איסלנד - אהבה ממבט ראשון
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוקסמת מהצבעים, הנופים, פשוט גלויה מטורפת.
אנחנו נהיה שם עם שני ילדים וקראוון מה- 01.09 לשבועיים והתמונות פשוט משגעות ורק גורמות לנו לרצות להיות שם כבר... איסלנד בהחלט מסתמנת כבחירה מעולה אנחנו רק מקווים שלא נקפא מקור...
איזה מצלמה זו? פשוט אליפות
נורית
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןטוב נו אמרתי שאני לא מדברת אתך אחרי הלוויתן אבל נענשת מספיק עם מיטות קומותיים וזוג סאטלנים בתור צוות הווי ובידור. א"א, מה אני אגיד לך, אכן אהבה איסלנד הזאת שלך.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי - תודה - אני רק אצטרף לקריאות ההתפעלות מהצד ואפתח אשכול משלי כי גם לי יש הרבה מה לספר, אבל רק היום אחרי כמה דפיקות לב שבהם ראיתי שאיני מצליחה להוריד את התמונות מהמצלמה למחשב, בעזרתו של שכן הצלחתי להוריד ליחידת הגבוי שלי. כן כנראה שהמצלמה שלי התעייפה אחרי 4888 תמונות ואצטרך לתת אותה לתיקון. אז ראנצ'י - אתה צודק כנראה יהיה טורנדו.
ישראלים פגשתי במלון ב- HOFN ובמלון LAKI קרוב לעיר עם השם הארוך KIRK..... המצחיק הוא שבמלון לאקי התארחה קבוצה ממכון אבשלום שיצאה עם חברת "חבלי ארץ" בהנהגתו של יוסי בן עמי. אני התכתבתי ושוחחתי לפני שנה ומעלה כדי לנסוע בטיול מאורגן עם אותו יוסי, לאחר שקיבלתי המלצות עליו ממבוטח שלי שנסע איתו. אבל קבלת תוכנית הטיול שהתמהמהה מצידו וגזלה הרבה שיחות טלפוניות הביאו אותי למסקנה שמוטב טיול עצמאי. מקום נוסף בשמורת טננגווליר פגשנו ישראלים וגם ליד סטרוקטור.
במלון LAKI ניגש אלינו אוסטרלי ושואל אותנו אתם ישראלים? השבנו כן. ואמר לנו מה קורה באיסלנד בכל מקום אני פוגש ישראלים. אמרנו לו כן הישראלים עם קצת משוגע ואוהב לכבוש את העולם. הוא השיב שכנראה גם הוא שבא מאוסטרליה עד לכאן.
רוית - לא אוכל לעזור לך לא הייתי בשביל הזה. בספטמבר כנראה תפגשי פחות ישראלים ומטיילים. בכל אופן בפיורדים המערביים והצפוניים היו מעט מאד תיירים.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןרוית מספיק. לא יכול לסבול יותר את הידיעה שמישהו, או במקרה זה את, נוסעים לאיסלנד בזמן שאני תקעתי את עצמי בידיעה, ברומניה.לא עשיתי את המסלולים שתארת כך שלא יכול לתת לך דעה עליהם.
נורית - תודה. מקוה שיהיה לכם מזג אויר טוב. איזה כיף לילדים, חוויה מדהימה.המצלמה די פשוטה - קנון 30 sx.
אלונה - ידעתי שבסוף הלב הרחמן שלך לא יעמוד לך. זה עוד כלום, בטח עוד תציעי לסעוד אותי אחרי שתראי איפה ישנתי בטרק.
רחל - מח שהכל בסדר עם המצלמה. גם אני הייתי על סף התקף בנושא הזה.פרטים בהמשך.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשון -
איסלנד - אהבה ממבט ראשון

פשוט נגמרו לי המילים....
אוסי
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאיזה תמונות-פשוט למות

איסלנד מאוד מסקרנת אותי, רק שנאמר לי בבית שאף אחד לא ייסע איתי לשם

נו, טוב, נחכה קצת עד שייגדלו כדי להבין...
תודה על התמונות והשיתוף. הטיול מאלף.

-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןבוקר מעולה, מוטי!
איזה כיף שהגיע ההמשך...
לא יודעת מה עם אחרים. לי אין כבר סבלנות - מחכה לטרק!
מרינה, אני מוכנה לסוע איתך. רק תגידי.
אורה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהתמונות פשוט עוצרות נשימה!
והידיעה שזו אותה מצלמה כמו שלי בכלל נהדרת.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןא"א
השארתי אותך על מיטת קומותיים עם שני טיפוסים מפוקפקים ומאז לא שמעתי ממך. אני מתחילה לדאוג. תחזור תחזור.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאוסי את קורעת.
מרינה - סעי לבד,סעי עם אורה העיקר סעי.
ארז - תודה - זו בהחלט מצלמת חובבים לא רעה.
אלונצו'ק - פיספסת "קריירה "בעבודה סוציאלית
.השני טיפוסים החמודים האלה נפרדים מאיתנו תיכף בדמעות.קצת השלמות בסופר בויק ( אם שאלתם אז כן. האבוקדו מישראל ויותר זול באיסלנד)
וכבר פורקים את שני העגלים החביבים. מסתירים את הדמעות ומחליפים מספרי פלא למקרה חירום או למקרה ויקלעו שוב למצוקת נסיעה עם כוכבות פורנו.
איזו ריקנות.אפילו המוצי'לות שלנו מברכות על טוב מזלם ועל יכולתם להתרווח שוב על הספסל האחורי.
גבירותיי ורבותיי קבלו את יוקולסלרון או בשמה העברי , לגונת הקרחונים.
היא נגלית באחת , על הכביש הראשי, פתאום, כל היופי הזה.
בפעם השנייה מאז תחילת הטיול שאני רואה חנייה עמוסה, אבל המקום כמעט וריק.
בדיקה קצרה מעלה כי כולם בולסים כרגע בפונדק הסמוך דבר המאפשר לנו להסתובב כמעט לבד על שפת הלגונה. המקום בהחלט קסום.
מוותרים על השיט ברכב האמפיבי וממשיכים לכיוון הקרחון הגדול באירופה,ואטאניוקול כשהמטרה היא לעשות טיול של 4 שעות על הקרחון עם אחת החברות.
מגיעים למקום ונכנסים לדיכאון כשנאמר לנו כי הקבוצה האחרונה להיום כבר יצאה .
היות ובתחילת הטיול נתנו לעצמנו כינויי חינני בשם "הזורמים" החלטנו לוותר על האפשרות לטיול על הקרחון למחרת (מה שהיה גומר את היום) ולעשות חשיבה מחודשת תוך פתיחת פק"ל. ריח הקפה החזיר לנו מיד את התובנה שבמקום הזה, הכל יפה כך שבכל פיספוס יש רווח עתידי, מה שהסתבר כיותר מנכון במקרה של ההליכה על הקרחון (ראה פרק טרק עתידי).
מסלול הליכה נחמד באתר עד שוליי הקרחון השכיח את מר גורלנו .
כל הדרך בצידי הכביש מלאה בסלעים מכוסים שכבת ירק דחוס מראה שזכה לכינויי ברוקולי וגם זכה לראות אותנו מקפצים על זה כמו שני טמבלים שהשתבשה דעתם.
בעיירה קטנה למרגלות מפל קסום (טיפוס למעלה גילה לנו שמעל כל הר יש אגמים מדהימים)נמצא הגסטאוס התורן (כן אלונה, מקלחות משותפות) ובעיקר מסעדה משובחת עם צלעות טלה מדהימות ומאכל מקומי , כריש רקוב.
דוחה לגמרי ואם יסלחו לי האיסלנדים החביבים וגם קוראיי הנאמנים , טעם של חרא.
בשביל לא לסיים את יום זה באוירה של ריחות וטעמים לא נעימים אומר שהיום הבא במצוקיי דירוליי היה קסום.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןתוכן ההודעה...
-
-
-
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןבדיוק בשביל התמונות האלה אני רוצה איסלנד!!!!
רבקה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשון