דחוף!! מי שצריך לשכור רכב!!
-
דחוף !!!! כבר לא בדיחה !! גם NATIONAL השתגעה !!!חבר'ה, לא יאומן !!!
ב-ALAMO לוקחים 500 דולר DROP FEE במקום אחר (מהחוף המערבי למזרחי), ב-NATIONAL רק 250 דולר !!! והמחירים נראה לי עוד יותר זולים מ-ALAMO !!!!!!!!!!
התחרפנו לגמרי !!!!!!!!!!!!
היכנסו ל-NATIONAL.COM, שם אפילו עוד יותר ברור מ-ALAMO, כל הביטוחים הנחוצים לנו, לנהגים בעלי ר.נ. ישראלי, מופיעים מפורטים בפרטי פוטרות !!!!!!!!!
להוסיף שגם ב-NATIONAL.COM נותנים רק שם פרטי ומשפחה ואי-מייל וזה הכל, לא משלמים גרוש עד להחזרת הרכב בסוף הטיול. -
אילהתודה רבה. קבלתי את עצתך !
אילה -
דחוף !!!! כבר לא בדיחה !! גם NATIONAL השתגעה !!!נראה ששמו מקסימום DROP FEE על 250$
כך - בחלק השני של הטיול שלנו מ Ft. Lauderdale לאטלנטה דמי התשלום הם 250$ במקום 300$ שהיו באלאמו - אז לחלק הזה הזמנתי גם דרכם...
אגב שאלה - ראיתי שיש לאלמו שתי תחנות ב- Ft. Lauderdale - יש עדיפות שאיזו מהן למסיימי קרוזים?
(יש בנמל תעופה הבינלאומי ויש 41bn Ftl Exec Airport (FLLC02
מישהו יודע מה עדיף?
ראובן, כל הכבוד ותודה רבה!
-
עזרתכםמנסיון אישי - ברכב קטן עשוי להיות בעייתי מזוודות, אפילו לזוג. שתי מזוודות 29 לא בהכרח יכנסו לבגז' של מידסייז. מזוודות קטנות יותר יכנסו גם 3, אבל גדולות עשוי להיות בעייתי. -
segev17אחרי חקירה מעמיקה
ראיתי שהאוניות של ROYAL CARIBBEAN מפליגות לא הרחק מהשדה FLLC02
כלומר: השדה הבינלאומי.
המקום השני הוא לטיסות של אנשי עסקים בעיקר, איני יודע אם פתוח כל העת ויתכן ולקיחת רכב או החזרתו בשדה EXECUTIVE מתבצעות לפי הזמנה ותיאום מראש.
אני הייתי מהמר על השדה הבינלאומי, חייב להיות שאטל מהנמל לסוכנות ההשכרה, כך היה בקרוזים שעשיתי ממיאמי. -
segev17 - טעות לגבי מיקום השדה !! מתנצלטעות מצידי, לא FLLC02 הקרוב אלא השני. עמך הסליחה. -
דחוף !!!! כבר לא בדיחה !! גם NATIONAL השתגעה !!!ראובן,
אני מצטרף לתודות הן על העזרה במסגרת הפורום והן off line.
הנתון החדש הזה מגביר את החשש שמדובר בשיבוש מכוון של אתרי חברות ההשכרה, אולי במסגרת התקפה רחבה יותר על אתרים שונים, שהיתה בשבת האחרונה.
ניסיתי לבדוק גם באתרי חברות אחרות. ב-AVIS לא ראיתי בעיה, לעומת זאת ב-Hertz ישנה תופעה משונה אחרת: מחיר גבוה מאוד למכוניות הקטנות, לעומת מחיר נמוך בהרבה לגדולות - Full Size עולה שם מחצית מ-Economy ! ראו צילום מסך מצורף.
-
בהחלט יכול להיות Wave of cyber attacks -
בהחלט יכול להיות Wave of cyber attacksשאלה תמימה: מדוע לא נחסמו, נכון לעתה, האתרים הנגועים ?
אולי בגלל הסופ"ש בארה"ב הם עסוקים בהכנת ה-BBQ בגינות ? -
עזרתכםאנשים טובים,
מניחה שהמענה מכוון אלי. ובכן ענין המזודות אינו בעייתי מאחר ואנחנו נוהגים ליטול אתנו רק רבע בית... בד"כ לאירופה נוסעים רק עם טרולי לכ"א. אני מוטרדת יותר מנושא הבטיחות. ומכיון שכך החלטנו על רכב גדול. על כל פנים תודה על הפניית תשומת הלב לנושא.
אילה -
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!הי הנה תעלומה נוספת.
בעקבות התכתובות האחרונות נכנסתי שוב ל ALAMO.COM הקלדתי אותם נתונים וקבלתי עבור אותו הרכב מחיר גבוה ב-50$ . חלפו רק 3 שעות. -
segev17 - טעות לגבי מיקום השדה !! מתנצלתודה רבה, אז ניחשתי נכון -
ל-pini6431אכן אתה צודק.ציינתי תושב ישראל וקיבלתי הצעה ב-198$
למעשה יש לי הזמנה ב Alamo ב- 822$ ששולמו כבר.
בכל מקרה קיבלתי אישור להזמנה,קצת מוזר שלא דרשו כ.אשראי מעולם לא נתקלתי בדבר כזה. ניסיתי לבדוק אם יש פה Fishing לא גיליתי.
אז קודם כל, תודה
ושנית ממשיך לחשוד. -
על מה או ממה יש לחשוד ?ALAMO
NATIONAL
ENTERPRISE
כול החברות האלה שייכות לאותו הקונצרן:
VANGUARD
יש לחברות האלה 300,000 רכבים להשכרה בארה"ב.
מה אכפת להם לתת צ'ופר לכמה ישראלים מסכנים ?
או שאכן מדובר במתקפת סייבר על המערכות שלהן, דבר שלא נראה לי.
גם אני וגם גולשת אחרת בפורום זה התקשרנו לשירות הלקוחות של ALAMO ונאמר לנו שאלה המחירים וההצעות כוללות את הביטוחים.
אז כל אחד יעשה את החשבון שלו, אני אישית לא צריך את הרכב כעת אלא רק לחודש ספטמבר, יש די הרבה זמן לברר את הכל, אני מניח שמחר-מחרתיים הכל יהיה הרבה יותר ברור.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vanguard_Automotive_Group -
על מה או ממה יש לחשוד ?ראובן, אני לא חושב שאלו המחירים האמיתיים.
זה פשוט לא הגיוני. יש קומבינציות שרק הביטוח היה עולה יותר מהשכרת הרכב !
הם לא נותנים צ'ופרים לאף אחד.
וזה שאתה מתקשר לשירות לקוחות שלהם...
1. לך תדע, אולי אתה מתקשר להודו
2. הם אומרים לך מה שהם רואים על המסך. ועל המסך הם רואים מה שגם אתה רואה באתר. אתה חושב שהם מפעילים שיקול דעת ומכירים את כל עשרות אלפי התמחורים השונים ?
אני אישית לא סגור על תאריכים ואפילו לא על תחנת לקיחה החזרה,
אבל מפחד שאחרי שכל ה"מבצע" הזה יגמר, אז ברגע שנרצה לשנות הם לא יסכמו או שיתמחרו מחד. אז עשיתי הרבה הזמנות בכל מיני קומבינציות ובשימוש בכל מיני אימיילים שלי. -
דחוף !!!! כבר לא בדיחה !! גם NATIONAL השתגעה !!!בדקתי לקיחה בניו יורק החזר בוושינגטון.
אמנם נשיונל קצת יותר זולים בשכירות, אבל החזר הם רוצים 250$ + מיסים, ואלמו רק 99$ + מיסים -
ALAMO.COMהבוקר עוד הצלחתי להזמין במחירים המדוברים לספטמבר ל- 9 ימים מ-JFK, מיניואן. מקווה שזה אמיתי.
תודה! -
דחוף !! כל מי שצריך לשכור רכב !!!המות תודה
נכנסתי עכשיו עשיתי הזמנה למיני ואן ל 9 ימים
לקיחה בבאפלו החזרה בניו-יורק
הוספתי מכשיר GPS
יצא כולל מיסים 218 $ אז מקווה שבאמת יחכה לי רכב כשנגיע
-
הנה שרשור של פורום ב-TRIPADVISORזה עוד מחודש אפריל השנה, מאז כבר זרמו הרבה מים בירדן ועוד הרבה יותר בנהר הקולורדו
השרשור מדבר על הורדת מחירים מצד החברה, עוד יותר זול לנהגים הקנדים מאשר לנהגים האמריקאים.
אל תתייחסו לקודים של הקופונים כי הם לא תקפים לחודשים הבאים, בד"כ ALAMO מפרסמת קופוני הנחה לתקופות הקרובות ממש, לעוד שבוע או שבועיים.
ול-may east: לא דיברתי עם נציג היושב בהודו או בבנגלה דש
יש לי מספיק ניסיון לדעת שדיברתי עם נציגת ALAMO, מה עוד שביקשתי תירגום לספרדית ותוך דקה העלו מתורגמנית לקו, הם עובדים עם חברה לתירגום, לא הפעם הראשונה שאני מדבר עם שירות הלקוחות של ALAMO או של NATIONAL.
לגבי הקושי שלהם לשלוח אי-מיילים, יכול להיות בגלל תקלה או עומס שנוצר בגלל ההזמנות שלנו
ומה אפשר להפסיד אם מבצעים הזמנה ובסוף זה לא ילך עקב שינוי מחיר ? אם לא קיבלתם שינוי בימים הקרובים, עוד השבוע, אז אין בכלל מה לדאוג, לעניות דעתי.
אני חוזר ואומר, כבר בעבר הזמנתי ישירות באתרים של שתי החברות הנ"ל (לא במחירים הנוכחים אבל היה יותר זול מהסוכנים בארץ) והזמנותי כובדו, בחברות אלה לא משלמים אלא רק בסוף תקופת ההשכרה כאשר מחזירים את הרכב. יש לוודא שהחוזה עליו חותמים בעת קבלת הרכב והקבלה שמקבלים בעת החזרתו תואמים למה שסוכם. זה הכל.
http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g45963-i10-k4402014-Ala mo_prices_have_gone_today-Las_Vegas_Nevada.html -
לגבי נהגים נוספיםלפי חוקי מדינת קליפורניה, אין תשלום על נהג נוסף על השכרות המתחילות שם.
לפי חוקי מדינת ניו יורק, התשלום עבור נהג נוסף על השכרות המתחילות שם מוגבל ל-3 דולר ליום.
כ"כ, מומלץ לבדוק את הנושא של תשלום עבור נהג נוסף כאשר מדובר בבת או בבן הזוג, כי אפשרי שבכל המדינות בארה"ב הבעל או האשה פתורים מתוספת תשלום. בידקו זאת טלפונית או באי-מייל, או במעמד חתמת על חוזה שם.