צ'ק אין לטיסת חזור
-
הי,
עד כמה מהותי אם לא עושים צ'ק אין בטיסת חזור? מה בעצם הצ'ק אין חוסך ועד כמה?
אנחנו נחזור מברצלונה בטיסת אל על ב 08.08 בצהריים. תקופת עומס.
נלון בדירה ולא במלון.
באם כן מהותי, איך עושים?
תודה
לימור
-
צ'ק אין לטיסת חזורהיי לימור,
בגלל שאתם טסים אל על זה לא ממש משמעותי הצק אין בחזור. היינו לפני שנתיים ולא היה לי איפה להדפיס, אז לא עשינו בכלל והכל עבר בסדר גמור.
תהינו בברצלונה!!!
-
צ'ק אין לטיסת חזוראני פראנואיד ולכן מקפיד לעשות check in באינטרנט.
קודם כל זה מבטיח לכם גם את העלייה למטוס וגם את המקומות.
אין צורך להדפיס - ברוב הנמלי תעופה באירופה יש עמדות להדפסה מקומית ואיפה שלא, הכרטיס יוצא כאשר בעמדת ה check in מעבירים את הדרכון.
צריך לשים לב כי ברוב החברות יש over booking וכן אם חשוב לחזור, אז כדאי לבצע את הרישום המוקדם.
-
צ'ק אין לטיסת חזורתודה לשניכם
די חשבתי כמו מרינה והשאלה באה די בשביל השקט הנפשי, להיות בטוחה. אבל עכשיו הצלחת קצת להלחיץ... מי שלא עושה צ'ק אין לא מובטח לו מקום בטיסה?? ואם יש אובר בוקינינג אז מי שלא עשה צ'יק אין הוא בעדיפות ראשונה לרדת?
אשמח לעוד תגובות שנושא.
(מבחינת מקומות - מקומות נבחרו בזמן הזמנת הכרטיסים, לפני מספר חודשים.)
-
צ'ק אין לטיסת חזורלימור,
אמרת שאת טסה באל על, נכון?
לא קבעת מקומות מראש? אני תמיד רגע אחרי רכישת כרטיסים, קובעת לנו מקומות ישיבה וזהו.
לגבי הדפסה של בורדינג כארד, השנה נוכחתי במקרה שאנשים לפנינו עשו צק אין ולא הדפיסו ובשליחת מזוודות אמרו להם בפרוש שצריכים להדפיס. אז אני לא יודעת על אלה נמלים מדובר, אך גם זכור לי שבבודפשט ביקשו מריף מודפס.
בעיני, אין לך מה לדאוג, כל מה שאתם צריכים לעשות-להגיע בזמן לשדה תעופה, אל תלחצי...
-
צ'ק אין לטיסת חזורהמקרה של ריף בבודפשט היה בחברת וויזאייר - חברת לואו קוסט שמרוויחה מכל טעות של לקוח, שם היא גובה עוד כסף. אין דין טיסה באל על לטיסה בוויזאייר.