לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחה
-
שלום, לכל מי שנוסע לאפטלינג עד סוף ספטמבר 2013 יש כרגע אפשרות להזמין כרטיסים ולשלם עם 25% הנחה. את ההזמנה יש לבצע עד 2.7.13 ולממש עד סוף ספטמבר. כדי לקבל את קוד ההטבה תיכנסו לאתר אפטלינג בהולנדית! לא לשנות לאנגלית! יש מבחן דרקונים עם 5 שאלות אין צורך לדעת את התשובות פשוט לבחור תשובה. בסוף מקבלים קוד הטבה המקנה את ההנחה ואז יש לרכוש את הכרטיסים באשראי או פייפל. אין התחייבות ליום מסויים. מקבלים למייל מיידית כרטיסים.
מקווה שהמידע עוזר.
קרן
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהבעסה לפני שבוע הזמנתי כרטיסים באתר
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחההמבצע החל מה 2.6 להבנתי - פשוט לא ניתן להזמין דרך האתר באנגלית!!! זה משוםמה מופנה רק להולנדים...
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחההי קרן
זה אכן נשמע מפתה ההנחה הזו אבל.... לפני ההזמנה צריך לבדוק
שזה תופס גם לתיירים . יכול להיות מצב שיידרשו תעודת זהות הולנדית בקופה .
אולי זה כמו אצלנו בארץ שתושבי ראשון לא משלמים חניה בחוף ....
לילה טוב
רפאל
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהשלום לכולם,
אני אתמול רכשתי את כרטיסי ההנחה לאחר שבדקתי כי הם אכן ניתנם למימוש ע"י תיירים.
התהליך די פשוט ולאחר שעונים על השאלות מגיעים לשלב התשלום בו ניתן להפוך את השפה לאנגלית ע"י לחיצה על דגל בריטניה בחלק העליון של התפריט.
לנוחיותכם, תרגום תנאי המבצע לאנגלית:
Discount is granted after introduction of valid unique code.
Discount is applied to the entire contents of the online shopping cart.
The action code to redeem t / m July 2, 2013 online.
The validity of the ticket is t / m 30 September 2013.
The 25% discount is granted on the regular cash price of € 34.50.
The online coupon code is available through the online ticketing shop of Efteling: www.efteling.com / tickets
The online coupon code is valid for minimum order of 2 and a maximum of 8 tickets. -
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהתטדה על ההערה, אך אין כל הגבלה. להיפך יש צורך לבחור מאיזו מדינה אתה ואפשר לרשום ישראל.
כבר לפני כ 10 ימים ראיתי את המבצע וחקרתי ובדקתי אותו לעומקו ולרוחבו!
ממליצה לנצל לפני שייגמר.
לנו כבר יש 4 כרטיסים.
מחפשת עוד הנחות במידה ואמצא אדוח!
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהבאתר שלהם? בגרסה ההולנדית?
הדבר היחיד שמעכב אותי כרגע זו ההחלטה של חמי וחמותי אם ירצו להצטרף אלינו באותו יום. - נתתי להם אולטימטום עד מחר
אנחנו טסים ביום רביעי.תודה רבה
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחה -
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחה -
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהתודה הצלחתי בסוף לבד.. ואפילו באנגלית (אחרי שנכנסי למבצע בהולנדית הופכים לאנגלית
) קיבלתי קניתי.. חסכנו יותר מ-24 יורו. (למרות שההנחה היא מהמחיר המלא ולא מהמוזל באתר עדיין שוווה ביותר)
תודה!
עכשיו צריך למצוא משהו לדולפינריום...
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהתודה רבה! הזמנו לאחר תרגום בגוגל כרום.
אפרת
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהאין על מה!!! אם תמצאו קופונים/ הנחות שווים לשאר האטרקציות אנא שתפו!!
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהבינתיים ראיתי שגם לדולפינריום אפשר להזמין און ליין כיוון שביולי המחירים עולים (אמנם ביורו לכרטיס אבל זה גם משהו
) אם מזמינים עוד החודש זה תקף עד ספטמברואם מזמינים ליום מסוים אפשר להוזיל אף יותר. כ-3 יורו לכרטיס.
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהתודה רבה
עוד דרך ללמוד הולנדית
אבל היה שווה 30 יורו
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחההרגע הזמנו
לא שמנו לב שרק מגיל 4 מחייבים כרטיס וקנינו לביתינו בת השנתיים
כך שמי שמעוניין לקנות מאיתנו כרטיס אחד תמורת 100 שקלים, שישלח לי הודעה בפרטי.
תודה!
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהקיבלתי קוד הטבה לאחר שמילאתי את השאלון אבל אני לא יודעת איפה להקיש אותו. במקום ניחיד שכתוב לי action code, המחשב כותב שהקוד לא תקף. איפה צריך להקיש את זה?
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהתודה רבה רבה , הזמנתי 5 כרטיסים .
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהתודה על הטיפ !
הזמנו 5, אחלה חיסכון.
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהראיתי רק עכשיו את ההודעה ואנחנו מתכוננים לנסוע עוד חודש להולנד, ניסיתי להכנס לאתר של אפטלינג מכיוון שלא שינתי את השפה אין לי מושג האם עדיין המבצע תקף. האן מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אנחנו מעוניינים לרכוש חמישה כרטיסים
תודה
-
לנוסעים לאפטלינג שימו לב 25% הנחהתודה רבה על הטיפ. קניתי 5 כרטיסים לספטמבר בהנחה משמעותית.
אני חושבת שהמבצע היה עד ה2/7/2013. נכנסתי לאתר לוודא , אך לא ראיתי את מבחן הדרקונים שעל ידיו אפשר היה לקבל את ה קוד ההנחה.