גל יורד- מאיפה להתחיל?
-
אהלן
אני טס עוד כשבועיים שלושה לדרום אמריקה לכמה חודשים במסלול של הגל היורד.
השאלה היא מאיפה להתחיל- בגדול אקוודור משתלבת לי יותר טוב עם המסלול אבל מכיוון שאני טס לבד הבנתי שבפרו אני אתחבר יותר מהר עם אנשים ויהיה לי עם מי לטייל.
מה אתם אומרים?
-
גל יורד- מאיפה להתחיל?אני הייתי הולך על אקוודור. חלק גדול מהחבר'ה של הגל היורד מתחילים שם, ולדעתי תהיה לך שם "נחיתה רכה" לא פחות מבלימה
-
גל יורד- מאיפה להתחיל?אפשר להתחיל בפרו ולהצפין (יש לך מלא זמן אז מומלץ) ומשם לאקוודור וחזרה לדרום פרו ואז בוליביה והלאה
בשם צוות הוסטל ריוונדל, לימה פרו
הוסטל, סוכנות נסיעות ומסעדה ישראלית -
גל יורד- מאיפה להתחיל?אהלן מר שיער!
התחלה ביולי היא טיפה מוקדמת לגל היורד, כי דרום ארגנטינה עדיין סגורה מבחינת טרקים עד נובמבר, לכן אני ממליץ לך להתחיל בקולומביה או אקוודור ומשם לרדת לפרו---> בוליביה ----> ארגנטינה לקראת אמצע נובמבר.
כל שאלה נוספת אשמח לעזור:-)
זיו- בשם צוות עובדי "הוסטלימה" הוסטל בלימה פרו.
-
גל יורד- מאיפה להתחיל?איו שום בעיה להתחיל בזמן הזה, אני התחלתי גל יורד באקוואדור בתחילת יוני! לא הייתה לי שום בעיה בפטגוניה, פשוט צריך להעביר את הזמן באנדיות ובצפון צ'ילה-ארגנטינה עד נובמבר. זה לא ממש קשה, תאמין לי. הייתי חוזר עכשיו לעוד חצי שנה באנדיות בלי לחזור כמעט על מקומות שהייתי בהם...
אין שום טעם לנחות בפרו להצפין ושוב להדרים, הנסיעות ארוכות, כשות ויקרות וחבל לבזבז עליהן את הזמן. תתחיל באקוואדור. מדינה מופלאה! תמצא לך שותפים נחמדים בראש שלך ולא תהיה לך שום בעיה לטייל שם לפחות חודש.
אם אחרי הנחיתה בקיטו, תלך להוסטל שמומלץ פה ב- למטייל או באתרים אחרים, אני בטוח שתפגוש ישראלים.
אני יצאתי מהארץ עם בחורה שהכרתי במקרה ובאופן שטחי דרך חברה משותפת שביקשה שנטוס יחד כי היא מפחדת לנחות לבד. אחרי פחות משבוע כבר נפרדנו לדרכנו לאחר שכול אחד מצא לו שותפים שהתאימו יותר לסגנון הטיול שכול אחד מאיתנו חיפש באותו זמן. לאחר כמה חודשים ושתיי מדינות ניפגשנו שוב ואף טיילנו יחד כחודש. בזמנים שונים ותקופות שונות כול אחד מחפש משהוא קצת שונה וסגנון אנשים שונה וטיול שונה יכולות להתאים או לא להתאים לך...
יהיה בסדר. תבלה!
-
גל יורד- מאיפה להתחיל?תודה רבה לכולם על התשובות
-
-