שלום לכולם!
בעוד חודש בערך אני טס לבולגריה עם חבר נוסף, נשהה בסביבות ורנה. בדרך חזרה, אנו מגיעים בטיסה מורנה לסופיה בטיסה של Air Bulgaria שנוחתת בסופיה ב-10:10 בבוקר. הטיסה מסופיה לארץ היא עם אל-על ויוצאת ב-23:40. זה אומר שעלינו לקחת את המזוודות אחרי הטיסה הפנימית, וכמו כן זה משאיר המון זמן (+-10 שעות) להעביר.
פניתי במייל לנציגים באתר של שדה התעופה בסופיה והם אמרו שבשדה אין לוקרים שבהם אפשר לאחסן את המזוודות בתשלום, מה שהופך את היציאה לעיר לבעייתית למדי.
חשבתי על אפשרות לקחת חדר במלון זול מאוד רק על מנת לאפסן את המזוודות ואולי להשאיר לנו אופציה לנוח בחדר אם הטיול ימאס, אבל אני לא בטוח עד כמה זה אפשרי ועד כמה לא-כלכלי (צ'ק אין ב-12 בצהריים וצ'ק אאוט בשמונה בערב?), ואולי יש מצב להשאיר את המזוודות במקום אחר (Central Bus Station?) ולטייל. אני גם לא כ"כ בטוח לאיזה אזור לכוון בחיפוש אחר מלון זול בסביבות אטרקציות תיירותיות בסיסיות - ארכיטקטורה, שווקים, אולי אוטבוס תיירים כלשהו (ראיתי את האתר של FreeSofiaTour שמציע סיורים רגליים בסופיה בחינם עם מדרכים מקומיים אבל זה לא מתאים מבחינת השעות, אולי יש משהו דומה?).
אשמח מאוד להצעות איך להסתדר עם המזוודות ובאיזה אזור כדאי להעביר יום בסופיה?