טבילת מים ביער השחור
-
טבילת מים ביער השחורirpa - תודה, אני מסתכלת על התמונות ובא לי גם לחזור לשם, רק עם טיפה יותר שמש.

לי - תודה, כמו שכתבתי לך אשתדל לעשות סדר בניירת שלי בימים הקרובים לפני נסיעתכם.

ליליצ'קה - למרות הגיוס (צודקת?), תמיד תוכלו עוד לטייל באזור. אני כבר מחכה לנסיעה שלכם. בא לי פראג והסביבה. לפחות בסיפור שלך ובתמונות.

אמה - ביקרנו גם בקזינו, רק לא הייתה הדרכה (אנשים נכנסו ויצאו ולא עלה בדעתי לשאול
). התמונה עם הדגלים - כשיוצאים מבניין, זה מה שרואים. דרך אגב, גם דגל ישראל נמצא שם. מה זה אמור להביע? 
את המכוניות האדומות לא ראינו, אבל פורשה לבן - בבקשה, וגם מזארטי

אלה - תמיד שמחה לתת רעיונות חדשים (אם יש לי) ואם את צריכה עזרה - כל מה שאוכל, רק תגידי.

צטערת
שעזבתי אתכם. בעיניי צריכים לחוקק איזה חוק שאחרי חופש צריכים חופש כדי לנוח. מה זה? מיד להתחיל לעבוד וגם להשלים את כל מה נצבר במהלך החופש. 
-
טבילת מים ביער השחורערב לפני עזיבתנו, נסענו לחברים. מה אני אגיד לכם, קצת קינאתי בהם. לכל תושב גרמניה המדינה נותנת סכום של 330 אירו לבזבוזים
. מה רע?בשטוטגרט יש שני מוזיאונים - מרצדס ופורשה. החלטנו בבית שנלך רק לאחד-פורשה. החברים המליצו על מוזיאון מרצדס. אז אמרנו-שיהיה.
בבוקר אני מתחילה לשמוע קיטורים מצד המתבגר של המשפחה... למה למרצדס, מה עם פורשה?. אנחנו הולכים למוזיאון מרצדס. יש בו 9 קומות. בכניסה עולים במעלית לקומה התשיעית ולאט לאט יורדים. מהתחלה היה די מעניין עם מוצגים של פעם, בערך עד שנות ה-50. אחר כך התעייפנו. המתבגר להפך, פתאום התעורר כשראה מכוניות שיותר דומות למה שהוא מכיר.
לימדו אותי שהבטחות צריכים לקיים, אז אחרי נוסעים גם למוזיאון פורשה. המוזיאון קטן, חמוד, הייטקי. אהבנו אותו הרבה יותר. ומכוניות, איזה מכוניות...

אני לא פריקית, אבל אוהבת להסתכל על מכוניות יוקרה ולחלום.

-
טבילת מים ביער השחורפורשה.....
והגביעים של פורשה

-
טבילת מים ביער השחורמה נשאר לנו?
להגיע למינכן ליומיים האחרונים

מגיעים למינכן מאוחר וכמובן עד שמחזירים רכב ומוצאים סופר קרוב, לוקח זמן ואין כוח לצאת.
בבוקר קמים ונוסעים לארמון נימפנבורג, הגנים יפיפיים, הארמון גם מאוד יפה, אך לטעמי מעט מדי חדרים שניתן לראות. בארמון עדיין גרים היורשים של משפחת מלוכה.
-
טבילת מים ביער השחורעוד קצת תמונות מארמון וגנים
-
טבילת מים ביער השחורבאגף השמאלי של הארמון נמצאים שני מוזיאונים נוספים - מוזיאון הכרכרות ומוזיאון הפורצלן.
במוזיאון הכרכרות לכל סוס של משפחת המלוכה יש תמונה.
-
טבילת מים ביער השחורהי מרינה יקרה,
איזה יופי של טיול רטוב. כל הכבוד לכם על ההתמודדות עם הגשם ועל הקלילות.
נהנית לקרוא ולראות את התמונות - עם חיבה יתרה לסנאי ולברבור

מה שבטוח - עכשיו יהיה לכם מאגר רטיבות וקרירות לקיץ שלנו ....
יש עוד ?
שירלי
-
טבילת מים ביער השחורחייבת לציין שמאז שעזבנו את היער השחור, מזג האוויר התחיל לחייך לנו, השמש האירה לנו פנים, במינכן ירד קצת גשם, אבל הוא היה מאוד ידידותי וכייפי.
קצת תמונות של מינכן... התכניות היו, אבל אף אחד לא התייחס אליהם ברצינות וביום וחצי האחרונים סתם הסתובבנו במרכז מינכן.
לפעמים צריכים גם ימים שלא עושים כלום, כבר אמרנו?
-
טבילת מים ביער השחורתמונות משגעות, ודיווח שעושה חשק להגיע לשם כבר!
עוד שבוע ושעה אנחנו ממריאים!
-
טבילת מים ביער השחור -
טבילת מים ביער השחוראיך איך פספסתי? הייתי בטוחה שזה עוד אשכול שמבקש חוברת של ענתי

מרינה, מקסים, מרענן, נהדר, יופי, כיף גדול ועוד מלא מלא מלא מלא מילים טובות על דקות של הנאה צרופה שגרמת לי עם הסיפור והתמונות שלך.
ורכבת הרים ההיא בקייב? גם אני עליתי עליה לפני קצת יותר מ-30 שנה...
מלא תודה!
אלונה
-
טבילת מים ביער השחורהיי שירלי, תודה ויופי שהצטרפת אלי. בהחלט החזרה הייתה מאוד קשה. ממזג אוויר מצויין בימים האחרונים הישר לחום שלנו. אין איזו מדינה בדרך, להסתגל, להתאקלם?
סיגל - איזה כיף לכם. את סופרת כבר שעות?
ללא ספק מחכים לטיול, מארגנים, מתארגנים והנה הוא בא... והופ... עבר, מה ? כבר ? זה בכלל לא הגיוני....
תהינו בטיול !!!
בפסל הזה של אישה - מישהו התבלבל עם ג'ולייטה מורונה?

זהו, ביום האחרון קמנו מוקדם, ארזנו לבד ולשדה התעופה של מינכן.
כשיש יותר דברים ממקום במזוודות, מכניסים איפה שרק אפשר ומי זוכר מה ואיפה... אז למה חייבים לשאול מה יש דווקא בתיק הזה...
בטח שלא זכרתי, טוב לפחות שהתיק לא היה גדול, הפכו לי אותו , הוציאו את כל התוכן והייתי צריכה לסדר מהתחלה.
המטוס היה גדול (יום שיש אחר הצהריים, כנראה כל הישראלים רצו לחזור הביתה לשבת
), לשם שינוי היו לכולם גם כריות וגם שמחות. אפילו לכל אחד היה מסך למשחקים ותכניות בידור).תם, נשלם, שנהיה בריאים ונוכל להרשות לעצמינו כמה שיותר טיולים!!!
-
טבילת מים ביער השחורהי מרינה,
בימים החמים הללו אולי אתם אפילו מתגעגעים קצת לגשם....
התמונות שלך מקסימות!
מירה
-
טבילת מים ביער השחוראלונה - תודה שהצטרפת ותודה מיוחדת לך על המלצה של בית לכלב שלנו (לא יכולה לקרוא לזה פנסיון)
מירה - את צודקת, בחום הזה אני מתחילה מאוד להתגעגע לגשם

קצת פרטים למי שעוד נוסע ליער השחור (אולי יהיה לעזר)
ניתן להזמין דרך בוקינג
המלון נמצא קרוב מאוד למרכז העיר, עם ארוחות בוקר מעולות.
Firenze-Toscana Friedrichring 5/7
מסעדה בטיטיזה:
Passarella Seestrasse 23 (נמצא בקומה שניה)
O Sole Mio Bodanstrasse 8
ותודה שטיילתם איתי

-
טבילת מים ביער השחורמרינה,
ברוכה השבה ותודה שהבאת לנו קצת גשם שיצנן את החום כאן....
שאפו גדול על הכותרת של הסיפור וגם על ההתמודדות שלכם עם הגשם ביער השחור.