ירח דבש בארה"ב + מקסיקו
-
שלום לכולם.
אישתי ואני מעוניינים לצאת לחופשת ירח דבש בספטמבר הקרוב; סה"כ 3 שבועות שמתחלקים בין מיאמי, מקסיקו (פליאה דל כרמן) ווגאס (בסדר הזה).
מישהו עשה את המסלול ויכול לחוות דעה? הערכות כמה אמור לעלות טיול כזה?
לגבי מיאמי - ממליצים לקחת משם קרוז או שזה משעמם? מה יש בכלל לעשות במיאמי?
אשמח לעצות והמלצות גם אם לא קשורות לשאלות שלי.
תודה.
-
ירח דבש בארה"ב + מקסיקולגבי PLAYA DEL CARMEN אתה צריך לבדוק בפורום של מדינות מרכז אמריקה. אבל ידוע לי שזה בעיקר מקום SSS, כלומר: SUN, SAND, SEA, מה שאצלנו נקרא "בטן/גב".
למה בחרתם במיאמי ? כבר רכשתם כרטיסי טיסה ?
אתר זה גדוש באינפורמציה על מיאמי, וגאס. הכל גם תלוי במה רוצים לראות, מה אתם אוהבים (טבע, מופעים, קניות, חיי לילה וכו' וכו').
תאספו קצת מידע מהאתר ואז תגבשו רעיונות וכמה זמן רוצים לשהות בכל מקום ומדוע.
לגבי הקרוז, זאת חוויה, גם תלוי באורך הקרוז (יומיים, שלושה, שבוע...) ובאיזו חברת שייט ובאיזו אוניה רוצים להפליג. גם באיזה מסלול. יש אין-סוף מסלולים ומקומות מהם ניתן להפליג. היכנסו לאתר CRUISECRITIC.COM ותגבשו רעיונות.
-
ירח דבש בארה"ב + מקסיקואז ככה...
1. בטן/גב זה לגבי הקטע שלנו, ככה שאני מאמין שהכיוון חיובי. אנחנו פחות בקטע של טבע וטיולים.
2. בחרנו במיאמי בעיקר בגלל שמשם יוצאים קרוזים לבאהיים / לקריביים, וגם כי שנינו לא ביקרנו בה. העניין הוא שקרוז לקריביים הוא מינימום 7 ליליות... טיפה יותר מדי בשבילי על המים. כנראה שבלית ברירה נלך על הבאהיים (4 לילות); קיוויתי שיש למישהו רשמים משם (לא מצאתי כמעט באינטרנט, לפחות לא בעברית).
3. טרם רכשנו כרטיסים כלשהם, אנחנו רק בשלב התכנון.
תודה על התגובה!
-
ירח דבש בארה"ב + מקסיקוקרוז לבהאמס יכול להיות יפה, לגבי 7 ימים על הים יש לזכור שהאוניות עוגנות כמעט מדי יום באיים ובאתרים השונים בקריבים.
אני לא נכנסתי לסוכנות נסיעות כבר כמה שנים, אבל למיטב זכרוני בכל סוכנות יש חוברות בשפה העברית של הקרוזים לקריבים ולבהאמס, אפשר לקחת כמה חוברות ולהתרשם.
כיוון שמדובר בירח דבש (מזל טוב !!!) במקומך לא הייתי חוסך, לא בכסף ולא בזמן, הייתי מפליג לקריבים בקרוז של ה-7 ימים באחת האוניות הגדולות של חברת ROYAL CARIBBEAN, חוויה בלתי נשכחת !!!!
גם באתר זה אם תעשה חיפוש על קרוז, קרוזים וכדומה עפ"י ההנחיות בהודעות העליונות, תמצא מידע רב עליהם. כנ"ל לגבי מיאמי.
-
ירח דבש בארה"ב + מקסיקואחרי שקראתי לא מעט ביקורות על קרוזים כאלו ואחרים, אני חושש שיש סיכוי לא רע שלא ממש נתחבר לקונספט...
יש למישהו הצעות אחרות לשבוע הראשון של ירח דבש? לא חייב באזור מיאמי...
את השבוע השני כאמור נבלה במקסיקו ואת השבוע השלישי בווגאס.
תודה. -
ירח דבש בארה"ב + מקסיקואולי קנקון שבמקסיקו ?
אנחנו נטוס לקנקון אחרי 12 ימים בלוס אנג'לס ,סן דייגו , לאס וגאס ויוטה , החלטנו שאחרי 12 ימים מלאים בנסיעות וריצות נקח לנו 5 ימים של בטן גב בקנקון .
אחרי מנוחה טובה ובטן גב נסייםאת הטיול בניו יורק ואז נחזור לישראל.
קנון מעולה לירח דבש , במרחק טיסה קצר ממיאמי ( קצת פחות משעתיים) והיא באמת מדהימה : -
ירח דבש בארה"ב + מקסיקוחשבנו על PLAYA DEL CARMEN במקסיקו...