אני ל-338 - אתה קוסטנצה?
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?רק להשלים פרט קטן לאלו שבאים עם ילדים, מחוץ לקניון, ממש בקרבת הפארק ששמו - Lacul Tăbăcăriei ובחלקו האחורי בסמוך לאגם הוקם פארק שעשועים לילדים, רכבות, קרוסלות, טרמפולינות ושאר מתקנים לילדים והכל פתוח עד שעה מאוחרת מאוד, כמו הקניון שנסגר בשעה 23:00.
בוקר חדש בוקר טוב,
את הבוקר אנחנו מורחים במיטה תוך שאנחנו מוותרים על ארוחת הבוקר במלון, נהנים להתגלגל עוד כמה שעות שינה איכותית עד ליקיצה טבעית לחלוטין.
קפה וקרואסון טוב אפשר למצוא בכל פינה בטיילת של ממאיה, המחירים שווים לכל נפש כ-10 ליי.
את הבוקר החדש שלנו אנחנו פותחים דווקא בהליכה בצד השני של הגדה, על שפת האגם. כאן אין טיילת מסודרת ויש לא מעט קטעים שבהם צריך להתרחק קצת צהאגם ולעקוף איזה מרינה קטנה, מלון או בית שלהם חצר הפונה לשפת האגם. אולם שווה לתת גיחה גם לצד הזה של ממאיה, פשוט יפה כאן.
ורק כדי לסבר את האוזן ואת העין אני מצרף תצלום מסך מגוגל מפה הממחיש את משמעות המונח "רצועת חוף" שהיא רצועה צרה מאוד.
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?הי ReeF
לקרוא ולהתרגש!
על ההשקעה
על הפירוט
על הנכונות
על ההתלהבות
על העיניין שעוררת בנו
ועל עוד...
מגיע לך המון תודות!!
ירדן
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?היי. נראה שהיה לכם נפלא ושאתה סולל את הדרך להרבה חופשות מוצלחות של אחרים.
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?ריף,נראה לי בולגריה מחרימה אותך

חופי הזהב שלה יצטרכו לעבור תחרות אמיתית עם הצד הרומני.....
התמונות מקסימות!!!!!!!
אמה
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?ירדן,
תודה, בקרוב אצלכם!!!
גלינה,
רב תודות, אני רק מחזיר בהמון כיף.
אמה,
תודה, היינו בחופים של סאני ביץ' ובינתיים ממאיה מנצחת.
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?התמונות שלך זו ממש אומנות .
אולי בגלל שאני "עתיקה" יותר מתחברת לצדדים והתמונות של "אין טיילת מסודרת"
"לקחה אותנו הדרך דווקא בין הכפרים ולא על האוטוסטרדה" ...
תודה
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?ReeF יקר
זה הרבה יותר קרוב ממה שתיארתי לי
החלטנו , ואנחנו כבר יוצאים לדרך בעוד כ- 10 ימים
ועל כך מגיע לך המון תודות
מתחילים לתכנן ומיד לבצע
שיהיה רק בכיף
ירדן
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?ירדן!!!!!!!!
כל הכבוד על הספונטניות.ללא ספק התאריכים הרבה יותר טובים מהסתיו.
לא רציתי לקלקל לך,אבל גם אם נעים לך לטייל בחופים בסתיו,לא נעים לראות גן סגור.וכך קורה לרוב המקומות בערי החוף.
כבר ממתינה לחופשה שלכם.
אמה
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?היי מיקי,
נהנית לקרוא ולראות את רומניה מזוית עיניך.
מעולם לא חשבתי שארצה לבקר ברומניה והנה היא נכנסה למגירת החלומות ההולכת ותופחת.
טוב,יש כמה דברים שאני צריכה ללמוד ממך.אבל אתה אכן סולל דרך להרבה אנשים ועושה בשבילם את מירב העבודה.
לחיי הטיולים שבדרך,
כל הכבוד,
דבורה
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?ירדן...

איזה יופי

לא לוותר על כמה ימים בטן גב בממאיה, אפשר לשלב ספא במנגליה ואפילו טבע באזור הדלתא של הדנובה.
כמובן שאשלח חומר שיש ברשותי, את הכתובת יש לי על המעטפה עם הסים הגיאורגי...

טובה,
תודות

דבורה היקרה,
ברוכים השווים, מקווה שאת עמוסה בחוויות ושאהבת את מדריד, על טנריף אלמד ממך. תודה ונחיתה רכה לכם

אמה,
כרגיל...

-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?מיקי גרמת לי לבעיות בשלום בית
,לאט לאט אני מתחיל לחשוב בכוון,אך אישתי אנטי רביצה בשמש ובים, אבל נראה מה יולידו הימים ברומניה אחרי השוטטות והטיולים באזורים גבוהים -
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?יהודה,
כדי שהשלום והשלווה ימשיכו לשכון במעונך, אמנע מלהעלות תמונות של נשות המקום כשהן טופלס ו/או בבגד ים מינימלי (מיקרו חוטיני).
ברשותך אמשיך עם תמונות מתחרות דייג באגם -Taşaul ועוד תמונות אפייניות לרומניה
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?מיקי מיקי אני צריכה לעבוד ונתקעתי פה עם התמונות המדליקות שלך... באביב הבא אנחנו בממאיה, זה נראה לי כבר סגור!
-
זה לא בסדר ...מיקי ... כשמתחיל להיות מעניין אתה מקבל "רגליים קרות" ... מה קרה

-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?תודה על המידע והיעד הזול.... נרשם ותוייק

-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?היי מיקי !
ברוכים השבים!
הברכות קצת מאוחרות ,אבל רק עכשיו הצלחתי לסיים את קריאת הדיווח שלך.
מאד נהנה מהדיווח המעודכן והעינייני והמתובל במיידע חיוני למבקר ברומניה בכלל
ובמיוחד ברצועת החוף של הים השחור.
התמונות שלך נהדרות ומוסיפות צבע רב לדיווח המצולם שלך.
וואני שמח מאד שנהניתם !!!!!!!
אנחנו היינו ברומניה לפני 21 שנים כשבועיים וזה לא טיול שאזכור לטובה ובמסגרתה
אין משהו שלא השתבש.
במסגרת הטיול היינו גם כמה ימים בחוף הים ולננו בעיירת OLIMP והחוף המועדף עלינו
באותה תקופה הייתה COSTINESTI [היא נבנתה ע"י הבן של צאשסקו לצורך מפגש
של בני הנוער הקומוניסטי מכל רחבי הגוש המזרחי]
המקום היחידי שממש נהנינו הייה בפויאנה ברשוב ששימש אותנו כבסיס לטיולי כוכב
בסביבה !
מאז אותו מקרה לא הצלחתי לשכנע את אשתי לשוב לרומניה למרות ההשקעות הרבות
והתמורות והשינווים שקרו ברומניה !
מיקי תודה רבה על השיתוף !
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?מיקי כולה פעם ראשונה

עוד לא ראית מה שראיתי באתרי נופש אחרים מחוץ לעונה
,מה שראית במאמאיה אני מכיר מהטלביזיה -
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?רומניה השתנתה מאוד ,מאז הפלת צ'אושסקו בדצמבר 1989,אם תחזור לרומניה לא תכיר אותה,כי היית שם שנים בודדות אחרי המהפכה,
מאז כניסתה לאיחוד האירופי רומניה עוברת מהפך,הערים הגדולות לא נופלות מערים אירופאיות אחרות
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?נתנת,
היות ואני לא מנהל הבנק שלך, אזי אנני מוטרד. אני אקח אחריות מלאה על רגע שבו תהיו שמחים ומאושרים, את והילדון.

יערי,
גם כך מחקו לי פה ושם התבטאויות בלתי הולמות ובגין מעשים שאינם עולים בקנה אחד עם מדיניות הנהלת הפורום... על תמונות בלתי נאותות עוד יתנו לי באן.

גולשת,
כמה כיף לראותך פה... תודה על הפרגון

מתמיד יקר,
במילה אחת, סע! אין מה לפחד בבוקרשט ובממאיה אתה לבטח תהנה, לגבי שאר החלקים, זה אוטוטו מגיע וגם על טבע, נופים ואתרים פחות אורבניים אוכל לחוות דעה.

יהודה,
יש משפט שאקח בהשאלה ואומר, מה שראינו בממאיה, נשאר בממאיה. אנחנו שבנו עם החוויות.
המשך היום...
היום אחרי טיול בטיילת, בירה טובה בבית קפה על קו המים, יצאנו קצת צפונה. בנסיעה של כעשרים דק' מגיעים ל- Corbu, כפר קטן שכל מה שיש להתרשם בו זה מהעובדה שהזמן עצר פה מלכת, למרות הקרבה לכרך הגדול.
אין כאן מים זורמים בכל הבתים, בכל חצר יש באר מים לשאיבה עצמית וגם החשמל לא בהכרח מגיע לכל בית. רועי בקר וצאן זה משהו מוכר גם אצלנו, אך רועי אווזים זה מסוג הדברים שאטאט נעלמו בעולם המודרני.
נוסעים בכפר ומלבד עצירה פה ושם להנציח כמה רגעים המזכירים היסטוריה ישנה, אין מה להתעכב כאן. הדרך עצמהעוברת בנעימים, בין שדות חיטה, חמניות ותירס.
-
אני ל-338 - אתה קוסטנצה?הכפר הבא - Săcele, עוד פינה שכוחת אל שהמחזה הכי מרגש בה הוא תחנת המשטרה המקומית בה הלוגאן חונה בחצר והשוטר המקומי? נוסע הבייתה לקונסטנצה באוטובוס .
אגב,
אם צריך להזמין משטרה, נגשים לתא הטלפון הציבורי הקרוב, תא יש, טלפון... עוד לא...