ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון עם ילד בן שנתיים וחצי??

פורום תאילנד
    2
    6
    1425
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dana82
      dana82 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אנחנו מתכננים לטוס בספטמבר לתאילנד, כיוון שיש לנו משהו כמו שבועיים וקצת אנחנו שוקלים איך לחלק את הזמן.

זו תהיה הפעם השלישית שלנו בתאילנד רק שהפעם אנחנו נוסעים עם הבן שלנו שיהיה בן שנתיים ו8.
      אנחנו בטוח רוצים להיות בקוסמוי וקופנגן אבל שוקלים אם לשלב איתם את פוקט וקופיפי או את הצפון.

האם יש מה לעשות עם ילד קטן בצפון או שכדאי פשוט להקדיש את כל הזמן רק לאיים (לשני הצדדים)?

מה מומלץ?

תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • זיקו.
        זיקו. נערך לאחרונה על ידי

ילד בן 3 יהיה מבסוט גם לשבת עם אבא ואמא בחדר ולשחק בפלסטלינה
        ככה שלהעסיק אותו לא אמורה להיות בעייה. השאלה אם יש טעם להגיע לצפון בשביל לרכב על פיל או שאר פעילויות שתוכלי לעשות בכל מקום אחר (גן חיות,פילים,טיול בטבע) מצד שני חודש ספטמבר זה חודש גשום
        ואם יורד גשם עדיף לא להיות באותו זמן באיים כי אז מפספסים את המטרה שלשמה מגיעים לאיים,וזה הים.

בכל מקרה בשבועים גם קוסומוי וקופהנגן וגם פוקט קופיפי וגם צפון?
        טירטור מיותר. אגב מה תעשי עם הילד בקופהנגן וקוסומי שיתחיל הגשם?
        כל פעם שמתחיל גשם צ'אונג נהפך לונציה Very Happy
        • dana82

היי, תודה על התגובה!

יש לנו שבועיים וחצי ואנחנו שוקלים איך לחלק אותם נכון.

אני רוצה להשאיר 3 ימים בערך לבנגקוק כי שמעתי שיש שם הרבה אטרקציות לילדים.

אז אתה ממליץ בכלל לוותר על קוסמוי וקופנגן? ללכת לכמעט שבועיים רק לפוקט וקופיפי או לשלב גם את הצפון?

איך היית ממליץ לנו לחלק את הזמן?

תודה שוב.

• זיקו.

אני מציע שתתחילי מזה שתבהירי לעצמך מה את רוצה ומצפה מחופשתך ?! סתלבט באיזה מלון טוב על הים והרבה מנוחה? הרבה טיולים והסתובביות? כי בתאילנד יש הכל מהכל, ואני אישית לא מבין את אלה שקופצים מאי לאי, כמה כבר ההבדלים גדולים בין חופשה בקוסומי לחופשה בפוקט? אותו סיגנון. אבל אם תגדירי מה אתם יותר אוהבים,מה פחות,מה חשוב לכם יותר ומה פחות,אז אפשר יהיה למקד אותך יותר לאזור הרצוי

• dana82

תראה, בגלל שזו תהיה פעם שלישית שלי בתאילנד והייתי כבר בכל המקומות שאני רוצה להיות גם הפעם אני יודעת פחות או יותר למה לצפות.

העניין הוא שהפעם אנחנו עם צוציק בן שנתיים ו8 שצריך להתאים את החופשה אליו.

בגדול אני מצפה לחופשה של בטן גב ומנוחה אבל בין לבין גם לשלב גיחות לאטרקציות שיתאימו לפיצי (לונה פארק, גן חיות וכו') .

כיוון שהייתי כבר פעמיים בתאילנד יותר אהבתי את הצד של קוסמוי וקופנגן אבל אני חושבת שלהעביר שם כמעט שבועיים זה יותר מדי זמן ולכן אני מתיעצת כאן אם כדאי לשלב עם הצד של קוסמוי -קופנגן גם את הצפון (כדי לא להיות רק באיים) או את הצד השני של האיים?

גם אני לא בעד לנסות לתפוס מרובה אבל מצד שני ,שבועיים רק בצד אחד נראה לי המון.

לדעתך, שבועיים רק בצד אחד הוא לא יותר מדי? עם מה כדאי לשלב את זה?

• זיקו.

תראי אין כאן תשובה של נכון או לא נכון. כל אחד והטעם שלו וההעדפות שלו והתקציב שלו

קחי בחשבון שאתם מגיעים בעונה של גשם, אז יכול להיות שזה אמור להיות השיקול המרכזי שלכם....

כמו שכתבתי מקודם, אני אישית לא יודע מה ההבדל הגדול בין לקחת מלון טוב בקוסומוי ולהנות שבוע לבין לקחת מלון טוב בפוקט ולהנות שבוע ?! זה בערך אותו דבר, נכון שזה לא רע וכל המרבה הרי זה משובח, אבל אני אישית מלכחתחילה הייתי הולך על צד אחד של האיים-ואת הכסף של המעברים בין מקום למקום חוסף ומשקיע בעוד התפנקויות באי הנבחר. אבל שוב, זו דעתי בלבד !

אם זו הפעם השלישית בתאילנד,אולי הגיע הזמן "להתפרע" ולנסות איזה יעד חדש אולי?

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון