דחוף!! מי שצריך לשכור רכב!!
-
ראובן תודה רבההזמנתי מיניואן בפלורידה. 9 ימים בספטמבר 94$. מטורף.
ביררתי איתם לגבי נהג נוסף- 2$ ליום, במעמד ההשכרה.
אני אוודא איתם במייל ביום שני, מה שבטוח. על פניו נראה בסדר, אבל המחיר הזה באמת כל כך יוצא דופן שאני לא מפסיקה לחפש איפה טעיתי...
תודה!!!
יולי
-
לא רק בספטמבר... גם ביולי -
וגם באוגוסט - אבל לא בקנדהורק אני צריכה לקנדה
??
בבוסטון 11 יום באוגוסט - SUV קטן 161 דולר
במונטריאול - אותם תאריכים , אותו רכב 1640 דולר !!!!!
בישראל קבלתי מהם 830 דולר. אבל גם זה הבדל עצום.
-
ראובן תודה רבהיולי,
במקום מיניוואן, לכי על FULL SIZE SUV, זה גם 7 מקומות ועוד יותר גדול ומפנק, וההבדל יהיה משהוא כמו 30-40$ לכל התקופה !!!
הם בסוף יעלו על הטעות הזו, השאלה האם יבטלו את ההזמנות או שיכבדו. -
ראובן תודה רבהmay east, הם לא יהיו חייבים לכבד את ההזמנות האלה? -
ראובן תודה רבהחיפשתי בגוגל ומצאתי שהיתה להם בעיה כזו ב 2009 והם כיבדו.
אבל תמיד יש להם סעיף קטן ב TERMS AND CONDITIONS של האתר שמגן עליהם ומאפשר להם לבטל.
יתכן וזה דבר נקודתי להשכרות לתושבי ישראל, כי לא מצאתי שזה נפוץ עדיין באינטרנט. טעות שכזו היתה מתפשטת כמו אש בשדה קוצים עם עשרות אלפי השכרות במחירים הללו !
יתכן וזה לא נפוץ עדיין בגלל שאתר למטייל בקושי זמין ותקוע רוב הזמן מאז שראובן פרסם
יש חברות שבחרו לקיים את המחיר שניתן (אלעל לדוגמא לאחרונה) ויש כאלו שלא (יונייטד שהציעה טיסות בפירסט קלאס ניו יורק הונג קונג ב 1 מייל במקום מאות אלפי מייל... ביטלו חלקית רק למי שלא הספיק כבר לטוס) -
לראובן ולארילא כתוב שהביטוחים הם אופציה, אלא כתוב אילו אופציות בחרת בהשכרה.
ובגלל שהביטוחים אינם חובה הם מופיעים תחת Your Options -
בוקר ושבוע טוב לכולם !!סוף סוף אני מצליח להיכנס לאתר, מאתמול אחה"צ לא הצלחתי להיכנס
לעצם העניין:
אני לא ALAMO.COM
אין לי מניית בחברה זו (הלוואי והיה לי אפילו אלפית ממנה !!!)
אני לא אחראי על האתר ועל המחירים שלהם וגם לא על הסיבות למחירים האלה.
לפי בדיקותיי, זה מוגבל רק להשכרות בארה"ב, לא בקנדה.
כרגע בדקתי שוב באתר שלהם, המחירים ממשיכים להיות נמוכים.
כפי שציינתי בהודעה קודמת, התקשרתי לשירות הלקוחות של החברה, שוחחתי עם פקידה שמסרה לי חד משמעית שהצעת המחיר שלי כוללת את CDW ו-EP כפי שהם קוראים לביטוחים/כיסויים שלהם וזה מה שאנחנו - הנהגים הישראלים - צריכים וזה בדיוק מה שאנו מקבלים מכל סוכנויות ההשכרה המוכרות.
למען הסר ספק גם שלחתי אי-מייל לשירות הלקוחות, טרם קיבלתי מענה. אני ממתין, רוצה לראות זאת בכתוב גם באי-מייל, למרות שזה מופיע באתר בשלב ביצוע ההזמנה.
אני אישית החלטתי "לצלם" את המסכים השונים שמופיעים כאשר מבצעים הזמנה ואצרף זאת למייל שקיבלתי על אישור ההזמנה.
מי שמתקשה להבין את תהליך ביצוע ההזמנה, מוזמן לשלוח אלי מסר אישי, אמסור לו מספר טלפון שלי או ימסור לי את שלו, ניצור קשר ואדריך אותו/ה.
מישהו טען במסר אישי אלי שאתמול הייתה מתקפת סייבר ויכול להיות שזאת הסיבה למחירים האלה ומכאן השאלה אם החברה תכבד את המחירים שקיבלנו, כל אלה שביצענו הזמנות.
זוכרים שזה היה גם עם אל-על, בעיקר להזמנות שבוצעו בארה"ב ? אל-על כיבדה, לא רואה שום סיבה למה גם ALAMO לא תכבד את ההזמנות שלנו.
נהיה אופטימיים.
ברגע שאקבל תשובה במייל, אודיע לגולשים.
תזכרו שלא מוסרים כרטיס אשראי או התחייבות כלשהי מצדכם בעת ביצוע ההזמנה, אז מה אכפת לכם להזמין ואז נראה מה קורה ? יאללה, קדימה !! לפני שהמחירים יישתנו שוב כלפי מעלה. -
תודה, מיני ואן מספיקהפעם אנחנו בהרכב מצומצם, רק ארבעה...
מיני ואן זה כבר שדרוג ואם זה יהיה באמת דודג' קראואן- הוא מאוד חביב עלי
תודה על ההצעה
יולי
-
עשיתי ניסיוןרשמתי תושב גרמניה, נתן לי מחיר גבוה
רשמתי תושב ירדן, נתן לי מחיר מציאה
כנראה זה מתרחש רק במזרח התיכון, יתכן שמדובר בבאג. -
בוקר ושבוע טוב לכולם !!ראובן,
אחד החוקים הראשונים שמוצאים דבר כזה הוא - לא מתקשרים לשירות לקוחות !
תן לעוד אנשים להנות מזה, ואחרי זה מתקשרים לברר.
אני לא רואה אופציה אחרת מלבד תקלת מחשב. המחירים זולים מידי . -
may eastלא מתוך אנוכיות, אבל גם צריך לדאוג לעצמי, נכון ? אז פניתי ונראה מה יהיה, כפי שאמרתי, נקוה לטוב -
עשיתי ניסיוןלא יאומן
הזמנתי עכשיו שברולט טאהו לשבועיים וחצי בארבע מאות דולר, לאוגוסט.
יש לי הזמנה נוספת לדודג' קראוון דרך אופרן, אני אצטרך לבטל אותה.
מה שטיפ טיפה מטריד אותי זה שלא מופיע לי התשלום על השכרה חד כיוונית מבאפלו לניו יורק.
אלעד -
אני ממליץ לא לבטל הזמנותשבוצעו בסוכנויות בארץ עד לבירור סופי עם ALAMO.COM. -
אני ממליץ לא לבטל הזמנותמצטרפת לשירשור,
אני פניתי אתמול בערב לראובן כדי להבין באמת איך זה עובד ואיך ייתכן.
הזמנו בלוס אנגלס רכב דודג' קרוואן, 7 מקומות מ28/8 עד ה-2/9 בעלות מצחיקה של 70$!!! לאחר בירורים וקריאת כל האותיות הקטנות - אכן אכן זה המחיר.
מצטרפת למה שאמר ראובן - לא השארנו מספר אשראי והכי גרוע שיכול להיות הוא שנצטרך לשלם בסופו של דבר מחיר "רגיל". מקווה שלא והלוואי שעשינו עסקה סופר משתלמת.
בכל אופן, תודה לראובן על הטיפ!
הדר -
אני ממליץ לא לבטל הזמנותאני לא מצליחה להיכנס לאתר..האם צריכים להירשם ? -
עזרתכםאני לא מוצאת את מה שאתם מדברים עליו-כשאני נכנסת לאלמו זה ישר נותן אפשרות לתת תאריכים ונק איסוף,איפה מכניסים פרטים שאני מישראל??????? -
סיגל ולאהל'ה - מסרתי טלפון שלי במסר אליכן -
עזרתכםהי
ראשית ראובן יישר כוח של השיתוף. האמת שציינת באותיות קידוש לבנה מחירים מטורפים נבהלי וזאת לאחר "טראומה" של חיפוש מלון בניו יורק לאחר שבטלו לי את הדירה.
אני מתחבטת, ואשמח לייעוץ. אנחנו זוג בספטמבר אוקטובר מטיילים בניו אינגחנד וקנדה. הוא אומר גומעים ק"מ יחד עם זאת לא כבישים מהירים ברוב הדרך.
ההתחבטות היא בין רכב קומפקט לרכב מידסייז. מסיבות של בטיחות עדיף גדול יותר והשאלה מנסיונכם האם ההםרש בצריכת הדלק מאד משמעותי?
תודה
אילה -
אילהמניסיוני האישי, ברומא תתנהגי כרומאית (במקרה זה באמריקה)
קחי רכב גדול יותר, קומפקט ב-ALAMO לא כ"כ כדאי, פעם נתנו אחד אפילו בלי קרוז קונטרול ובלי חלונות חשמלים.
משלמים עוד קצת ולוקחים מינימום דרגת STANDARD, אני אישית ממליץ על FULL SIZE עבור זוג, משהו כמו שברולט אימפלה או דומה.
צריכת הדלק הממוצעת של רכב זה משהו כמו 11 ק"מ לליטר, לפי דולר אחד לליטר בערך בארה"ב. מיד סייז כמו טויטה קורולה יעשה 13-14 ק"מ לליטר לפי הערכתי הגסה.
במחירי הדלק בארה"ב, אני ממליץ להתפנק, בעיקר אם מדובר בנסיעה ארוכת ימים.