אזהרת מסע לחבל קשמיר
-
היי לכולם,
אני מתכננת להגיע לחבל לדאק (לה) באמצע אוגוסט, והאמת שרק היום שמעתי שעומדת אזהרת מסע לאזור. מנגד, מאנשים שהיו שם, מעולם לא שמעתי על בעיות שקשורות לתחום.
למי מכם שהיה\מבין,
אתם חושבים שזה צריך להוות שיקול?
תודה ושבוע טוב!
-
אזהרת מסע לחבל קשמיראזהרת מסע יש לחבל קשמיר לא ללאדאק, סעי לשלום
-
אזהרת מסע לחבל קשמירהייתי בקשמיר במאי האחרון ואני חייב לציין שהמקום מדהים!
אכן יש הזהרת מסע וגם אני מסוגל להבין למה אנשים מסויימים יחושו שלא בנוח שם (מדברים אורדו, המון מוסלמים, תמונות וכרזות של חימנאי בכל פינה).
אני אישית לא חשתי מאויים בצורה כזו או אחרת.
תהני
-
אזהרת מסע לחבל קשמירמה זה "לא חשת מאויים"?
גם ההרוגים והפצועיים בבורגאס לא חשו מאויימים...
בקשמיר פועלת מחתרת טרור מהפעילות ביותר שיש היום בעולם...
-
אזהרת מסע לחבל קשמירלא הצלחתי להבין- מסוכן לנסוע לחבל קשמיר או שאין בעיה חריגה?
אני מתככנת להגיע שבוע הבא ללה ומשם חשבתי לנסוע לחבל קשמיר ואז לדרמסלה.. לשנות תוכנית? יש דרך להגיע מלה לדראמסלה?
-
אזהרת מסע לחבל קשמירקצת סדר:
אזהרת המסע נוגעת לחבל קשמיר. חבל קשמיר הוא חלק ממדינת ג'אמו וקשמיר. למדינה זו שלושה חלקים: ג'אמו, קשמיר ולדאק. עם לדאק אין שום בעיה - זה אזור שרוב התושבים בו בודהיסטים ואין לגביו מחלוקות. גם האזור של ג'אמו כנראה בסדר. לעומת זאת, בקשמיר פועלים ארגוני טרור ומדי פעם מתחיל שם בלגאן. עדיין יש הרבה תיירים וישראלים שמגיעים לקשמיר. לדעתי זהו סיכון מיותר ולכן אני אישית נמנע מלהגיע לשם.
טיול נעים !
-
סעי ללאדאק, וותרי על קשמיר, מאוד לא מומלץ -
אזהרת מסע לחבל קשמירעל אף האזהרות, בעוונותי הרבים, החלטתי בכל זאת להגיע לשם (ב-2006)...
שני דברים יש לי לומר:
- עם בטחון לא משחקים. אם קיימת אזהרה - פשוט לא מגיעים. נקודה. (משהו שלא השכלתי לעשות לצערי).
- החלטתם לשים פס על אזהרת המסע? קחו בחשבון שחוץ מהסיכון לטייל בקשמיר, מאוד(!) לא נעים להסתובב בה... ולא אפרט.
מה עושים?
וותרו על קשמיר
, וטיילו לכם בלדאק 
-
אזהרת מסע לחבל קשמירהי
אני נמצאת עכשיו בקשמיר. לא מרגישה עוינות. פשוט לא להסתובב לבד. אני מסתובבת עם בעל הגסט האוס ההודי שלנו. לה- ממש לא מסוכנת -
אזהרת מסע לחבל קשמירהיי,
שמי מיכל ומתכוונת לנסוע לקשמיר עם בעלי בספטמבר, האם יש לך המלצה על בית סירה "ראוי" , נקי, מים חמים אירוח בטוח ועוד...
תודה
מיכל מסד