לינה בעמק הלואר - כפר נופש
-
סוכנת הנסיעות מציעה לנו לינה בכפר נופש LE JARDINS RENAISSNAS שנמצא ליד AZAY LE RIDEAU
http://www.vacances-lagrange.com/vacances-location-mer-monta gne,logements-pays-de-la-loire,azay-le-rideau-AZAYLE-L-JARD- residence.html#residence
מבחינת מיקום זה נראה נפלא, אבל הדיעות ב trip advisor די חלוקות. יש כאלה שאומרים שהיה נפלא, ויש כאלה שאומרים שהיה נוראי ולא יחזרו לשם.
מישהו היה/מכיר את המקום? -
לינה בעמק הלואר - כפר נופשמיכל
אנחנו היינו לפני שנתיים.
התארחנו בדירה הגדולה. מטבח וסלון בקומה ראשונה ושלושה חדרי שינה למעלה.
יש יציאה לגינה עם שולחן וכסאות.
ריהוט פשוט. מטבחון מצוייד היטב בכל כלי המטבח הנדרשים.
יש לדאוג לכל המצרכים ולכל הציוד הנדרש ( נייר טואלט, מטליות למטבח וכו׳....).
בכפר הנופש יש בריכה מקורה ומגרשי טניס וגם כמה מתקני שעשועים לילדים. לא מדובר בכפר בסגנון סנטרפארקס. אנחנו לא ניצלנו את הבריכה ומגרשי הטניס.
המיקום מעולה. במרחק 5 דקות נסיעה יש מאפייה מדהימה וסופר ענק.
אם תעשי חיפוש בסיפור הטיול שלנו יש תמונות של הכפר והדירה והעיירה פשוט מדהימה.
לורה
-
לינה בעמק הלואר - כפר נופש
מצרפת לך את הקישור עם התאור המלא של הדירה ותמונות. ההודעות הראשונות הן הרלוונטיות.
אם יש לך שאלות נוספות - אפשר גם בפרטי
לורה -
לינה בעמק הלואר - כפר נופשתודה, תודה.
בדיוק מה שרציתי לשמוע ולראות.
זה בערך הטיול שאנחנו מתכננים, מעבר לזה שרוצים להתחיל בכמה ימים בפאריס.
אני מאד מתלבטת לגבי פארק פוי דה פו. הוא נראה מדהים, אבל הנסיעה הארוכה מאד מרתיע. -
לינה בעמק הלואר - כפר נופששלום מיכל,
גם אנחנו הזמנו לעמק הלואר. הזמנו שהייה במלון של רשת IBIS המומלצת.
המלון ממוקם בעיר המרכזית טור. יש חנייה צמודה, ארוחת בוקר וכל השרותים של מלון.
מבדיקה שערכתי בנושא עלויות יצא שהמלון יותר זול מכפר הנופש, אין לך
הגבלה של מספר לילות וכמובן הטרחה של כל הפריטים שצריכים להביא (נייר טואלט וכו'..) אולי שווה לך לבדוק אופציית מלון.
לימור -
לינה בעמק הלואר - כפר נופשאם נדמה לי מהודעה קודמת (ויכול להיות שאני מבלבלת עם מישהי אחרת)
את מתכננת להיות בסתיו?
כי פארק פיי דה פוי פעיל באופן לא שוטף עד 13.9 (מופע לילה אחרון)
ואח"כ עד סוף החודש רק ב21.9 ו28.9 ימים בודדים וללא מופע לילה.
אם את מתכננת בקיץ ורק אני עשיתי "סלט"---אז סליחה.
לגבי הלינה- אני לא הייתי מתעלמת מדרוגים ממוצעים של גולשים בטריפאדווזיר, ובוקינג קום (די דומה למעשה בהערכה)
ותמיד השיקול אינו רק האיכות אלא התקציב העומד לרשותכם, מחיר הלינה ,והתמורה עבורה.
-
לינה בעמק הלואר - כפר נופשאת לא מתבלבלת.אני באמת מתכננת לסתיו.
לפי האתר של פוי דה פו, בתאריך 21/9 יש מופע ערב של מזרקות. אני בכל מקרה לא מעונינת במופע השני שהם מציעים.
הדירוג של טריפ אדויזור לכפר הזה (בעצם יותר מלון דירות ולא כפר) הוא 3.5 כוכבים, שזה לא נוראי אבל גם לא מדהים.
השיקול של הכפר ולא מלון הוא האפשרות להיות בדירה אחת עם הילדים במקום להתחלק בשני חדרי מלון. -
לינה בעמק הלואר - כפר נופשמיכל,
לדעתי, פיי דה פו , מצדיק את הנסיעה הארוכה.
ילדי, שהיו בני 11,8 ו-3 בתקופת הטיול, זוכרים עד היום את ההופעות וזה היה אחד השיאים בטיול.
לגבי הלינה - תלוי מה מחפשים.
הדירה הייתה נקייה, מאוד נוחה והמחיר ביחס לתמורה היה טוב מאוד.
לדעתי, מאוד מתאימה למשפחות ואם תשימי לב תראי שדרוגי המשפחות בטריפ אדוייזר ברובם גבוהים. רוב התלונות מתייחסות לגודל הבריכה, שאנחנו בכלל לא הגענו אליה כי טיילנו במשך כל היום.
לי היה חשוב שיהיה מטבח נוח ומצוייד, שהדירה תהיה מודרנית ולילדים יהיה היכן להתרוצץ. היציאה לגינה היא יתרון גדול.
גם העיירה עצמה מאוד יפה וציורית וכייף לטייל במדרחוב שמוביל לטירה.
אין צורך להביא דבר מהארץ. הסופר הקרוב גדול מאוד ויש בו הכל. זכור לי שגם לא היה יקר.
ממליצה מאוד למשפחות. בטיול זוגי אני מעדיפה מלון.
לורה