איסלנד - אהבה ממבט ראשון
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי מוטי,
איזה יופי. בתור שותף מלא ל״שריטת״ הטרקים, מאוד מזדהה. מסכים לגמרי שנהדר לעשות טרקים עם הילדים, למרות שמעט עושים זאת. אגלה לך סוד גלוי - זה לא הילדים, זה ההורים. בזמנו התייעצתי במייל עם מדריך איסלנדי ותיק עד כמה זה שפוי לצאת לטרק הזה ממש כטיול בת-מצוה לבתי הבכורה. התשובה זכורה לי מילה במילה :
״don't worry about the children, from my experience it's the grown-ups who start complaining first"
בסוף אכן יצאנו, והיה נהדר...
ממשיך לבלוע את התמונות והתיאורים.
יובל
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאו, מוטי, Now you're talking!!!
איזה יופי.
אחרי שהטלטלנו חודש באיסלנד, סיימנו את הביקור שם ב- 5 ימים של הטרק הזה.
אין לתאר את הפינאלה, את ההתרגשות, את היופי שאף תמונה לא תוכל להעביר.
איתך לגמרי,
אורה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןיובל יובל
איתך לגמרי בעניין הילדים. הם יוצאים בדיוק כפי שחונכו, לפעמים אפילו עולים על המחנכים.

זוכר לך היטב שכתבת שהטרק הוא הדובדבן. צדקת לגמרי והשיקול לעשות אותו בסוף היה מעולה.
אורה,
לא יוצאים מזה הא....????
זה בהחלט מטריד אותי לקראת הטיול הקרוב.
צריך לחפש שיאים חדשים.

קבלו כמה תמונות נוספות מהיום הראשון בתקווה שיצצנו לנו קצת את המזג...
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשון -
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןוואו, כמה שלג היה לכם...
אנחנו טיילנו שם בסוף אוגוסט.
היו קצת שלוגיות, אבל היה ממש פחות לבן.
אורה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןזה לא אמיתי כמה שזה יפה!!!!
התמונה האחרונה של האוהל ליד הבקתה, הפילה אותי סופית.

הזוי זה אנדרסטייטמנט.
שאלת תם: את הטרק הזה עושים עצמאית? עם מדריך?
(לא שמחר אני קונה מוצ'ילה אבל מותר לחלום, לא?
)ואם לא אמרתי עד עכשיו,
אז אתה שאקל לא נורמלי והדוד הכי שווה בעולם.
אוסי
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאורה - היה המון שלג שהפתיע גם אותנו. כמו שכתבתי , לא נתקלתי בשום תיאור של הטרק שמציין שההליכה ביומיים הראשונים כמעט כולה על שלג. זה נבע כנראה מכך שמעטים עושים את הטרק הזה ביוני , הוא נפתח רק שבוע לפני שהגענו וגם החורף הקשה יותר מבדרך כלל שעבר על האיסלנדים.האתגר בהליכה היה גדול יותר אבל אני חושב שזה גם הוסיף לקסם .
אוסי - עכשו אני עובד על זה שגם הילדים יחשבו כך ויבקשו לטייל איתי גם בבגרותם,זה עוד נראה.

את הטרק הזה עשינו לבד ללא מדריך. במקרה זה אין שום צורך.הדרך מנותבת היטב עם קרשים וגלי אבנים (השלטים נקברו בשלג כמו שראית) ולא פתחתי את המפה שצילמתי בצריף נק' ההתחלה אפילו פעם אחת .
למה לחלום ??? הטרק הזה הוא הקל ביותר שעשיתי וחולק מקום ראשון ביופי על הפודיום עם אחד אחר. ממש לא מצריך כושר עילאי. בסיס + רצון מספיק בהחלט.
במיוחד בשבילכן עוד קצת מהיופי הזה.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןתוכן ההודעה...
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי,
האשכול המקסים ובייחוד התמונות המרהיבות עושות את החזרה שלי לחום הלוהט כאן הרבה יותר קלה.
מקווה מאד (מאחלת לעצמי
) לטייל באיסלנד בקיץ הבא. השרשור נשמר במקום בטוח
.תודה רבה על השיתוף
. -
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהיי אוסי,
אנחנו כן עשינו את הטרק עם מדריך. לא כל כך בשביל ההדרכה, יותר בגלל הקפצת הציוד מבקתה לבקתה. סה"כ היינו עם ילדה בת 12, ולא חשבנו שמגיע לה (ולנו) לסחוב מוצ'ילה בתור מתנת בת-מצוה...
אם זה מעניין אותך, טיילנו עם החברה הזאת:
הם היו ממש מעולים. אח"כ שלחתי חבר לעשות איתם טרק אחר באיסלנד, וגם הוא חזר מרוצה.
כל הפרטים על הטיול שלנו בסיכום כאן:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3232645/srch-#ms g_3232645
מוטי - תוכל להשוות את כמות השלג בתמונות. לדעתי זכיתם.
יובל
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי - הצבעים המרהיבים האלה שמורים אצלי עמוק בזכרון עוד מאז שראיתי את התמונות המרהיבות של אורה ושל ינינה, אבל היה ברור שלא אחזה בהם במו עיניי, כי טרקים כאלה ארוכים הם לא רק עניין של רצון. אז ברור שצריך לשמור על הטבע הכי שרק אפשר, בלי להתערב, אבל אז הטבע יזכה לראות רק מתי מעט...
האם אתה יודע מה מתוך מה שאתם ראיתם ראו מטיילי היום הבודד?
נירית - ברוכה הבאה לחום!!!
רבקה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהיי מלך!
חזרתי ושקעתי היום בתמונות שלך ובמלל המבריק...
ליופי הזה אין גבולות!!!!!!!!!!!!
לא בדיוק הצלחתי להבין (טוב עדיין אני עם ראש אוסטרי..) הולכים בטרק הזה לבד, ועוצרים ללינת ליילה ככה סתם??? כמה ימים הטרק נמשך?
יש משוגעים רבים לדבר בדרך הזאת???
נילי
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהיי מוטי
כמה אני מקנאה בך על הכושר הגופני שלך שהצלחת לעשות את הטרק הזה. אני הסתפקתי בתמונות סביב אתר הקמפינג ובנסיעה לשם שגם זה מבחינתי היה מלהיב ביותר.
התמונות שלך מרהיבות ובאמת היה לנו מזל שהשנה ירד כל כך הרבה בשלג ועד למועד מאוחר. אני אפילו חוויתי במהלך הטיול חוויית שלג קל.
קוראת הכל בשקיקה.
רחל לבון
-
תודה מוטי ויובל! -
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןברוכים השבים מוטי !
בשבת אחה"צ הגיעו חברים טובים שלנו לביקור ושאלו אם אנו מעוניינים לנסוע בשנה הבא בע"ה לאיסלנד. מה איסלד, מי איסלנד... . בקיצור קיבלתי מנוי חרום לברר פרטים.
אל דאגה , כבר הינו איתם 19 יום באירופה.
רואה איסלד ולידו מוטיכינויברבוע. מי זה הכוכב החדש ?

קורא עוד קצת ומתברר שזה מכירי שהתעניין על רומניה. איזה עולם קטן !!
כנראה שנשאר לך הרבה עודף מהנסיעה לרומניה .

הוכנס לאחסנה עד אחרי הנסיעה שלנו.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי,
הטרק מ-ד-ה-י-ם!!! התמונות שצילמת נראות כמו ציורים

מסכים אתך לגמרי לגבי ביצוע טרקים עם ילדים. אנחנו חובבי הליכה ומשתדלים לשלב לפחות טרק אחד עם הילדות במהלך טיול בחו''ל. בארץ אנחנו עושים טיולים רגליים רבים. הילדות שלי אמנם קטנות (5.5, 3.5) אבל אני יכול לומר כי נהנות לא פחות מאתנו במהלך הטיולים הרגליים (כשהיו תינוקות ראו זאת עליהן בעיניים, היום הן פשוט אומרות זאת...).
עד היום ביצענו (גם ללא הילדות) טרקים יומיים בלבד כיוון שלא התאים לנו עניין סחיבת התיקים במהלך הטרק. אז יובל, תודה על מה שכתבת כיוון שאני לא חשבתי על כך שיש חברות שמשנעות ציוד במהלך הטרק- האם זה קיים בעוד מקומות בעולם או שזה ייחודי רק לאיסלנד?
אני נהנה מכל רגע

רובי
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאיזה יופי
אחרי שקראתי את הבלוג של קתי על איסלנד, אמרתי לעצמי שאני חייב להגיע לשם. אחרי שאני קורא את הסיפור שלך, זה עושה את הענייו דחוף יותר. הבעיה שבני המשפחה שלי לא שותים קפה שחור, רק נס, וזה לא אותו דבר.
המון תודה על המאמץ לטייל, לחזור, ולספר לנו.
אלעד