ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הוואי

פורום צפון אמריקה
    7
    30
    8003
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ludar
      ludar נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם
      בסוף החודש אני נוסע (לכנס, מטעם העבודה) ל- 5 ימים במאווי, לבד או עם חבר. הוספתי עוד 4 ימים לפני ויומיים אחרי, כך שיש לי 6 ימים מלאים ועוד 5 חצאי ימים (בערך).
      חשבתי להיות ב- 4 הימים הראשונים באי הוואי ואת היתר במאווי.
      אני מחפש נופים וטבע. אין לי בעיה עם הליכות ארוכות (נהפוך הוא), ואין לי בעיה לעשות גיחות למקומות רחוקים (טיסה וחזרה) - אם הם שווים את זה.
      אשמח לשמוע המלצות ורעיונות לטיולים.
      שווה בכלל לעצור באואהו?
      קוואי?
      תודה רבה!!!
      ניר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עודד
        עודד נערך לאחרונה על ידי

הוואי
        ניראה לי חלוקה טובה. באואהו תעשה סיבוב מסביב לאי. בנוסף דרך פלה
        בה גם תצפית טובה על שני צידי האי וגם יער גשם קטן. יום שלם במרכז התרבות הפולינזי וביקור במקדש המורמוני שלידו. גם ביקור בפרל הרבור
        מאוד מעניין. כמובן שכדאי לבקר גם בהונולולו ובואיקיקי בה הייתי ממליץ גם לשהות.
        במאווי תעלה לפסגת הליקאלה וסע את הדרך להאנה. יש גם גן בוטני נחמד.
        • ludar

הוואי
          תודה
          הנתונים קצת השתנו.
          אני נוחת ביום ראשון (בעוד 3 שבועות) בערב בהונולולו וצריך להיות ביום שבת בערב במאווי.
          חשבתי להיות יומיים באואהו וארבעה ימים בהוואי (ביג איילנד).
          יש המלצות (דגש על טבע, עם כל הכבוד לפרל-הארבור)?
          האם עדיף לנחות בקונה ולהמריא משם למאווי או לנחות בקונה ולהמריא מהילו?
          שוב תודה!
          ניר
          • נוסע מתמיד
            נוסע מתמיד נערך לאחרונה על ידי

הוואי
            שלום,
            תוכל להעזר בתאור טיולנו בהוואי מתחילת שנה זו - למטה בקישור.
            על קוואי - תוותר!
            בלו"ז שלך מספיק לתת יומיים לאואהו - יום אחד להונולולו כולל התאוששות + וואיקיקי + ALA MOANA BEACH PARK בשקיעה. גם אני במקומך הייתי מוותר על פרל הארבור.
            יום אחד נוסף להקפת החצי הדרומי של אואהו דרך הכביש הנופי 61.
            בביג איילנד יש מה לראות - תקרא את התאור. נדמה לי שבארבעה ימים תוכל להקיף את האי כולו, ולטוס אל ומקונה, כי נדמה לי שמשם יש מבחר טיסות יותר גדול, ולא מהילו. מה גם שיש אתרים מעניינים באי זה גם בצפונו, גם בדרומו, וגם במזרח.
            • הוואי - 2013
            • אוֹרִי
              אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

הוואי
              שלום,

היינו במרץ האחרון כשבועיים בהאווי. מתוכם 6 ימים באי הגדול, 5 ימים בקאווי ו-3 באוהאו. על מאווי ויתרנו מחוסר זמן. סה"כ האיים אמנם קטנים יחסית, אבל בכל אי יש המון מה לראות. באי הגדול 6 ימים היו ממש על קצה המזלג וכנ"ל בקוואי. טיילנו עם ילדה בת 3, כך שמינון הטיולים הרגליים היה בהתאם, אבל אני יכול להבטיח לך שבכל האיים יש מבחר עצום של מסלולי הליכה נהדרים.

מהסיבה הזו, לו הייתי במצבך, והנתון הוא שנוחתים באוהאו ויש כנס במאווי אז הבחירה המתבקשת היא לטייל רק בשני האיים האלה. המידע כאן בפורום בנושא מסלולי הליכה הוא מועט. אבל חיפוש קל באינטרנט יימצא לך כל מה שתבקש.

אם בכל זאת תבחר לטוס לאי הגדול, אז מתבקש לבקר בפארק הוולקני. השאלה כמה זמן תרצה להיות שם וכמה ישאר. אנחנו היינו שם יום שלם עם לא מעט מסלולי הליכה. אם היינו מגיעים לשם לפני כמה שנים בטרם נולדה בתנו, סביר שהיינו נשארים יומיים.
              • ludar

הוואי
                תודה לשניכם. נתתם לי המון חומר למחשבה.
                אולי תוכלו לענות לי על עוד כמה שאלות שיש לי (בינתיים)
                רכב - האם לתאם השכרה מהארץ או שזה לא הכרחי?
                טיסות בין האיים - בבוקר או בערב? כמה זמן לפני הטיסה צריך להגיע לשדה התעופה? האם טיסה בערב (הטיסות הכי מאוחרות הן ב- 19:00 ולפעמים ב- 20:00) "שורפת" את כל אחה"צ?
                קוואי - הבנתי שבלו"ז שלי כדאי לוותר. ובכל זאת, אם נשארים לי יומיים או שלושה בסוף הטיול - שווה לקפוץ? האם שווה את הטירחה (נשים רגע את הכסף בצד)? האם יש שם דברים מיוחדים שאין באיים האחרים, או שעדיף להשאר עוד 3 ימים במאווי?
                תודה!
                ניר
                • נוסע מתמיד

הוואי
                  רכב - אני תמיד מתאם מהארץ. אין לי נסיון בכלל עם שכירת רכב ישירות בחו"ל.
                  טיסות - להגיע לשדה התעופה כשעתיים לפני הטיסה. צריך לקחת בחשבון שלפעמים יש תורים גדולים בבטחון. הטיסות עצמן כמובן קצרות. אנחנו העדפנו טיסות כאלה, שיאפשרו הגעה למקום הלינה הראשון - באור.
                  שים לב - הכבישים לא משהו, ורצוי לא לנסוע בחשיכה.
                  קוואי - חבל על הטרחה. מה שיש שם הרבה זה: פקקי תנועה + גשם.
                  • אוֹרִי
                    אוֹרִי נערך לאחרונה על ידי

הוואי
                    מוזר... כתבתי אתמול תשובה מפורטת שנעלמה כלא היתה.

אנחנו טסנו את הטיסות שלנו כטיסות ערב והן למעשה גזלו מעט מאד אם בכלל מיום הטיסה עצמו. אנחנו הגענו לשדה כשעתיים לפני. לדעתי, מאחר ואתם צעירים ובלי ילדים אתכם, גם שעה וחצי יספיקו. כפי שציין הנוסע המתמיד, המינוס העיקרי של טיסות ערב זה הצורך לנהוג בשעות החשיכה למלון. בהוואי הכבישים לא מוארים לחלוטין (להוציא באיזור הונולולו). יותר חושך מצרים מבמצרים. אני לקחתי את זה בחשבון בתכנית שלי ושמתי את הלינה קרוב מאד לשדה. עדיין היה לא סימפטי לנהוג בכביש חשוך לחלוטין.

לדעתי אם אתה מזמין את טיסות הפנים מראש, תזמין גם את הרכב. הזמנה דרך סוכנות בארץ לרוב מניבה מחיר טוב יותר.

לשאלתך על קוואי - השאלה מה נחשב מיוחד ומה נחשב "רגיל" 🙂 דרום מזרח האי הוא איזור מדברי ובו קניון waimea המכונה גם "הגרנד קניון של הפסיפיק". הוא באמת מזכיר במקצת את נופי הגרנד קניון (של אריזונה, לא של חיפה) ובלי קשר זה פארק יפה עם המון מסלולי טיול. הצד הצפון מערבי של האי הוא יער גשם. החוף הצפוני של האי כולו צוקים הנופלים לים וההגעה לשם היא רק ברגל (או במסוק, או בסירה). סה"כ יש באי הזה הרבה מאד אפשרויות למי שאוהב לטייל ברגל. אנחנו מאד נהנינו בחמשת הימים שהיינו שם. מצד שני, אני בטוח שהיינו נהנים מטיולים רגליים לא פחות יפים גם במאווי או באוהאו לו היינו בוחרים להתמקד דווקא בהם. הבחירה בקוואי היתה במידת מה שרירותית.

ועוד הערה בנושא הפקקים והגשם שציין הנוסע המתמיד. בהוואי יורד גשם ולא מעט ובכל חודשי השנה. בנושא של מזג אויר יש הרבה עניין של מזל. בחמישה ימים שהיינו בקוואי ירד גשם רק בשניים מהימים. גם ביומיים האלה, לא ירד כל הזמן. בכלל בטיול כולו שארך 14 יום ירד גשם ביותר ממחצית מהימים, אבל רק פעם או פעמיים זה שיבש את התכניות שלנו. לרוב הגשם היה קל ואף טיילנו בגשם עם ילדה על הגב. לנוסע המתמיד כנראה היתה חוויה שונה. בחלקו זה עניין של מזל אבל בחלקו זה עניין של עיתוי. הביקור שלו בהוואי היה בשיא החורף ושלנו בראשית האביב (מרץ). לפחות לפי ספרי התיירות, עונות המעבר (אפריל-מאי,אוקטובר-נובמבר) הן המתאימות יותר לביקור בהוואי. באופן פרדוקסלי, אלה לא העונות שרוב התיירים מגיעים. רוב התיירים מגיעים בחורף. למה? כי אז זה כמעט האופציה היחידה. אמריקאים ויפנים כאחד בורחים מהחורף שלהם לאיים הטרופיים. זה גם עשוי להסביר את נושא הפקקים. תשתית הכבישים בהוואי מותאמת לגודל האוכלוסיה של כמה עשרות אלפי תושבים. תוסיף לזה את עשרות אלפי התיירים ותקבל פקק. גם אנחנו נתקלנו במעט פקקים בקוואי בכניסה הצפונית לבירה ליהוא. לא משהו שהרס לנו את החוויה. פשוט עיכב את הנסיעה ב-10-15 דקות.

• ludar

הוואי
                      שוב תודה
                      התוכנית שלי (לפי לוח הזמנים של הכנס) היא יומיים באואהו, 4 בביג איילנד ו- 6 ימים (לא כולל ימים שאני בכנס) במאווי (או 5 ו- 5. אני מתלבט). לנסוע לקוואי זה אומר לפצל את 6 הימים במאווי, מה שנראה לי לחוץ ומוגזם - אז אני ארד מזה.
                      לגבי טיסות, מכיוון שכבר מאוחר, כבר אין כל כך טיסות מהביג למאווי בתאריך שאני רוצה (מדובר בטיסת ערב. לא אכפת לי כי אני אקח מונית למלון של הכנס). יש לי אפשרות לטיסה מפוצלת (דרך הונולולו) עם אחת החברות הגדולות או טיסה ישירה במטוס קטן (Mokulele Airlines, מכירים?) מה המגבלות על טיסה כזו? האם יש למשל בעיה עם גודל המזוודה?
                      ושאלה לגבי הזמנות - דרך מי הזמנתם רכבים בארץ? איך זה עובד?
                      צריך רשיון נהיגה בינלאומי (ממסי?)? כדאי לעשות AAA?
                      עוד המלצות (כרטיס כניסה לפארקים בארה"ב? מה זה? שווה לי?) יתקבלו בשמחה
                      תודה!!
                      ניר
                      • נוסע מתמיד

הוואי
                        1. גם החברות הגדולות מפעילות בין האיים מטוסים קטנים. אנחנו טסנו בהוואיין אירליינס (כל המידע בתאור הטיול שלי, שאני מקווה שעברת עליו). לחברה זו מבחר הטיסות הגדול ביותר, והם מאד דייקנים. יש מגבלות על מזוודות - אפשר לראות באתר שלהם. נדמה לי 23 ק"ג למזוודה לבטן המטוס, ו-11 ק"ג לטרולי כמטען יד. בכל אופן, שוב - כפי שתארתי במפורט, יש בעיה להזמין מהארץ באתר שלהם, אלא רק דרך סוכן נסיעות, מה שמייקר את העלות, אבל טיסות פנימיות אלה הן בסה"כ די זולות. אין בעיה עם קונקשן בהונולולו, כמובן, רצוי שלא יהיה ארוך יותר מידי.
                        2. אני הזמנתי רכב מהארץ דרך סיקסט, שנציגתם במקום היא Dollar.
                        3. רצוי ומומלץ לעשות רשיון בינלאומי בממסי, שעלותו זניחה.
                        4. AAA - יקנה הנחות במלונות, עלותו כ-200 ש"ח, אם כי יש אפשרות לעשות אותו בחינם אם תעשה כרטיס אשראי של לאומי קארד (ואולי תבטל אותו אח"כ, לשיקולך). מי שעושה AAA (רק בממסי) מקבל רשיון בינלאומי בחינם. מכיון שמחירי המלונות גבוהים, סביר שהנחת AAA תשתלם מול עלות כרטיס AAA.
                        5. כרטיס שנתי לפארקים עולה 80$. אם תחזור בשנה הקרובה שוב ותטייל בארה"ב - סביר שמשתלם. אם מיועד רק להוואי, צריך לבדוק ספציפית באילו פארקים לאומיים (לא פארקי מדינה!) אתה מתכנן לבקר. כמובן שהפארק הוולקני ביג איילנד הוא פארק לאומי, והכניסה אליו תהיה חינם, אבל אינני זוכר בשליפה פארקים לאומיים נוספים שבהם השתמשנו בכרטיס זה. למיטב זכרוני כניסה ללא כרטיס לפארק הוולקני עולה 10-20 דולר, למי שאיננו מחזיק את הכרטיס השנתי. ניתן לעשות את הכרטיס השנתי בפארק הלאומי הראשון בו תבקר - אין צורך להכין מראש.
                        ושוב - תשקיע קצת עבודה והכנה עצמית, ותעזר בתאור הטיול שלי, שיש בו הרבה אינפורמציה שימושית, חוץ מתמונות ותאורי חוויות.
                        אם תתכונן בקפידה, תמקסם את הנאתך ותצמצם את פוטנציאל האכזבה.
                        • ludar

הוואי
                          תודה
                          קראתי את מה שכתבת כבר פעמיים, ובטח אקרא עוד כמה פעמים לפני שאסע - פשוט מעולה. עוזר לי מאוד בתכנון
                          ניר
                          • נוסע מתמיד

הוואי
                            אני שמח, והפורום כולו יהנה אם לאחר חזרתך תקדיש זמן קצר לתאור נסיעתך ולטיפים והמלצות משלך, במיוחד לנוכח העובדה שזה יעד בלתי מטוייל יחסית, ואין הרבה חוות דעת משם, במיוחד מהתקופה האחרונה.
                            • ludar

הוואי
                              בשמחה
                              עוד שתי שאלות:
                              1. האם יש צורך לשכור רכב כדי להסתובב בהונולולו (יום אחד) או שזה מיותר?
                              2. במאווי, במהלך הכנס אני ישן ב- Makana, כך שבטח אסתובב באזור בזמני הפנוי. איפה כדאי לישון ב - 3 הלילות הנותרים?
                              תודה
                              ניר
                              • נוסע מתמיד

הוואי
                                1. בהתחלה כתבת שתהיה באואהו יומיים, עכשיו אתה כותב יום אחד...
                                השאלה החשובה מתי אתה מגיע, מתי אתה עוזב ומה תכניותיך.
                                אם תהיה רק בואייקיקי, אין צורך ברכב. אם תרצה להתרחק קצת לסיבוב כמו שהצעתי בחצי הדרומי של האי לא יהיה נוח בלי רכב.
                                2. Makana שאני מוצא במפה היא על הדרך ל-Hana במזרח האי. האם לזה הכוונה?
                                אם תתן כתובת מדוייקת (שם מלא של מלון...) אוכל להתיחס באופן יותר ברור.
                                • ludar

הוואי
                                  אני אהיה באואהו יומיים (3 לילות)
                                  יום בהונולולו ויום טיול, כמו שהצעת.
                                  מכיוון שאני נוחת בערב (אין ברירה) וממריא בבוקר (כמו שהצעת) יוצא שאם אני שוכר רכב בשדה"ת - אני שוכר אותו ל- 3 ימים.
                                  השאלה היא האם אני אצטרך אותו ליום בהונולולו או שהוא רק יציק לי בחיפושי חניה (ואז אני אקח אותו רק ליום אחד, בתקווה שיתאפשר לקחת בעיר ולהחזיר בשדה"ת בלי תוספת תשלום מטורפת)

Makena (סליחה על טעות הכתיב) נמצאת בחלק הדרום מערבי של האי.
                                  אגב, הדרך המפורסמת ל- Hana היא זו שמגיעה מצפון (כביש 360) או מדרום (כביש 31) - או שבכלל עושים סיבוב שלם?
                                  תודה
                                  ניר
                                  • נוסע מתמיד

הוואי
                                    אכן יש בעיות חניה בהונולולו. אנו שלמנו תמורת החניה 25 דולר ליום במלון בו שהינו, אבל זה היה נוח. אני ממליץ לשכור רכב "ולספוג" את עלות החניה כדי להשאיר גמישות בקבלת החלטות בנוגע ללוח הזמנים.

בקשר לדרך אל האנה - בלי קינטור, איכשהו יש לי הרגשה שלא קראת, או שלא קראת בעיון את מה שכתבתי בתאור שלי. יש המון חומר נוסף על דרך זו באינטרנט.
                                    הדרך היא מצפון, והיא ארוכה ואיטית, והקפה מלאה מחייבת נסיעה על קטע דרך בלתי סלול, שלא מקובל על חברות ההשכרה, אבל יש אנשים שעושים אותה - אני לא ממליץ.

אנחנו שהינו בKihei, מצפון ל-Makena על החוף המערבי, וזה איזור תיירותי אך נעים, עם 3 חופים יפים, מסעדות וכו'.

תתכונן קצת יותר בנוגע לתכניותיך במאווי. נראה לי ששהייה כל הימים
                                    ב-Makena תרחיק אותך ממקומות העניין המרכזיים. איזור יותר צפוני על החוף המערבי או בקרבת שדה התעופה יתאים יותר - תלוי בתקציב שלך...

אני מציע לך גם להעביר יום אחד לפחות ממאווי לביג איילנד, שהוא גם יותר גדול וגם יותר מעניין.
                                    • sasha argov
                                      sasha argov נערך לאחרונה על ידי

לגבי אואהו, טיסות והאי הגדול
                                      חלק מהכיף בהוואי זה אפשרויות הנופש הגלומות בו.
                                      זה לא מתאים לכל אחד, וגם כרוך בהוצאה לא מבוטלת, אבל בעיני זה מאוד כדאי... כי כמה פעמים בחיים יוצא לך להביט ללויתן בלבן של העיניים?

בטיול שלנו מאוד מאוד נהננו גם משהייה על החוף. החופים של הוואי קסומים ומקסימים. החוף של וואיקיקי מושך במיוחד כי יש בו גם גלים גבוהים למי שאוהב "לקפוץ" עליהם, או מי שרוצה לנסות את כוחו בגלישה. ויש גם שוברי גלים למי שמעדיף מים שקטים. מזג האויר שם נפלא. המינוס העיקרי של החוף הזה הוא שהוא המוני מאוד. אם אתה כמוני אוהב את זה - אז מעולה. אם אתה מעדיף חופים יותר פראיים ומבודדים אז צריך לצאת טיפה מהעיר ו-הופ הגעת.
                                      יש כך מיני אפשררויות לפעילויות מוזרות יותר או פחות:
                                      1) שיט צפייה בליויתנים ודולפינים
                                      2) שנורקלינג
                                      3) שחיה עם כרישים (לא צחוק)
                                      4) טיול בהליקופטר מעל האי
                                      ועוד ועוד...
                                      אם אפילו חלק מאלו נראים לך אז בעיני עדיף לך להתמקד בוואיקיקי ביומיים שלך באואהו, לא לשכור רכב, ולותר על הטיול בדרום האי. נופי טבע יהיו לך הרבה במאווי ובאי הגדול (אם תבחר בכך). בעיני פעילויות כאלו הן חוויה לכל החיים.
                                      אם בכל זאת תעדיף טיול באי, אז תהיה לך אפשרות לנפוש בחצאי הימים שלך במאווי.

אני מבינה שסגרת טיסות, אבל אם לא, אז אני ממליצה לטוס דווקא בערב כך שזה מבזבז מינימום זמן בשדות תעופה. אני מבינה שזה בניגוד לדעתו של הנוסע המתמיד אבל לכל אחד זכות לדעה.

לגבי פקקים - אני לא מבינה על מה חברי המלומדים מדברים. לנו לא היו פקקים באיים אבל הנסיעה בהם היא יותר בסביבות 40-50 מייל לשעה לעומת ה60-80 שרגילים אליו בשאר ארה"ב. צריך לחשוב על זה כאילו כל האי הוא אתר נופש. גם הנהיגה יותר רגועה.

באי הגדול אני חושבת שאולי עדיף לותר על הקפת האי ולהתמקד רק בקונה (כולל גיחה לעמק Waipio) ובפארק הוולקני (שבו אפשר גם לעשות טיול רגלי עד הלבה או להגיע עם סירה לנקודה בה זה נשפך לים). כמה ימים שתוכל להוסיף לאי הגדול - מה טוב.

איזה כיף לך!! הוואי היא חלום!
                                      • ludar

האמת שעדיין לא סגרתי כלום, חוץ מהמלון בהונולולו (וגם אותו עוד אפשר לבטל).
                                        לגבי אואהו, אני רוצה לטייל יום אחד באי (את הנופש אני משאיר למאווי). אני מתכנן לעזוב לביג איילנד ביום רביעי (29/5) בבוקר (בעצת הנוסע, וגם כדי שיהיה לי יום שלם לטייל באואהו)
                                        לגבי הביג איילנד, חשבתי לישון בהילו, אבל אולי באמת עדיף בקונה + לילה אחד בפארק הוולקני.
                                        את הביג איילהד אני מתכנן לעזוב ביום ראשון (2/6) בערב (הכי מאוחר שאפשר). קצת הסתבכתי עם הטיסה כי הטיסה הכי מוצלחת היא עם מטוס קל ולא הבנתי את גודל המזוודות המקסימלי שאפשר להטיס (האתרים לא כל ידידותיים) - האם צריכים להזמין דרך סוכן?

לגבי מאווי - אני אקח את עצתו של הנוסע ובימים שאחרי הכנס אעבור לאזור יותר צפוני (Lahaina?).

שאלה חשובה בקשר להשכרת רכב - האם יש צורך ב- GPS? אני מבין שאין הרבה כבישים אבל אולי בלילה זה עוזר (מעולם לא נסעתי עם GPS)???

אני חייב להודות שמרוב התעסקות עם טיסות/מלונות/רכבים עוד לא יצא לי לתכנן ממש את המסלול...

תודה
                                        ניר
                                        • נוסע מתמיד

אל תעבור ל-Lahaina. מתאים אולי לביקור של יום אבל לא כבסיס ליציאות בימים הנוספים שלך באי.
                                          תשאר ב-Kihei, או יותר קרוב לשדה התעופה, ואז אתה ממוקם בערך במרכז האי עם יציאות נוחות אל האנה ואל פסגת ההר שבמרכז האי.
                                          • sasha argov
                                            sasha argov נערך לאחרונה על ידי

אם עוד לא סגרת טיסות...
                                            אני חושבת שהמחשבה הראשונית שלך להיות רק באי הגדול ובמאווי יותר טובה מאשר לנסות לדחוס גם את אואהו.
                                            ממה שהבנתי האפשרויות הן:
                                            1. אואהו יומיים, 4 ימים באי הגדול, 5 ימים כנס + יומיים במאווי (אולי רק עוד יום אחד?)
                                            2. 6 ימים באי הגדול, 5 ימי כנס + יומיים במאווי.

בעיני האפשרות השניה הרבה יותר טובה. תראה, זה נכון שלכל אי יש את הטעם המיוחד שלו אבל אלו הבדלים מינוריים יחסית. בכל האיים יש חופים נפלאים. בכל האיים אתרי טבע מהממים. את לא יכול לטעות... אפשרות מס' 1 למעלה נראה לי קצת ריצה וזה חבל, אלא אם אתה ממש חייב לראות את הונולולו. תאמין לי, זה ממש לא כמו לעבור בעבור ברומא ולא לראות את הקולוסאום. זה יותר כמו לנסות לבקר גם בעכו וגם בצפת וגם ביפו כולן שונות, בכל אחד החומוס קצת אחר, אבל החוויה (המדהימה, דרך אגב) די דומה.
                                            אם תבחר באפשרות 2 יהיו לך מספיק זמן באמת להנות ממה שיש לאי הגדול להציע: טיולי טבע מדהימים, טיולים לראות את הלבה הרותחת, חופים יפים המשלבים חול לבן וגם אוסיף שמזג האויר שם יותר טוב וקצת פחות גשום משאר האיים.

לגבי GPS אני מאותם החייזרים שעוד לא משתמשים בטכנולוגיה הזאת... הניווט בהוואי מאוד קל, אבל תוכל להחליט כבר במקום אם אתה משכיר GPS או לא, נכון?

אל תבהל שעוד לא תכננת הכל: יש לך טיסה ארוכה מהארץ Smile יהיה לך מספיק זמן להתכונן כשתהיה במטוס.
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון