ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חברת rentalcars

פורום אירופה
    7
    10
    7476
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איילה1
      איילה1 נערך לאחרונה על ידי

מישהו השכיר דרכם ברומניה?

האם הם אמינים? כי הבנתי שהם רק סוכנים ובעצם החברה שדרכה באמת משכירים היא חברת אוטונום (?)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלכסג
        אלכסג נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

כן הם סוכנים, כמו בוקינג למשל ( הם כם שייכים לבוקינג) לכן לדעתי כחברת- סוכן הם אמינים. אבל אם כבר באמת צריך לבדוק את החברה שדרכה הם מציעים רכב. בדכ צריך לעשות הזמנה ואז רואים מה חברת השכרה עצמה. אם לא תהיי מרוצה אפשר לבטל או לבקש להחליף חברה. מצד שני זה שאת מזמינה דרך סוכן זה סוג של יתרון. כמו שכתבתי כמה פעמים כאן - שכרתי רכב באיטליה וחברת השכרה הורידה ממני 40 יורו לא כדין. בחברה לא היה עם מי לדבר עדיף לדבר עם קיר.... פניתי לrentalcars דיברתי עם נציג דובר עברית ואחרי כמה שבועות החזירו לי כסף

• ronit1504
          ronit1504 נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

שאלה לבעלי הניסיון.

האם ניתן להוסיף ביטוח של ביטול השתפפות עצמית (STP ו- SCDW)? 

כמו כן האם ניתן לבחור את החברה שממנה שוכרים את הרכב? 

האם מישהו התנסה בהשכרת רכב דרכם בסלובניה?

תודה רבה.

רונית

• אלכסג
            אלכסג נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

ביטול השתתפות עצמית ניתן להוסיף. שם של חברה יודעים רק לאחר הזמנה. לבחור לא ניתן רק אולי דרך שירות לקוחות שלהם.

• ronit1504
              ronit1504 נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

שוחחתי עימם, חשוב להדגיש שהביטוח דרכם הוא החזר השתתפות עצמית (לא ביטול השתתפות עצמית)  על תאונות דרכים ולא על גניבה. בטלפון הם יידעו אותי בשם חברת ההשכרה. 

• R e e F
                R e e F נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

מבחינת החברה, אכן זו סוכנות גדולה שמציעה רכבים של חברות שונות, הם למעשה מתאימים לך את הרכב ע"פ בקשתך ולרוב המחיר שהם נותנים זול יותר מאשר בחברה עצמה.

יש לשים לב לכך שבמידה ורוכשים אצלם ביטול השתתפות עצמית, זהו למעשה ביטוח חיצוני שלא קשור לחברת ההשכרה עצמה ובמקרה של נזק או תאונה, מחייבים אותך ואת מגישה טפסים ומקבלת החזר מחברת הביטוח.

לעניין רומניה, אני שכרתי דרכם גם הפעם לרומניה רכב קטן, נקבל ונדע בעוד זמן מה עת נטייל ברומניה. מה שבטוח, המחיר שקיבלנו היה אטרקטיבי מאוד.

רצוי מאוד לדבר עם אחד מהנציגים הישראלים שיושבים באורח קבע במשרדי החברה במנצ'סטר . אני יכול להמליץ על שרית ששכרנו דרכה כבר כמה פעמים ולמדינות שונות, בעקבות המלצות שלנו עוד הרבה חברים שלנו שכרו דרכה וכולם מרוצים.

שרית, טלפון - שיחת חינם מישראל 1-809-494-191 או  00441618305894 (10.00-18.00 ימי ראשון עד חמישי שעון ישראל).

על השירות אני יכול להעיד, מצוין!

לא חייבים לרכוש מרנטלקרס את ביטוח ההשתתפות העצמית וניתן לעשות זאת ישירות מול החברה ממנה שוכרים ואז לא בטוח שבסה"כ המחיר יישאר אטרקטיבי.

• galgalia1
                  galgalia1 נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

השכרתי מהם היום רכב לטיול של הבן שלי באיטליה סלובניה. הם סוכנות של השכרת רכב ואנחנו השכרנו דרכם בחברת יורופקאר. נשמעים לי בסדר גמור. יש להם נציגים בארץ שאפשר להשיגם בטלפון : 1-809-494-191 הצילו אותי מהשכרת רכב לא מתאים.

שווה לדבר איתם טלפונית

• לבון רחל  קולומבוסית
                    לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

איילה שלום רב

ממליצה לך מאד לשכור דרך חברה רומנית או מה שאני ויהודה המליצו עליה, או החברה שאילן ממליץ עליה או החברה שאמה המליצה לך. אין מה לשכור דרך סוכן שגוזר גם הוא קופון בדרך.

רחל  לבון

• אמה
                      אמה נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

ערב טוב,

ניסיתי לענות משעות הצהריים...

אני מצטרפת לרחל,לבדוק בחברות המומלצות,שכבר שכרו מהם לא פעם,וכבר ידוע מה כולל או לא כולל  בעסקה.

חברה שלי,ויק,כאמור נוסעות גם,היו צריכים רכב גדול ,הזוג שנוסע איתם לקח על עצמו את השכירות,רכב מצעו לא רע בכלל,מרצדס ויטו,במחיר?? מנופח מאוד לא כולל כל מיני, והתחילו להוסיף ולהוסיף...

איילה,היתה כבר התכתבות לגבי סוכנות זאת או אחרת,וכל יעד שונה.לנו לא היו שום בעיות ברומניה,אבל אני יודעת בוודאות שלא הייתי לוקחת רכב ללא ביטוח נגד גניבה למשל.ולאחר אין ספור שיחות מול שרית שמאוד השתדלה לברר לצערי חזרה עם תשובה שגם בתוספת ביטוח עדיין אין ביטוח נגד גניבה.(בצרפת)המחיר היה אומנם זול יותר,מצד שני,השתתפות עצמית חלילה בגניבה היתה 1500 -2000 יורו.לנו זה לא התאים.

חלילה לא אומרת שברומניה גונבים מכוניות,אבל לא הייתי לוקחת סיכון גם לצרפת.

בדיוק כמו שבארץ,למרות שהרכב שלנו לא גניב,עדיין יש ביטוח נגד גניבה וקודן ו...

נסי את החברה "שלי" גם אלונה שכרה דרכם בזמנו. יש גם את ליעד נדמה לי(יש אותה בטיפים) נציגות גם בארץ.

אמה

http://www.raider-srl.ro/Rent-a-car-rental/Rent-car-cond.htm

http://www.lametayel.co.il/navigator.php?q=216-156-0-tip

• R e e F
                        R e e F נערך לאחרונה על ידי

חברת rentalcars

איילה,

בטרם תסגרי על אוטונום, תראי מה כתבתי בדיווח שלי. צריך לדקדק אתם בפרטים שלא יהיו פאדיחות.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון