIZZ AIRעם הרמת הטרולי למדף נסתדר, אבל המגבלה על גודל התיק הקטן שלא משלמים עליו, קצת מוגזם.. 42 ס"מ גובה?
אבל גם הם צריכים להתפרנס, לא ? -
מידות תיקים ב WIZZ AIRלפי מה שהבנתי לא מודדים עם מטר אלא מכניסים לתא מדידה. אם הגב של תיק הגב גמיש, אין בעיה עקרונית לקפל אותו ולהכניס אותו לתא.
למנוסים, האם זה יעבוד?
(הערת אגב: במסגרת ניצול תוכנית הנקודות הישנה הזמנתי תיק גב קטן ממה שיש לי היום. אולי אם הוא היה מגיע כבר הייתי יכולה להשתמש בו לטיסה הזו.. לא עברו כבר 45 ימים מהסיפור הזה של שינוי התוכנית??) -
מידות תיקים ב WIZZ AIRלזכותה של WIZZAIR יש להגיד שהם שינו את מדיניות המזוודות לא בגלל המחיר, אלה בגלל שלא היה מקום לכל הטרולים והתיקים במטוס. לראיה: ביחד עם חיוב 10€ על הטרולי, הם הורידו את מחירי כל הכרטיסים ב-5€ (בפועל ולא כאילו). כך שלמעשה משלמים רק 5€ תוספת. גם המימדים של תיק החינם קטנים כי אותם מכניסים מתחת למושב ולא בתאים למעלה. כל מי שרכש את הכרטיס לפי התקנה החדשה יכול היה לעלות את הטרולי בחינם גם אחר כך. -
מידות תיקים ב WIZZ AIRיכול לומר שבנתב"ג חיפפו ולא ממש התאמצו. גם לא סימנו סרטים כמו בבודפשט.
בנתב"ג עלו למטוס נזירים עם שקיות, תיקים, טרולים ומה לא? בידיים. אני בספק אם הם שילמו, אולם הדיילות היו אדישות למראה.
בבודפשט הכל מתקתק By The Book, וכל תיק או טרולי שלא נראה לדיילות שהוא עומד בקריטריונים נשלח לכלוב! מה גם שכל תיק או טרולי סומן בהתאם גדול או קטו במדבקה ייעודית.
צילמתי בבודפשט את כל הכלובים של כללללל החברות (והיו הרבה), בהמשך כשאעבור מחשב אעלה תמונה של הכלוב המדובר.
נתנת,
תעשי איזה פטנט שאת רוצה רק שהקורבה תראה שהתיק נכנס ויצא מהכלוב.
אני לא יודע על איזה תיק את מדברת, כי יש תיקים שחולקו במתנות שעומדים בקריטריונים ויש שלא, הכל תלוי במידה.
בטרם אני אורז מדדתי תיקי הגב והטרולי.
אגב
מחשב נייד, מצלמה בתיק קטן, ספרים ושקיות קטנות עם מזון לא נספרו כמו באיזיג'ט.
עשו לעצמכם טובה, בואו מוכנים מראש במידות ובמשקלים ואל תסמכו על המזל, הם טוחנים ים כסף על כאלו שניסו להתחכם, או סתם טעו בתמימות! -
מידות תיקים ב WIZZ AIRהזכרת התיק שהוזמן מלמטייל היתה סתם הזדמנות לקטר עליהם. עכשיו בדקתי. חלפו בדיוק חודשיים ממועד ההזמנה. אמנם אומרים סוס שנותנים לך במתנה, לא בודקים לו בשיניים, ובכל זאת.. לא מכובד.
לגבי וויזאייר אני בהחלט מתכוונת להיות זהירה איתם. הזמנתי טרולי אחד גדול ברגע האחרון והתיק השני יהיה "תיק נשים" קצת מגודל אבל הרבה מתחת למידות.
טוב לדעת שלא מנג'סים על כל שקית אוכל. -
מידות תיקים ב WIZZ AIRיש לי טרולי שאני משתמש בו כבר 10 שנים. לפני הטיסה ב-WIZZAIR גליתי שגדול ב-2 ס"מ מהמותר. ספרתי את זה לבת שלי והיא אמרה לי : אבא, כפי שאני מכיר אותך, בטח חתכת ממנו את 2 הס"מ. היא צדקה. אני לא אוהב להמר. אמנם לא חתכתי אבל הקטנתי את הטרולי ב-2 הס"מ האלה,
ובאמת עברתי בהצלחה את כל המדידות בטרמינלים. -
מידות תיקים ב WIZZ AIRאיך הקטנת אותו?? -
מידות תיקים ב WIZZ AIRהמסגרת של הטרולי ממתכת. הרחבתי אותו בעזרת מקל של מטאטה, על חשבון האורך שחרג ב-2 ס"מ. לפעמים לימודי ההנדסה שלמדנו עוזרים.
-
מידות תיקים ב WIZZ AIRאליפות!
ביג לייק!! -
מידות תיקים ב WIZZ AIRזה כמובן תלוי בהנדסת החומרים של הטרולי.. אבל סחטיין על הרעיון
-
מידות תיקים ב WIZZ AIR -
מידות תיקים ב WIZZ AIR
אני הייתי לוקח את המקל ונותן לקורבה בראש למה שהיא עושה עניין מ- 2 ס"מ. אנטישמים.