הזמנה באתר kayak
-
שלום לחברי הפורום .
אם אני מזמין דרך האתר kayak כמה מיסים אני אמור לשלם על הזמנת טיסה וכן על הזמנת רכב דרך האתר ?
אם מישהו יודע באילו מיסים מדובר ?
האם כדאי להזמין דרך kayak או דרך סוכן נסיעות ?
תודה לעוזרים . -
הזמנה באתר kayakבוא ונפריד בן הזמנת טיסה להזמנת רכב. אם אתה מזמין דרכם רכב, אני מניח שמדובר בהזמנה של הרכב נטו ללא הביטוחים, המצורפים לכל הצעת מחיר שתקבל בישראל.
ההקף של עלות הביטוחים האלו הוא באיזור $30 ויותר ליום שכירות, ולדעתי כדאי לקחת אותם. האחד הוא על נזק לרכב עצמו (CDW), ובדרך כלל בהצעות מהארץ אין השתתפות עצמית. השני הוא הרחבת ביטוח צד ג' למיליון דולר (SLI).
לגבי טיסות, אני מניח שאתה תשלם בכל מקום בו תזמין כרטיס טיסה (כולל Kayak) את המחיר כולל כל מיסי הנמל. לדעתי, המחיר המצוטט כבר כול אותם.
-
הזמנה באתר kayakבוא נעשה סדר - קיאק זה מנוע חיפוש. לא סוכנות נסיעות. הם לא מוכרים כלום. רק מפנים לאתרים אחרים לביצוע הרכישה.
בקשר לטיסות - שים לב כי האתרים הללו לא מפרטים באופן ברור את תנאי הביטול/שינוי. -
הזמנה באתר kayakתודה לעונים.
לגבי השכרת הרכב, בנחה שהמחיר שמפורסם באתר kayak לא כולל את הביטוחים, אז בכל מקרה כשאתה מגיע לדלפק החברה בשדה התעופה, אתה יכול להרחיב את הביטוחים או שאני טועה?
ולגבי הטיסות דרך האתר- בהנחה שהמחיר המפורסם לא כולל מיסים, כמה יעלה לי המחיר הסופי?
תודה רבה לעוזרים. -
הזמנה באתר kayakתקשיב פה למומחים - המחיר של השכרת רכב מהארץ יהיה הרבה יותר זול מרכישה ישירה בחול.
בדלפק יעמיסו עליך כל מיני ביטוחים ולא תהיה לך אפשרות לבדוק מה אתה צריך ומה לא. ותשלם הרבה מאוד מאוד $$$.
בקשר לטיסות - אתה מועבר לאתרי הזמנות בדרכ של חברות התעופה ושם אתה רואה את המחיר כולל הכל. -
הזמנה באתר kayakהמחיר בתוספת הביטוחים יכול להיות יותר מכפול. גם אני ממליץ דרך הסוכנויות בארץ. -
הזמנה באתר kayakאני חושב שיש כאן קצת הגזמה. אף אחד לא יעמיס על השוכר ביטוחים, אלא יציעו לו ביטוחים. אין כל בעיה לדעת אלו ביטוחים חשובים ואלו לא חשובים.
בתשובה שלי ציינתי אלו ביטוחים הם רצויים ביותר. אלו הם הביטוחים המצורפים להצעות שכירת הרכב המתקבלות על ידי הסוכנויות בארץ.
לעומתם, יש ביטוחים מיותרים, כמו ה- PEI (ביטוח תאונות אישי וביטוח גניבה מהרכב), שהם מכוסים על ידי ביטוח הנסיעות שכולנו עושים. יש גם ביטוח שירותי דרך, שניתן לשקול אם לקחת אותו בנוסף לשני הביטוחים הנוספים.
מנסיוני, הצעות אלו כדאיות לעומת ההצעות שיתקבלו בדלפק חברת ההשכרה בארה"ב, גם אם תזמין את הרכב מראש ולרוב גם אם יש לך הנחה בזכות מקום העבודה שלך או מסיבות אחרות.
-
הזמנה באתר kayakתתפלא !
הם מנצלים את חוסר ההבנה שלך, ואת הפניקה שלך שתפחד לא לקחת ביטוח ודוחפים לך יופי יופי.
אז אולי אתה מכיר הכל ויודע הכל על הביטוחים ועליך לא יעבדו.
על המטייל הרגיל שלא בקיא בביטוחים - יצליחו לעבוד.
על אח שלי, ששכר מאלמו הצליחו לדחוף לדוגמא טנק דלק למרות שאמרתי לו מראש שהשובר שלו כולל את זה, ולא משנה מה יציעו לו - שיענה בנימוס "לא, תודה".
אבל אחרי עייפות של טיסת טרנסאטלנטית, המתנות, ורצון כבר לעוף משם, הצליחו להשחיל אותו. -
הזמנה באתר kayakתודה לעוזרים.
חברות ההשכרה תמיד ינסו למכור לך ביטוחים ואפילו לשלם עוד "קצת" ולשדרג את האוטו, ששכרתי אוטו מאלמו ניסו להוציא ממני עוד כסף בשביל לשדרג לרכב גדול יותר, וגם את שירות הדרכים שלהם.
לכן, אשמח להמלצות על חברות אמינות בארץ לשכירת רכב בארצות הברית.
אגב, האם צריך להודיע מראש לחברת ההשכרה שהרכב יעבור את הגבול לקנדה? ואם כן, האם יש תוספת תשלום במקרה כזה?
תודה רבה. -
הזמנה באתר kayakאת צודקת לגבי נסיון המכירה של שירותים נוספים (ביטוחים, שדרוג וכו').
יש לי נסיון לא מועט עם חברת אלאמו, והיו פעמים בהם ניסו למכור לי שירות נוסף. מה שכן, הם עשו זאת בגלוי ובצורה של הצעה, שניתן לותר עליה בקלות וללא לחץ מצדם, כך שלדעתי הם בסדר.
הנסיון שלי עם חברת הרץ באתרים שונים בארה"ב הוא שונה. באתר אחד ניסו למכור לי שדרוג בתשלום, שאני הבנתי שהוא בחינם, ורק כשראיתי את התוספת על החוזה עצרתי את זה.
באתר אחר הם הצליחו למכור לי שירותים שלא רציתי, ואכלתי אותה (טוב, ההפסד לא כזה גדול, אבל מאד מרגיז).
הם מתורגלים בלמכור את השירותים מבלי שהלקוח מרגיש.
לכן, בין שתי החברות הללו, אלאמו הגונים הרבה יותר. בהרץ צריך לשמור בארבע עיניים על מה בדיוק חותמים. היות והם עברו (לפחות בחלק מהאתרים) לחתימה אלקטרונית, תשומת הלב הנדרשת גדולה הרבה יותר.
יש לי נסיון במעבר הגבול לקנדה עם אלאמו ועם נשיונל (שהם בבעלות משותפת). לא נדרש שום תשלום נוסף על המעבר. אני מאמין שגם חברות השכרת הרכב המרכזיות האחרות לא דורשות תשלום על המעבר. עד כמה שאני יודע,, גם אין חובת דווח על כך, אבל אין שום בעיה להגיד זאת בסניף חברת ההשכרה, for the record.