ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

פורום צפון אמריקה
    12
    22
    6463
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ShaharLer5
      ShaharLer5 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

אני כמעט בן 22, חצי שנה משוחרר מהצבא, מתכנן לנסוע לטורניר ה-US OPEN (טניס) בניו יורק בסוף אוגוסט, עובד עם אבא שלי בניהול הבניין שלנו (לא מקבל תלושי משכורת), ונרשמתי לקורס בסמסטר סתיו הקרוב באוניברסיטה הפתוחה.

1. איזה אישורים הכי כדאי להביא לראיון ומה הכי סביר שיבקשו לראות?

2. קראתי שצריך להביא ספח של אישור האגרה. אני שילמתי דרך הטלפון וקיבלתי רק מספר אישור לתשלום האגרה, האם זה מספיק?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

הסיכוי שלך לא מזהיר.

• reuben13
          reuben13 נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

תביא אישור של האוניברסיטה הפתוחה אם נרשמת לאיזה קורס ואישור לתשלום, איפה תשהה בארה"ב במהלך הטורניר ? אם בבתי מלון, נסה להביא אישור על הזמנת מלון (אפשר להזמין ברשת בתי מלון ללא תשלום מראש ועם אפשרות לביטול).

כפי שנאמר - קצת באכזריות ע"י may east - הסיכוי שלך לקבלת ויזה לא גבוה במיוחד, אבל אי אפשר לדעת עד שמסיימים את הריאון בשגרירות.

• reuben13

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

צריך גם להראות הכיצד תממן את הנסיעה ואת השהות שלך בארה"ב, אם יש לך חשבון בבנק וכספים מופקדים בתוכניות כלשהן, תביא אישור מהבנק בשפה האנגלית.

• ShaharLer5
              ShaharLer5 נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

אישור של החשבון בנק בעברית גם יתפוס?

ולמה הכוונה להזמין בית מלון מראש ללא תשלום? איך זה מתבצע?

תודה

• reuben13

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

לדוגמה באתר BOOKING.COM, צריך לקרוא היטב באותיות הקטנות, כל התנאים מופיעים לפני ביצוע הזמנה של מלון. אם מדובר בפעם הראשונה שלך, ממליץ להיעזר במישהו מנוסה, חבר או בן משפחה.

לגבי האישור, עדיף באנגלית, למיטב ידיעתי הבנק יכול לספק כזה, אבל תמורת תשלום עמלה.

• Ben3283018
                  Ben3283018 נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

אהלן,
                  אני בן 23 חייל משוחרר חזרתי לא מזמן מדרום אמריקה אחרי טיול של 3 חודשיים
                  ואני מעוניין להוציא ויזה לארה"ב.
                  כשהייתי קטן (בן 3) הייתי בארה"ב עם המשפחה שלי והם היו שוב לפני שנה בערך תקופה של חודש וחצי.
                  מה הסיכויים שלי לחדש את הויזה ???
                  ואם חובה להביא את התדפיסים של העובר ושב בשלושת החודשיים האחרונים??
                  אם יש המלצות לדברים שיכולים להגביר את הסיכוייים לחידוש הויזה אשמח אם תרשמו פה...
                  תודה מראש

*שלחו אותי לפה בשביל לשאול את זה...

• איל. א.
                    איל. א. נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

הקריטריונים של האמריקאים לצעירים ישראליים המבקשים להוציא ויזה הוקשחו מאד לאחרונה. גם אם יוצאים במסגרת של טיול משפחתי כל אחד מגיל 18 ומעלה נבדק כאינדיבידואל, ועליו להוכיח זיקה/קשר חזק לארץ  כגון: עבודה קבועה עם משכורת גבוהה, לימודים באוניברסיטה (שנה שניה ומעלה) וכו'.

• עודד
                      עודד נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

כמו שכתבו סיכוייך לא מזהירים בלשון המעטה. אני עצמי חוויתי כשעמדתי שם בתור

בשתי בחורות צעירות בניפרד שהיה להן אישור רישום לאוניברסיטה ודחו אותן

על הסף אפילו בלי בדיקה של שום דבר נוסף.

• dhz
                        dhz נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

לא חושב שתדפיסי העובר ושב יסיעו לך בכך.  גם אם יש לך הרבה כסף בחשבון, הרי שזה לא מה שידאג שתחזור לישראל לאחר הביקור בארה"ב.  בטלפון אחד לפקיד בבנק ניתן להעביר את הכסף לבנק בארה"ב.

• dhz
                          dhz נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

ועל כך הן צריכות להודות לכל הישראלים הצעירים האחרים שהצליחו לקבל ויזה ופנו לעבוד בצורה לא חוקית בארה"ב (בעגלות, למשל), תופעה שהביאה את השלטונות האמריקנים לחשוד בכל צעיר ישראלי משוחרר מצהל שהוא פוטנציאלית עבריין (של חוקי ההגירה של ארה"ב).

• soak
                            soak נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

סליחה על ההתעלקות לשרשור, אבל תשובותיכם לבחור קצת הלחיצו אותי... אמנם המקרה שלי שונה בתכלית משלו, אבל הייתי בטוח שהוצאת הויזה היא עניין פרוצדורלי שצולחים אותו יחסית בלי בעיות (חברים אמרו לי שניגשים לחלון ועונים על מספר שאלות לאקונית בסגנון - מי משלם על הטיול, לכמה זמן אתה נוסע וכו'), ופתאום אני קורא כאן שבחור צעיר שמבקש לנסוע לביקור קצר בארה"ב ככל הנראה יהיה מסורב - בלי סיבה נראית לעין.

יש לי ראיון בשגרירות בשבוע הבא. אני בן 33 ונוסע לשבוע לניו יורק בסוכות הקרוב עם בן זוגי. שנינו שכירים במשרה מלאה ומעולם לא היינו בארה"ב. כמובן שמשלמים את הטיול בעצמנו... הוא כבר מוזמן לגמרי - טיסות, מלונות, טיסות פנים והשכרת רכב. לא את הכל ניתן לבטל. האם יש סיכוי שבקשתנו לויזה תסורב?
                            בסיום מילוי הטופס D-160 ולאחר התשלום היה רשום שהמסמכים הנדרשים לראיון הם: דרכון. וזהו.
                            אני קורא כאן שעלי להביא מסמכים נוספים. מהם? מדוע לא מציינים זאת באישור התשלום?
                            אודה לקבלת הסבר.

• עודד
                              עודד נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

את הסיבה הלא ניראית לעין (ולא היחידה) תיקרא בתגובה 11.

בכל אופן מצבך ומצב חברך לחלוטין יותר טוב מזה של פותח השרשור.  קודם כל הגיל

היותר מתקדם שלך ושנית שאתה יותר מבוסס בחיים (יש לך משכורת). לא מומלץ

לעשות התחיבויות כספיות לפני שמקבלים את הויזה כי זה לחלוטין לא מובטח. לגבי

המסמכים הנוספים הם לא נידרשים ע"י השגרירות כי הם לא חובה. מטרתם מבחינתך

היא לשכנע כמה שיותר שיש לך סיבה טובה לחזור לארץ ולא להישאר שם באופן לא

חוקי. לכן למשל נסח טאבו על דירה שאתה מחזיק פה יכול לעזור. תלושי משכורת

אחרונים גם יכולים לעזור. מכתב ממעביד שאתה עובד אצלו גם. צריך להבין שזה

גם תלוי על איזה פקיד נפלת ולכן כל מסמך מהסוג שציינתי יכול לשפר את סיכוייך.

בגילי היותר מופלג מגילך ולאחר עשרות כניסות ויציאות חוקיות מארה"ב

המסמכים הנ"ל לא נידרשו אם כי הכנתי אותם אבל לך הם בהחלט עשויים לעזור.

• may east

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

נדמה שלי שאיפשהוא כתוב במסמכים שעליך להביא כל מסמך שיעזור לתמוך בבקשתך לויזה.

בין הדברים הכי חשובים:

1. מכתב מהמעסיק שמציין שאתה עובד אצלו כבר X שנים, יוצא לחופשה בין A ל B וחוזר לתפקידך בחברה.

2. 3 תלושי שכר (היום עפי חוק כתוב בתלוש את תאריך התחלת העבודה)

3. כל דבר אחר שיכול להעיד על קשר לארץ. אישור לימודים עכשויים וכו

4. כתבת שאין לך ויזה קודמת, אבל למי שיש זה הדבר הכי הכי חשוב !

אישורי מלונות, השכרות רכב וכו לא מהווים בכלל שיקול במתן הויזה.

• natusa
                                  natusa נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

שלום,

יש למישהו ניסיון עם בקשה לויזה לאדם בן 18 לטיול טרום גיוס ?
                                  תודה

• may east

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

בדרכ פחות בעיה , בתנאי שיש לך צו גיוס...

כי זה מהווה קשר חזק לארץ וסיבה לחזור

תקבל בטח ויזה לשנה או עד השחרור

• haim1952
                                      haim1952 נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

קבל קישור לשגרירות האמריקאית בישראל,כולל הסבר לדרישות.בהצלחה חיים.
                                      http://hebrew.israel.usembassy.gov/he/before.html

• matanvisman
                                        matanvisman נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

כאחד שהוציא את הויזה שלו לפני כמה שנים  (בגיל 23) .
                                        בזמנו עשיתי עבודת מחקר רצינית , הבאתי כל מסמך אפשרי , אישורי עבודה , מכתב מהמעביד, תדפיסי חשבונות שלי ושל ההורים .
                                        כמעט כל האנשים שהיו בגילי באותה תקופה חזרו עם סירוב .

ואני ? , רק נשאלתי מהיא מטרת הנסיע, מבלי שהסתכלו על נייר אחד מחבילת הדפים שלי אישרו לי ויזה .

מה שאני רוצה להגיד , שניירות וטפסים זה נחמד, אבל בסופו של דבר מה שבאת קובע , זה הרושם הראשוני שהמראיין מקבל ממך ..

הרבה מאוד אנשים לא זכו אפילו להראות את כל הניירות שהביאו איתם וכבר סורבו.

תגיע מגולח ומסודר ותתפלל להגיע לקונסול הנכון .

• עודד
                                          עודד נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

זו עיצת אחיתופל. מאיפה אתה יודע שזה בגלל שהיית מגולח ונחמד? אולי פשוט
                                          נפלת על פקיד שמקל או שבאותו רגע היה לו מצב רוח טוב רגעי? מדוע לפגוע בסיכויים? צריך לבוא עם כל נייר שיכול לעזור וגם מגולח ונחמד.

• matanvisman
                                            matanvisman נערך לאחרונה על ידי

ראיון לבקשת ויזה לארה"ב

לא זכור לי שרשמתי שאין צורך בטפסים.
                                            ואם כותב הנושא הבין אותי כך , אני מתנצל .
                                            טפסים תמיד חייב להביא .

מה שכן רציתי להגיד ,זה שכמו בכל דבר בחיים , עם זה רעיון עבודה או רעיון בקונסוליה הרושם הראשוני חשוב מאוד.

יש אחד שיקבל ויזה עם השאלה הראשונה ויש אחד שלא יקבל אפשרות להראות את הטפסים שהביא.

בשביל זה המלצתי להגיע מסודר ומגולח.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון