דחוף!! מי שצריך לשכור רכב!!
-
אילהכל הכבוד לראובן ותודה רבה הזמנו רכב לשבועיים במחיר 200 דולר גרנד שירוקי האם משהו מכיר ? אשמח לקבל תגובות לא מכירה את הרכב
-
-
שאלה בנוגע לשכירת רכביםתודה ראובן 13.
בדקתי גם באלאמו וגם בנשיונאל לגבי מכונית מיני ואן , והמחירים לחודש נראים לי נמוכים למדי.
באלאמו כ 568$ ובנשיונאל 316 $, שאלתי היא האם אני מפספס משהו? האם זה המחיר הסופי?
תודה רבה. -
עלות הביטוחיםלחברי הפורום שלום רב!
ראשית תודה לראובן על ערנותו ונכונותו לסייע.
אני מסייג את דבריי .
להבנתי ההשכרה המוצעת אינה כוללת כיסוי מושלם כולל ביטול השתתפות עצמית מלאה אלא כוללת את הביטוחים המינימאליים הדרושים לצורך ההשכרה.
שוב אני מסייג את דבריי כיוון שאינני מתמצא ב100% במונחי הביטוח וכן כי קצת הייה לי קשה להבין את הגברת שדיברה איתי.
אבל ,
למול הצעה שקיבלתי להשכרה חב' אלמו רוצה עבור ביטוחים מלאים ללא השתתפות עצמית והכוונה לנזק ,התנגשות ,שריפה ,גניבה ,צד ג' סדר גודל של כ30$ ליום.
זה עדיין יותר זול מהצעה שקיבלתי בארץ.
אצטרך לקבל החלטה. -
ari0252הכיסוי שנותנת חברת ההשכרה הוא בדיוק אותו הכיסוי שמציעות לך הסוכנויות בארץ.
אם בכל זאת יהיה לך ספק כלשהו, תוכל לבדוק את נושא ההשתתפות העצמית במשרדי החברה בעת קבלת הרכב.
אני כבר שכרתי בעבר ב-ALAMO וב-NATIONAL, על מה שמופיע בהצעות שלהם לתושבי ישראל לא היה דבר כזה של השתתפות עצמית. -
עלות הביטוחיםבהמשך לדבריך,ביצעתי הזמנה ושילמתי 822$ כולל נהג נוסף כולל כל הביטוחים האפשריים כולל ב.ה.עצמית.
ההזמנה החדשה מאלמו 198$+30$ ליום ביטוחים כפול 22 ימים=858$
קצת מפוקפק. ייתכן שאני טועה -
ari0252אני מוסיף את הסברי הכיסוים שנהג ישראלי מקבל, ניתן לראות שאין הששתפות עצמית. התמונות הן מהאתר של NATIONAL.COM
אם סוכנות בארץ נותנת לך כיסוי אחר מזה, אני "מוריד את הכובע"
-
הביטוחים נכללים בהצעות לנהגים מישראלאז למה לשלם פעמיים עבורם ?
תאמינו לי, אני לא מבין מה אתם עושים ומה אתם רוצים ולמה מוסיפים כפל כיסויים.
טוב לכם ? תזמינו, לא טוב לכם, לכו לסוכן בארץ, אני מניח שהוא יקבל את המחיר הגבוה וירגיע אתכם ואולי גם ישמיץ את NATIONAL ו-ALAMO או יגיד שדבר כזה לא יכול להיות או שהכיסויים שהוא נותן הם הטובים באמת
התעייפתי מלחזור ולציין אותו הדבר.
לא הייתי מגיב, אבל אני חוב שטוב ששרשור זה יישאר למעלה כל עוד המחירים נמוכים, לפחות בימים הקרובים.
-
pini6431זה מה שאמרו לי בקשר לביטוח רכב ספציפי שהזמנתי ושהוא רכב יקר יחסית.
בכל מקרה כדאי לבדוק ביחס לרכב שאתה מזמין ושהביטוח יכלול:
ביטוח מלא עם ביטול השתתפות מלא לנזק,התנגשות ,שריפה,גניבה וצד ג'.
אם לא נחוץ לך הכל אז כמובן שניתן להוזיל.
אשמח אם עוד מישהו ירים טלפון ויבדוק.
כפי שציינתי אני מסייג את דבריי עקב קשיי התקשורת.
-
אלמו - כל כך זול ?הי לכולם
הסתכלתי על האתר של אלמו ....
יכול להיות שהשכרת רכב כל כך זול לעומת ההצעה של ממסי ?
שברולט אמפלה ל17 יום מניו יורק לניו יורק
449$ לעומת בממסי 819$????
FullsizeEdit
Chevrolet Impala (or similar)
1 Rental @88.43 $88.43
2 Day(s) @14.75 $29.49
1 Week(s) @88.46 $88.46
Drop Fee $ 99.00
State Tax (19.88%) $ 50.68
UNLIMITED MILEAGE
INCLUDED
Toll Pass Device
( $ 13.75 /Week(s) , $ 13.75 Max monthly )
$ 13.75
Roadside Assistance Protection
( $ 4.99 /Day(s))
$ 79.84
Estimated Total
$449
הגיוני ? יש פה קאצ?
-
הנה התשובה שקיבלתי מ-ALAM0 במיילאתרגם את התשובה כמיטב יכולתי, כי כתבתי וענו לי בספרדית:
ראובן היקר
תודה שיצרת איתנו קשר לגבי ההזמנה שלך
אחרי שבדקנו את הזמנתך, ה-CDW והכיסוי EP כלולים בשכירותך (הכוונה למחיר שקיבלתי)
תודה שבחרת בנו בשביל צרכי השכירות שלך. אם יש לך שאלה כלשהי או ספק, אל תהסס ליצור קשר איתי
באדיבות
שירות לקוחות
CHRIS
לגבי הביטוחים האלה, אני חוזר ואומר שלעניות דעתי הם מכסים אותי, אלה הביטוחים שמופיעים בכל חוזה של ALAMO גם כאשר אתם מגיעים לארה"ב עם ואוצ'ר של הזמנה ששולמה דרך סוכן בארץ. אם ברשות מישהו מהגולשים חוזה ישן של ALAMO.COM - גם אם שכר דרך סוכנות בארץ - שיעיין איזה כיסויים קיבל ויווכח לדעת שזה בדיוק אותו הדבר מה ש-ALAMO ו-NATIONAL מציעות באתרים של חברות אלה.
ולא אמרו לי מאומה לגבי המחיר הנמוך שקיבלתי (כבר דיברתי איתם על זה טלפונית) והם ממשיכים להציע מחירים נמוכים, אז אני כמעט ומשוכנע במאה אחוז שאין מדובר במתקפת סייבר או "שמייבר", אלה המחירים וזהו. למה ? זה ממש לא מעניין אותי.
-
יש שרשור על כך, למה לפתוח שרשור חדש ? -
יש שרשור על כך, למה לפתוח שרשור חדש ?בטעות
איך אני מעבירה את זה לשרשור ? -
למה להעלות לשרשור אם כבר יש תשובות שם ?תעברי על ההודעות בשרשור -
הנה התשובה שקיבלתי מ-ALAM0 במיילשלום רב,
גם לי יש הזמנה הכוללת CDW .
מה ששאלתי אותם זה כמה יעלה לי לרכוש ביטול השתתפות מלא.
תשובתם הייתה 30$ ליום.
מדובר באחד מכלי הרכב היקרים ,יש להניח שרכב אחר ניתן לבטח בפחות. -
הנה התשובה שקיבלתי מ-ALAM0 במיילבלי קשר לשאלה האם הביוח בסיסי כולל ביטול מלא של השתתפות עצמית או לא.
תוספת של 30 דולר ליום לביטול השתתפות עצמית לטיול של 3 שבועות זה עניין של 600 דולר ויותר. כמה ההשתתפות העצמית? 2000 דולר?
שווה לשים על השולחן 600 דולר כדי לחסוך 2000 דולר במקרה של נזק שאננו מקווים שלא יהיה? -
הנה התשובה שקיבלתי מ-ALAM0 במיילראובן כל הכבוד ותודה רבה!
גם אני הזמנתי ונדהמתי מהמחיר 384 $ ל-38 ימים. מבדיקה קודמת שערכתי מול הסניף בסיאטל, נאמר לי שעבור נהג נוסף יש תוספת תשלום במקום, בגדול בסביבות 500$ נוספים. בהשכרה שלי אנו עוברים לקנדה וזה צריך להיות כתוב בהסכם- מה כדאי לי לעשות? -
dfghלשלוח אי-מייל לחברה ולקבל תשובה לגבי קנדה. בד"כ חברות ההשכרה מרשות את הכניסה לקנדה, עדיף שבמקרה זה בגלל המחירים הנמוכים תקבל תשובה בכתוב.
אני שלחתי אי-מייל לאלאמו ונעניתי אחרי יום וחצי (כתוב שעונים תוך 24 שעות, אבל יום אחד נפל ביום א', שם לא עובדים בשירות הלקוחות ביום זה). -
ראובן - ביטוחיםראובן,
הטקסט שכתוב גם באלמו וגם בנשיונל לגבי ה CDW, LDW יכול להשתמע לכמה פנים.
השאלה היא האם יש EXCESS או מה שנקרא סכום ה"השתתפות העצמית" של השוכר.
באלמו
we agree, subject to the actions listed on the rental agreement that invalidate CDW, to contractually waive your responsibility for all or part of the cost of damage to, loss or theft of, the vehicle
שים לב for all or part of the cost... הם מסירים מהשוכר אחריות לחלק או כל העלות של הנזק.
באתר אלמו
https://alamo.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3053
באתר נשיונל
https://nationalcar.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/227 0
בשניהם מצויין שיש שני סוגי CDW LDW,
שבעל הרכב יכסה כל נזק, או שיכסה רק עד 3000, ואתה השוכר תכסה את הסכום שמעל 3000$
In most locations, Owner offers the following two (2) levels of CDW protection: *Maxi Waiver Saver- Owner will pay for all loss or damage to the Vehicle. *Waiver Saver 3000- Owner will pay the first $3,000 of loss or damage. Renter will pay for all loss or damage over $3,000
אז הביטוח שנכלל בהצעת המחיר... מאיזה סוג הוא ?
האם תהיה מוכן לקחת רכב של 15000-20000$ ולהיות מכוסה רק על ה 3000$ הראשונים ?
מה דעתך ? -
ראובן - ביטוחיםמדף הפייסבוק של אלמו
שואל בחור
How much of the car value is covered for your CDW insurance
והתשובה
Thanks for posting your question. CDW protection covers up to $3,000 of loss or damage
ונשאלה שאלת המשך שאין עליה עדיין תשובה
when booking there is no option for "waiver saver 3000" we pay first $3000 if crashed. Is this another extra when we get to the airport and pick the car up. Please confirm how I rent a car with CDW included for full value of car