ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חידוש תכנון טיול שלכת

פורום צפון אמריקה
    7
    26
    5986
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • צביקה
      צביקה נערך לאחרונה על ידי

לינה/חניה במונטריאול
      DHZ,
      רק לצורך תיאום ציפיות בנושא המחיר:
      בעוד אני מסכים לחלוטין עם ההמלצה שלך על המלון ברמה האיכותית, אינני יודע כיצד קיבלת מחיר של $100 ללילה במלון זה. מבצע כלשהו, או שבמקרה ממחיר חדר רגיל שודרגת בחינם או תמורת נקודות לסוויטה ?
      אנחנו בסתיו 2011 שילמנו שם $239 ללילה (כולל מס) עבור סוויטה של חדר שינה אחד עם מיטת King ובנוסף Sofabed וגם זאת לאחר הנחת AAA.
      גם כעת כשבדקתי מחיר הסוויטה הזו לתקופת השלכת (לקחתי את 1.10.2013 עד 3.10.2013 כתאריכים לדוגמא), אני רואה מחיר של $227 + מס (לאחר הנחת AAA וללא קשר האם התפוסה היא יחיד, זוג, או זוג + ילדה), כלומר אפילו עוד יותר ממה שאנו שילמנו עבור שלושתנו. בודאי לא $100.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

לינה/חניה במונטריאול
        צביקה, אני ביקרתי במלון שנה לפניך.
        באופן מפתיע הקבלה עדין בידי (אני מתכוון לזרוק אותה בקרוב).
        לנתי במלון ב- 23 בספטמבר 2010.
        סוג החדר היה STKT, שלדעתי זו הסוויטה הקטנה ביותר שלהם (סטודיו סוויט).
        התעריף היה $104 פלוס מס, שהם $113.36
        למרות שהייתי יחיד, אגב, הקבלה מציינת 4 אורחים, שזה כנראה מספר האורחים שיכולים לשהות בחדר. בכל זאת, יתכן ואורח אחד משלם פחות עבור החדר ממספר אורחים.

החדר הוזמן באתר של מאריוט ובתעריף של ה- AAA, ללא קודים כלשהם של הנחה במחיר או קופונים.
        המלון נבנה בשנת 2009, כך שיתכן ושנת 2010 היתה עבורם שנת הרצה או שהם החליטו להעלות מחירים שנה מאוחר יותר. אינני יודע. אני יכול לציין שמלון זה היה אחד הטובים שהיו לי בטיול ובמחיר ממש כדאי.

אגב, בדקתי תעריף לחדר דומה באותו תאריך השנה ובמדובר ב- $161 + מס. כלומר, נראה שאכן אוקטובר יקר יותר מספטמבר וכמובן מדובר בעליה של יותר מ- 50% במחיר החדר מ- 2010.

• רבקה.ק.
          רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

לינה/חניה במונטריאול
          צביקה וכולם - בכל המלונות היקרים יש מעת לעת מבצע על חדר או שניים. אם אורבים מספיק זמן ומהירי החלטה - אפשר ללון גם זול יותר... לנו זה הצליח כבר כמה פעמים.

באופן כללי, ממעקב אחרי מחפשי הלינה השנה, אני מבינה שהמחירים התייקרו.

רבקה

• צביקה
            צביקה נערך לאחרונה על ידי

לינה/חניה במונטריאול
            דורון,
            אתה מספיק אמין בעיני כדי שאאמין לך גם בלי קבלות.
            את ההערה שלי כתבתי לטובת אחרים, שאולי יצפו למחיר של $100 וכפי שכתבתי זה היה "רק לצורך תיאום ציפיות בנושא המחיר", כי כיום אני בספק אם יש שם חדר כלשהו במחיר הזה, בודאי באוקטובר שזה שיא השלכת באזור הזה. אנחנו, אגב היינו שם אכן בשבוע הראשון של אוקטובר ולכן בחרתי גם אני להשוות תאריכים דומים לאלה בהם הייתי שם.
            • israelimom
              israelimom נערך לאחרונה על ידי

לינה/חניה במונטריאול
              שווה לבדוק באתר של airbnb. הזמנתי לנו לסוף ספטמבר 4 לילות בהרים הלבנים במחיר של כמאה דולר לסוויטה של שני חדרי שינה בכפר נופש בבארטלט -
              https://http://www.airbnb.com/rooms/816139

מיהרתי להזמין לפני כחודשיים, ואני לא יודעת אם עוד יש "מציאות" כאלו, אבל אז היו כמה וכמה במחיר של עד $120 ללילה. מחירים לפני מס, כמובן.
              • 4muki5
                4muki5 נערך לאחרונה על ידי

לינה/חניה במונטריאול
                שלום חברים

תודה על התגובות והעזרה.

רבקה, אני יודכת היטב ששתי הדרכים הן שלך ואני מתחברת לעמדה הזו מאד..
                סמנתי לי את עצותיך.

שגב, תודה על המסלול.
                DHZ בדקתי את המלון כבר בקריאת רשימותיך הקודמות כל מחירי המלונות עליהם דנתם הם ארכיאולוגיה..

הסיבה שנמנעתי מ-B&B הניא תנאי הביטול והדרישה לתשלום מקדמה והמחירים כלל אינם זולים יותר. אלא שאנחנו מעדיפים לינה מעין זו ומאחר ולא מצאתי "מציאות" נכנעתי והזמנתי B&B במחיר מעט נמוך מאשר בתי המלון. החלטנו על 4 ימים בלי פיצול ללינקולן מתוך רצון ליתר גמישות בתכנון הימים תוך התחשבות במזג האויר, ( שבהתחשב במחירים הגבוהים מוטב לו שיסביר פנים...)
                עם אתר airbnb לא הצלחתי להסתדר.

נ.ב. זה עתה קבלתי מייל מ BַB במונטריאול המודיע על ביטול ההזמנה מפני שהחליטו לסגור בתאריכים המוזמנים.
                ושוב תודה עד ל"פריצת" השאלות הבאה.
                אילה
                • 1
                • 2
                • 2 / 2
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון