שחיה עם אריות ים בקוסמוי
-
הי, יש בקוסמוי מרכז שנקרא
international sea lion search and rescue centre האם מישהוא היה שם ויכול לתת לי את כתובת האימייל שלהם ? יש לי שאלות ולא מצליחה לאתר את הכתובת וליצור קשר איתם. תודה.
-
שחיה עם אריות ים בקוסמויזה המידע על אריות הים מתוך האתר שלי:
אם תמיד חלמתם לשחות ולשחק עם אריות ים, זה המקום ! המכון מאמן אריות ים להצלת חיים של בני אדם. יש שתי אפשרויות לקחת חלק בפעילות המכון: האחת היא להשתתף בשיעור של שעה הנערך שלוש פעמים ביום בשעות 10:00, 12:00 ו-15:00 יחד עם מאמן האריות שמלמד על האינטראקציה ביניהן לבין בני האדם. בשיעור משתתפים מקסימום 8 אנשים. האפשרות השנייה היא להשתתף בקורס של יום שלם בקבוצה של עד 4 משתתפים בין השעות 10:00-16:00. שתי האפשרויות כוללות האכלת החיות וצילומים איתן. קחו בחשבון שלא יוצאים יבשים מהיום הזה אז תביאו בגדים להחלפה ומגבת. סגור בימי שני. נמצא בסמוך לאקווריום של קו סמוי, בדרום מזרח האי מדרום לחוף לאמאי. פרטים בטלפון 66-077-418987.
-
שחיה עם אריות ים בקוסמויתודה גולן, על תגובתך המהירה. העניין מאד משונה. כתובת האינטרנט שלהם,www.sealionsearch-rescue.com , כבר לא קיימת. ניסיתי למצוא את כתובת האימייל שלהם, ולא מצאתי. כן מצאתי אתרים שסיפקו את כל האינפורמציה שאתה כתבת כאן. ביאושי, פניתי לאיזשהוא אתר information של קוסמוי, והם ענו לי שהמרכז נסגר לפני שנים, ועבר לקריביים. מצד שני, מצאתי סרטון ביוטיוב, משנת 2012, שצולם שם. ממש תעלומה... על מנת לדעת אם לכלול אותם בטיול או לא, אני חייבת ליצור איתם קשר ישירות. האם יש מישהוא מקוסמוי שיכול לבדוק העניין ולתת תשובה ברורה ?
-
שחיה עם אריות ים בקוסמוימיכל גרה בקוסמוי,זה האתר שלה ואתה יכול לשאול אותה.
-
שחיה עם אריות ים בקוסמוילמה את לא מתקשרת למספר שנתתי ?
-
שחיה עם אריות ים בקוסמויהתקשרתי עד היום פעם אחת ויחידה לתאילנד לברר איזה עניין. זה היה דו שיח של חרשים. המבטא מצידו השני של הטלפון היה כ"כ קשה להבנה, שאילו היה מדבר תאילנדית זה היה היינו הך מבחינתי. ושיחה של כמה דקות עלתה לי כמה עשרות שקלים. מנסה לוותר על התענוג..
-
בדקתי את הענייןלמיטב הבנתי הדבר היחידי שיש באזור הזה, מכיוון שאף אחד לא הכיר את ה"קורס הצלה", ישנה אופציה לשחייה עם כלבי הים וזה נעשה דרך "סאמוי אקווריום". אני אנסה לחפש עוד ולראות אם אפשר למצוא עוד מידע על הקורס הזה...
-
בדקתי את הענייןזה לא בדיוק "קורס".. 70 דקות שמאפשרים לילדים לשחות עם אריות הים , להאכיל אותם וכד'. לא מדובר על מופע ראווה של להטוטים וכד'..
-
בדקתי את הענייןהאם יש צורך להרשם לפעילות זאת מראש? ואם כן, איך וכמה זמן מראש?
תודה.
-
בדקתי את הענייןהלואי וידעתי.. אם שמת לב, אני מנסה כאן לברר האם בכלל המרכז הזה עוד קיים..
-
סרטון וידאו בענייןיתכן ולא - מנסה לבדוק עבורך, כרגע עדיין ללא הצלחה...
בינתיים ניתן להנות רק מהסרטון המצורף

http://www.youtube.com/watch?v=7fz0Nv3VzFM
-
בדקתי את הענייןשחייה עם אריות ים יש שאלתי אותם.
זה דרך הסאמוי אקווריום
זה נקרא PROGRAM B
זה סוג של כרטיס שכולל בתוכו את הכל , מופעים, איסופים , ארוחה, ושחייה עם אריות.
(לא ניתן לעשות רק את השחייה עם האריות ים, שאלתי כבר...)
(השחייה עם האריות ים היא כ 30 דק)
אני לא יודע אם מדובר על אותו הדבר אולי לא, אך האופציה עדיין קיימת וזה טוב

הם לא מפרסמים את זה אך ניתן לרכוש את זה.
-
בדקתי את הענייןקודם כל, תודה עבור הטירחה..
אם זה עם מופעים - אני לא כ"כ בעניין.. בכל מקרה אשמח לבדוק את הפרטים. יש לך את כתובת האינטרנט שלהם, או כתובת אימייל שלהם ?
-
בדקתי את הענייןאוקיי, ראיתי באינטרנט למה התכוונת. לא. ממש לא לזה התכוונתי. אני לא בעניין של קרקסי חיות. אתה יכול לבדוק את הלינק שצרף כאן לפני בחור בשם אמיר. זה מקום אחר לגמרי.
-
לא ידוע לי ,בצניעות - לא זכור לי שקיים דבר כזה , מאד אופתע , מה שכן היתה בריכה פעם בגן החיות של סמוי של אריות ים , אבל לא הייתי נכנס שם לשחיה גם אם היו משלמים לי
אבל מקומיים בטוח יוכלו לעזור יותר
-
ממש לא מבין אותך....לא מבין אותך ידידי ad,
תסתכל בסרטון המצורף בהודעה מספר 11 בשרשור זה - האם הוא נראה לך מפוברק?
לכאורה הוא מאוגוסט 2012 ב- Youtube.
בסוף באמת אצטרך לקנות לך סומבררו...

-
ממש לא מבין אותך....amir אתה יכול להרגיש נוח כי אתה לא היחידי שלא מבין אותי ומי שלא מבין זכותו בסוף הוא מבין דרך הרגלים או דרך הארנק .
אני מציע שתיסע השואלת לסרטון הנ"ל ותשחה עם האריות מהסרטון ותחזור לספר לנו את חויותיה , מקובל ?
-
ממש לא מבין אותך....להמשיך ? מה שאתה רואה בסרטון אלה החיות שמופיעות בהופעה לפני קהל , אז התאילנדים מחרטטים כל מיני סרטונים על שימור אריות הים , אבל זו הבריכה שלהם מאחרי הקלעים , אני לא מאמין שהם נותנים לתיירים להכנס לבריכה ולא כל שכן לשחות עם אריות ים ,שהיא שלעצמה חיה מאד בעיתית , נשיכה בטעות מדבר כזה מורידה לך כף יד , אז ה אם מישהוא רוצה עדין אז בבקשה , מוזמן .
מצד שני אני מאמין שבתשלום יפה ... ניתן להכנס אליהם מאחור לביקור
-
בדקתי את הענייןחיפשתי אחר החברה הזאת אך היא נעלמה וכל פעם כשיש מספר טלפון זה מתקשר לסאמוי אקוואריום.
השערה פרועה שאני זורק באוויר כי החברה שאת מחפשת פשוט נעלמה מעלי אדמות, לדעתי או שסאמוי אקווריום קנו אותם (כי בסאמוי אקווריום יש מלא תוכניות עם כלבי עם) או שפשוט החברה סגרה.
-
בדקתי את הענייןתודה לך על נסיונות הבירור.. ממה שהצלחתי אני לברר עד כה - הם כבר לא שם,וחבל.