צריך המלצות על מלונות
-
הציעו לי את המלונות האלו:
אימריאל בצאנג מאי
פיפי הוטל בקופיפי
איסטין איזי בפוקט
קוקוהאק בקופנגן
מלון אוזו בקוסמואי
מלון איסטין מקסאן בבנגקוק
צריך את ההמלצות שלכם, אם יש לכם המלצות אחרות אמשח לשמוע.
-
צריך המלצות על מלונות1. צ'יאנג מאי - האימפריאל מלון טוב במיקום טוב, אולם אני ממליץ לך לבדוק גם את מלון Raming Lodge שממוקם כ - 7 דקות הליכה משוק הלילה ומציע תמורה נהדרת לכסף.
2. קו פי פי - Phi Phi Hotel הוא מלון פופולרי בעיקר בשל התמורה שנותן למחירו הזול יחסי ומיקומו המרכזי, אולם צריך להתכונן לכך שמדובר במלון פשוט ובסיסי. באי קיימים מלונות טובים ממנו.
3. לגבי פוקט - אני לא מכיר את המלון הספציפי הזה, אולם לפי המפה הוא נמצא במיקום מרכזי ביותר. אולי אף מרכזי יתר על המידה אם אשפוט לפי טעמי.4. קו פנגן - Cocohut הוא מלון פופולרי ומצויין. מלון מצויין נוסף הוא Sarikantang Resort & Spa.
5. סאמוי - מלון OZO הוא מצלון חדש יחסית ועוד לא הייתי בו. הוא קרוב יחסית לבית חב"ד, אם זה חשוב לך.
6. בנגקוק - המלון שציינת טוב, אולם אני ממליץ לך להשקיע מעט יותר וללון ב - Novotel Bangkok Ploenchit.
-
צריך המלצות על מלונותתודה רבה
-
צריך המלצות על מלונותאיך המלון ~~Khun Chaweng Resort בקוסומאוי?
-
צריך המלצות על מלונותבקופנגאן, כדאי שתבדוק עוד 2 מלונות נוספים דה קוסט וביי שור. ישראלים רבים מרוצים מהמלונות האלו.
מלון אימפריאל מאה פינג, במיקום מעולה ליד השוק לילה ולא רחוק מהבית חב״ד, אני מאד אוהבת את המלון הזה.
-
צריך המלצות על מלונותהשאלה מה אתה מחפש ?
קוו צאוונג נותן לך להיות במרכז של המרכז , חדר נחמד , בריכה קטנה ושקטה וזהו .
אין ארוחות בוקר ואין את כל הפסיליטיס של מלון 4 או 5 כוכבים .
אם זה מתאים לך אז מצוין , לך על זה .
-
צריך המלצות על מלונותתמורה מלאה לכסף.
-
צריך המלצות על מלונותיש לציין שריסורט "קון צ'אונג" אינו ממוקם על החוף, והעלות שלו כיותר מחצי מעלות המלון "אוזו"
-
צריך המלצות על מלונותהיי לפני שבוע היינו באימפריאל היה מעולה