ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    הגעה מצ'אנדיגר לקאסול

    פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    3100
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • EranAgmon
      EranAgmon נערך לאחרונה על ידי

      הי, אנחנו רוצים להגיע ממומבאי לקאסול במהירות מיום חמישי עד כניסת שבת (דתיים)

      האופציות שלנו עכשיו הן:

      1. טיסה לדלהי ומשם אוטובוס לבונטר ואוטובוס לקאסול

      2. טיסה לצ'אנדיגר ומשם איכשהו לבונטר ומשם לקאסול.

      הבעיה היא שיש הרבה אוטובוסים מצאנדיגר למאנאלי ולא ברור אם הם בטוח עוצרים בבונטר.

      מישהו יודע אם יש אוטובוסים שעוצרים בבונטר מצאנדיגר ואם כן איזה, וכמה זמן הנסיעה?

      למישהו יש רעיון יותר טוב להגיע לקאסול?

      תודה!

       

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranamitai
        ranamitai נערך לאחרונה על ידי

        הגעה מצ'אנדיגר לקאסול

        עצה של מנוסה: להשאר את השבת בדלהי (וכן - אני יודע שלא המליצו לכם על זה ואתם רוצים "לברוח" מדלהי - אבל כדאי להיות ריאלים!) לגבי נסיעה דרך צ'אנדיגר: כמעט כל האוטובוסים מדלהי ומצ'אנדיגר אל מנאלי עוצרים בבהונטאר (האוטובוסים מדלהי למנאלי עוברים בד"כ דרך צ'אנדיגר ואוספים בה נוסעים), אבל למי שלא מכיר את התחבורה - זהו סיוט לא קטן!surprise  - להתנייד משדה התעופה אל תחנת האוטובוסים ואז לחפש אוטובוס, וכל זה בשעות לא תמיד סבירות. בקיצור - עדיף לוותר על החלפת אוטובוס בצ'אנדיגר. אפשרות אחרת יותר סבירה מבחינת הנוחות - היא לקחת מונית ישירות מצ'אנדיגר אל קאסול - אבל זה יקר מאד!          האפשרות האחרת היא לנסוע דרך דלהי - טיסה בומבי דלהי ואוטובוס מדלהי לבהונטאר (האוטובוסים למנאלי) ומשם לקאסול. אבל זה תלוי בשעה בה אתם טסים - אם אתם נוחתים מוקדם בבוקר בבומבי וממשיכים מיד לדלהי, כך שתהיו בדלהי לפני הצהרים - זה אפשרי להספיק לתפוס את האוטובוס שיוצא אחה"צ מדלהי אל מנאלי ובהונטאר - כל הסוכנים במיין בזאר מארגנים כרטיסים לאוטובוסים הללו. אבל זה כאמור בתנאי שאתם מגיעים מספיק מוקדם לדלהי ולמיין בזאר (נניח 12 בצהרים). אם הטיסה היא יותר מאוחרת זה יהיה מאד לחוץ בזמן ואז חבל להתחיל כך את הטיול בהודו! במקרה שכזה הייתי בכל זאת ממליץ להעביר בדלהי את השבת ולצאת ממנה ביום א' - דלהי אינה כה נוראה כמו שחושבים!

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • EranAgmon
          EranAgmon נערך לאחרונה על ידי

          הגעה מצ'אנדיגר לקאסול

          תודה!
          אנחנו מגיעים לטיול טעימות קצר ממש (שבוע וחצי), אז אני מקבל את מה שאתה אומר על לא להלחץ איך שמגיעים אבל חבל לנו על שבת בדלהי, ולכן נחפש אולי משהו אחר.
          חוצמזה, ביומיים האחרונים זה נראה שגם מזג האויר שם גשום מאד, אז אנחנו שוקלים להסתובב ברגיסטן ואגרה.

          הייתי כבר בפושקר ואודייפור פעם, אבל עכשיו אני נוסע עם אשתי ורוצים לראות ביחד.

          לשבוע וקצת נראה לי לעשות יום אגרה מדלהי ועוד שני דברים. שמעתי דברים טובים פעם על גאיסלמר.
          המלצות?
           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • liattt
            liattt נערך לאחרונה על ידי

            הגעה מצ'אנדיגר לקאסול

            לא ממליצה להשאר שבת בדלהי, במיוחד אם אתם מגיעים לשבוע וחצי.
            אם אתם מגיעים בטיסה לדלהי בשעות הבוקר אתם יכולים להמשיך באותו היום באוטובוס לילה לקאסול. עם הנחיתה בדלהי קחו מונית משדה התעופה למיין באזר, שם בכל סוכנות נסיעות תוכלו לקנות כרטיסים לאוטובוס. תגיעו לקאסול ביום שישי בבוקר.
            אופציה אחרת היא להמשיך בטיסת פנים מדלהי לאמריצר, לבקר במקדש הזהב, להישאר לילה באמריצר ולמחרת לנסוע בג'יפ/מונית לדרמסאלה. נסיעה של 5-6 שעות. כך תוכלו להעביר שבת בדרמסאלה הקסומה ובהמשך השבוע לקחת נסיעת לילה למנאלי.
             

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×