טיסה לבודפשט עם וויז-אייר
-
מישהו יכול לשתף בחוויית הטיסה עם וויז-אייר ? זה נסבל ?
כדאי לשדרג את מקום הישיבה ?
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירמישהו יכול לשתף בחוויית הטיסה עם וויז-אייר ? זה נסבל ?בגדול לא יותר גרוע מאלעל.
כדאי לשדרג את מקום הישיבה ? יש להם 3 סוגי שדרוג.
1. מקום מרווח לרגליים (יציאת חרום)
2. שמור בשתי השורות הראשונות.
3. עדיפות העליה למטוס.
את המחירים אפשר לראות באתר שלהם. הם מעלים את המחירים כל הזמן.
בקשר לכדאיות:
למשל אני רכשתי בטיסה האחרונה מושב ביציאת חרום. זה עלה 8€. לאחרונה הכפילו את המחיר ל-16€.
במחיר זה לא בטוח שכדאי.
יש להם גם חבילות הכוללות מספר שדרוגים (WIZZ PREMIUM)
גם כדאי מאוד להיות חבר במועדון.
הנושא הזה נידון גם בפורום טיולי משפחות. רצוי לקרא.
המלצה: בעקבות התחרות גם אל על התאימו מחירים. כדאי לבדוק גם אצלם. אני מצאתי מחיר יותר זול מויזאייר.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראני מבין את היתרון בשידרוג למושב ביציאת חרום למי שיש רדליים ארוכות, אבל לא הייתי משלם תוספת עבור מושב בשורות הראשונות אם המושב זה אותו מושב כמו בכל שורה אחרת. (אלא אם כן אני מאוד ממהר לרדת מהמטוס בין הראשונים)
כמה הם מקפידים על גודל התיקים ומשקלם ? אני הוספתי תמורת 20 אירו תיק עליה למטוס מוגדל. השאלה אם הם בודקים בציציות.
שאלה נוספת האם בנוסף למזוודת CARRY-ON מאפשרים להעלות תיק קטן למחשב נייד או מצלמה, כזה שנכנס מתחת למושב.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראני מבין את היתרון בשידרוג למושב ביציאת חרום למי שיש רדליים ארוכות, אבל לא הייתי משלם תוספת עבור מושב בשורות הראשונות אם המושב זה אותו מושב כמו בכל שורה אחרת. (אלא אם כן אני מאוד ממהר לרדת מהמטוס בין הראשונים)
בבודפשט זה לא יעזור, כי כולם נוסעים באותו אוטובוס.
כמה הם מקפידים על גודל התיקים ומשקלם ? אני הוספתי תמורת 20 אירו תיק עליה למטוס מוגדל. השאלה אם הם בודקים בציציות. בישראל פחות מקפידים, בבודפשט יותר. לא כדאי להסתכן, כי החירים בשדה התעופה עוד יותר גדולים.
שאלה נוספת האם בנוסף למזוודת CARRY-ON מאפשרים להעלות תיק קטן למחשב נייד או מצלמה, כזה שנכנס מתחת למושב. בעיקרון הם מאפשרים רק תיק אחד לקחת למטוס. ראיתי שאנשים לקחו עוד תיק, אבל אל תאשים אותי אם יתפסו אותך.
בחברות האלה לפעמים יש גם יתרונות: למשל אפשר לשלוח מזוודה עד 32 ק"ג. במקרה כזה אפשר אולי לוותר על טרולי ולהסתפק בתיק קטן (בחינם) או לחלופין שני אנשים שולחים רק מזוודה אחת.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירlbd - נושא המשקל של המזוודה 32 ק"ג זה יתרון משמעותי !
60 יורו הלוך חזור זה בסדר ...לזוג בגיחה לא ארוכה זה אמור להספיק ...
אפרופו - תיק גב לטיולים (+/- גודל בי"ס) נחשב ככזה שמותר להעלות למטוס ?
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירהגודל של התיק שמותר לעלות למטוס ללא תשלום: 42x32x25cm
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראם הבנתי נכון אין מגבלת משקל על התיק שעולה למטוס. רק גודל.
בעקרון לשלוח מזוודה עד 32 קילו עולה 35 אירו כל כיוון, ו2 תיקים גדולים שעולים למטוס זה 40 כל כיוון (לשני התיקים) , ואין מגבלת משקל.
אני מניח שלנסיעה של 4 ימים אנחנו נסתדר עם 2 תיקים גדולים שיעלו איתנו למטוס.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירנראה לי שאתה קצת טועה.
עדיף מזוודה אחת 32 ק"ג על 2 טרולי בתשלום.
כשאתה לוקח טרולי בתשלום לא תוכל לקחת בנוסף תיק יד קטן.
ובמזוודה גדולה 32 ק"ג הספיק לנו זוג+2 לשבוע .
לטיול הקרוב כזוג לקחתי שוב מזוודה גדולה, לשבוע. זה די והותר ומקנה 2 תיקי גב קטנים לקבינה.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראולי אני טועה ובפעם הבאה אחשוב אחרת, אבל נראה לי שנסתדר עם 2 תיקים גדולים שעולים למטוס, ומאחר והטיסה נוחתת לקראת חצות, נוכל לצאת מיד מהשדה מבלי לחכות להגעת המטען שהופקד בבטן המטוס.
אני גם לא הולך לעשות שם קניות כך שלא נראה לי שבכיוון חזרה אזדקק ליותר נפח מטען.
מה שלא ברור לי האם לפני הצ'ק אין לטיסה חזרה ניתן להוסיף מטען דרך האתר במידה ונחליט בכל זאת לשלוח מטען בבטן המטוס רק בכיוון חזור.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייר1. זה גם השיקול שלי. גם שטסתי באל על לקחתי ברוב המקרים רק טרולי.
2. אם לא שולחים מזוודות אפשר לעלות למטוס ישר מטרמינל 3 בלי הטרטור של טרמינל 1.
3. אפשר להוסיף מטען לכרטיס (אולי גם להוריד) עד שלא עושים CHECK IN.
-
Reefתיק גב / תרמיל
כמו תיק בית ספר
עולה למטוס כמטען יד ללא תשלום ?
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראיפה כתוב בפירסום רישמי שניתן לגשת ישר לגייט בטרמינל 3 אם לא שולחים מטען ?
באתר של WIZZAIR כתוב ככה:
Non EU/EEA passengers must proceed to the Wizz Air check-in desk for document check before proceeding through security to departure. Failure to do so may result in travel being denied.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייריערי...
חיובי

KALDA,
מה שאתה מצטט זה תופס אולי לשד"ת בבודפשט.
לגבי נתב"ג יצא בשעתו פרסום שהדבר אפשרי בנתב"ג להגיע ישירות לעמדת הבידוק הביטחוני לנוסעים עם מטען יד בלבד.
והכותב LBD, כתב מניסיונו האישי, כלומר עשה זאת בפועל בעבר.
ואם כבר רכשת טרוליז, מקסימום קח אתך תיק מתקפל, במקרה ובכל זאת יהיו קניות, תוכל לרכוש בצ'ק אין חזרה מזוודה בכיוון אחד.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראם כך חסכתי 60 יורו .... חחחחחחח
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראני הבנתי ש-LBD כתב מניסיונו האישי אבל אולי הוא אזרח EU מה שאני לא.
מה שמופיע באתר החברה לא מתייחס לנמל כזה או אחר ואני צריך פרסום רשמי כדי שלא יטענו שעלי לחזור לטרמינל 1 כדי להציג מסמכים.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירKALDA,
1. אני נוסע עם דרכון ישראלי.
2. גם בבודפשט לא עשיתי CHECK IN בשדה התעופה.
3. גם אחרים עשו זאת, כמו למשל מנהל פורום "תרבות הונגריה" של תפוז שגם אותו שאלת את השאלות האלה.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירבישראל אין דבר כזה ישראלי "אזרח EU" כל נוסע ישראלי המחזיק בנוסף לאזרחותו המקומית באזרחות אחרת ולצורך העניין זה ממש לא משנה אזרח EU, USA או טימבקטו, הוא מחויב בביקורת הדרכונים לצאת את הארץ עם דרכון ישראלי ולהגיש את הדרכון הישראלי. זה החוק בישראל.
ישראלי שיגיע לביקורת הגבולות ויגיש דרכון זר, יתבקש להגיש את דרכונו הישראלי, אם הוא לא יהיה ברשותו או אם מעולם לא הוציא כזה, הוא יישאר בארץ!
במידה והוא בגיר, אם יהיה מספיק זמן לטיסה וברשות ההגירה ירצו להתחשב בו, יקחו אותו לעמדת משרד הפנים בנתב"ג, שם הוא יצטרך להציג ת.ז. ישראלית ולשלם 555 ש"ח בתמורה להנפקת דרכון חדש במקום. במקרה ויש כבר דרכון ישראלי שנשכח בבית או שהוא אבד - השירות לא יינתן!
אם יש לך ספק בדברים שמייעצים לך כאן בפורום (מניסיון אישי) אתה תמיד יכול להתקשר ל-Wizzair, לשאול ולהיות רגוע ושקט - 03-7219487 בעלות שיחה מקומית.
ואם אחרי התשובות המלומדות כאן בפורום ואסמכתה רשמית בטלפון מ-Wizzair, יחזירו אותך לטרמינל 1? מה תעשה? תסרב? תמחה? תצעק?
אנשים כותבים לך ומשקיעים בתשובות בפורום בכדי לעזור ולא כדי למכור פוליסת ביטוח.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-אייראין לי ספק שאנשים פה מנסים לעזור ומייעצים על פי ניסיונם האישי.
אלא שפה בארץ הרבה פעמים דברים מתנהלים בניגוד לנוהל הכתוב ואז יבוא הפקיד שעובד לפי הספר ולך תגיד לו שלא עברת בטרמינל 1 כי באינטרנט סיפרו לך שאפשר אחרת.
אני יודע שבשדות תעופה בחו"ל ניתן לגשת ישר לגייט אם לא מפקידים מזוודות. לא ידעתי שגם בארץ זה עובד ככה.
הרי תסכימו איתי שזה לא יהיה מעשי אם 45 דקות לפני ההמראה יתעקשו איתי בגייט שעלי לחזור לטרמינל 1.
כמו שהוצע פה, אני אתקשר אליהם לברר את הנקודה הזאת.
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירחזרתי מבודפשט עם וויז היה נהדר גם וויז וגם בודפשט, מטוסים חדשים לגמרי מבחינת מרווח רגלים היה בסדר , משענת גב לא היה ניתן לשנות זוית בכל מקרה לא הפריע . מי שלוקח רק מטען יד ועושה צק אין דרך האינטרנט ישר לטרמינל 3 , בידוק בטחוני לא איפה שכולם עומדים למסירת מזוודות אלא נכנסים פנימה לפני הכניסה לבידוק הבטחוני שלנו עומד דלפק ובודק ,ענין של דקה אחת ,עוברים לבידוק , בדיקת אישור יציאה מהארץ על ידי כרטיס מגנטי או עמדת המשטרה ומשם לדיוטי פרי . חזרה הקפידו על ענין של מזוודה אחת עליה למטוס למי ששילם הסתכלו במבט עין על גודל המזוודה לא הכניסו אותה למתקן בידוק אבל כולם הגיעו עם מזוודות קטנות, לא להגזים .
-
טיסה לבודפשט עם וויז-איירהאם תיק - כמו של בית הספר ניתן להעלות למטוס בחינם?
עד כמה הם מקפידים?