איסלנד - אהבה ממבט ראשון
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהי רובי,
כן, הפטנט של הקפצת תיקים קיים בכל מיני מקומות, לא רק באיסלנד. אנחנו טיילנו כך בסקוטלנד והיה מעולה. מכלי שני אני יודע שיש כזאת אפשרות גם בטרק סובב מון-בלאן. אין לי ספק שיש עוד - יש לזה שוק. זה פתרון מעולה כשמטיילים עם ילדים, או סתם כדי לשים בתיק בקבוק יין לערב בלי נקיפות מצפון
.יובל
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןגם אני, שבלוח החוקים של הטיולים שלי חייבים להופיע אסלה ומזרון נקיים בסוף היום (ואם אפשר לפזר לאורך המסלול - הרי זה משובח
), לא יכולה שלא לשוב ולהתפעל ולהתפעם. אולי אפילו יותר... -
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאיזה יופי... פשוט אי אפשר לשבוע. תענוג!

-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהי מוטי,
איסלנד היא גם אהבה ממבט שני, מבטיחה לך....
נהנת לקרוא, ונהנית לראות את התמונות.
אחלה שלג היה לכם בטרק.
איך? תגיד לי איך עמדת באיחור של יומיים בפאריז? (אצלי איחור של 5 שעות היה כבד מנשוא) מהי עיר האורות לעומת כל היופי הזה...
ינינה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןיש רובי בניו זילנד בטרק של מילפורד רק שזה עולה בהתאם...
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהיי נורית - ברוכה הבאה לחום המעיק. אני יודע שבכתיבה שלי חסר אינפורמציה ממוקדת כך שאם צריכה ....
יובל - אחלה מתנה לבת מצווה. קבל ח"ח. גם הבר מצ.. לא יצא מקופח אם אני זוכר נכון.
רבקה - אפשר ללכת כשעתיים מתחילת המסלול עד לאיזור בו ראית את השלט הקבור
בשלג. 10 דקות עלייה משם וכל הנוף הצבעוני שראית בתמונות הראשונות של הטרק נפתח. שעתיים נוספות חזרה לרכב.
נילללייי - ברוכה הבאה. איך ביליתם ? בטוח שנהנתם כמו שאת יודעת.
בטרק הולכים לבד אלא אם כן הזמנתם בקבוצה.בדר"כ מסיימים יום לאחר כ - 15 ק"מ של הליכה , בין 6 - 9 שעות תלויי בקצב, בבקתה בה ניתן לישון בחדרים משותפים ל 10 אנשים או להקים אוהל בחוץ.אנחנו עשינו 4 ימים בלבד,ניתן להמשיך יומיים נוספים שלא היו לנו במלאי בשל המהפכה הצרפתית רק השד יודע איך את עוד לא הגעת לשם ???
רחל - כל הכבוד לך על היכולת הזו שלך , לחלום ולהגשים חלומות.
אילן - הפעם הפתעת אותי , איסלנד ??? אני מוכן לבוא לסחוב לכם את המוצי'לות

אלעד - אל תתן לנושא הקפה לשבור אותך.איסלנד זה דחוף, המקום מבעבע ועלול להעלם בכל רגע.
גלינה וקטי - כיף לדעת שאתן עוד פה - תודה על הליווי.
ינינה - טוב שבאת. היומיים בפריז לא היו מבחינתי. בשביל לא לעורר פה מהומות לא אספר כמה לא ברור לי מה יש לחפש בעיר הזו.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןיובל ורחל,
חבל שפספסתי ולא הכרתי
- ציינתם את שלושת המקומות שבהם היינו בשנתיים האחרונות (האלפים הצרפתיים בזוג לפני שנתיים, סקוטלנד עם הבנות לפני שנה וניו-זילנד עם הבנות השנה)לא נורא... עדיף לדעת מאוחר מאשר אף פעם... בהכנות לטיול באיסלנד אזכור זאת

רובי
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןרובי
אתה יכול להתאמן על זה בארץ בטרק להר כרכום.
http://www.tiuli.com/track_info.asp?track_id=150
אלעד
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהיי מוטי יקירי !
מה ההפתעה ?
אני התחלתי לטייל כש " למטייל" היתה חנות קטנה באלנבי פינת יהודה הלוי ולא רחוק משם היה הצאנג' הלאומי היחידי במדינה להחלפת מטבע זר, רחוב לילנבלום המפורסם.
ליער השחור נסעתי כש " הגברת עם החוברת " עדיין הייתה ילדה קטנה או קרוב לזה.

לשוויץ, אוסטריה, איטליה וצרפת נסעתי לפני שחלמו על האיזי והתחילו להתלהב מהמחירים הזולים .
כמעט שכחתי את שוודיה, נורבגיה, אנגליה וסקוטלנד, כך שאיסלנד קטן עלי.
נ"ב
לגבי הסחיבה, אוסיף גם אותך לרשימת ההמתנה.

-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןכל הכבוד אילן. תמשיך. יש עוד זמן עד ל 120
היום השני לטרק.
קפה של בוקר עם עוגיות קינמון שמרים מהמאפייה אתמול (טרי כמו מאתמול)
מקפלים ציוד ותוך 20 דקות כבר בחוץ . זה נשמע כאילו אנחנו תותחי על אבל היינו כמעט האחרונים לצאת. מתוך כ 25 המטרקים שישנו במקום נשארנו 4.
גם היום הזה אמור ליהיות רובו בשלג
מתחילים בעמק מדהים ואט אט הנוף משתנה מההרים הצבעוניים להרים כהים עם קרחונים, יפה ממש.
היות והנערה חזרה ממש לא מזמן מטיול ארוך מאוד בדרום אמריקה שכלל גם את הטרקים המפורסמים היה לי חששות שמה הטרק לא יהיה מספיק אטרקטיבי .
כבר אתמול היא לא הפסיקה לומר שנופים כאלה לא ראתה , גם לא בדרום אמריקה.
המשפט הזה חזר על עצמו כל יום, עד הסוף.
בכלל , יש קטע באיסלנד שכל מקום שרואים יש חשש שאי אפשר לראות כבר יפה ממנו. ואפשר, תאמינו לי שאפשר. כל מקום יותר יפה מהשני, בעיקר אם עושים את המסלול עם כיוון השעון , קרי, מצפון לדרום.
כבר ממחצית היום, מיד אחרי הקפה השלישי
ניתן לראות את המחנה הבא הנמצא על גדות אגם אלפטאוואטן אליו יורדים בירידה חדה מאוד השוחקת את יתרת הסחוס שעוד נשארה.מיקום המחנה מדהים אבל האפרוריות והרוח הקרה גורמת לנו להכנס לאוהל בשעה 18:00 .
תשחצים,מוזיקה (ג'קי מקייטן כמובן) ויין משובח גורמים לנו לצאת מהאוהל רק למחרת, שנייה אחת לא לפני 9:30.
בפרק הבא:
חציית נהרות קפואים ומה קורה כש.....
גשם איסלנדי
טמבל בסנדלים
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןתוכן ההודעה...
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןתוכן ההודעה...
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי,
אתה הורג אותי ברכות....
אני כבר לא זוכרת איך מכילים את הכל היופי הזה.
האגם הזה שיורדים אליו מלמעלה ומתגלה פתאום... יא-אללה שלך!
קח לך משהו קצת פחות מוצלח מג'קי מקייטן
אורה
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאיזה כיף של תמונות, השילוב של השלוגיות בתוך הנוף פשוט יפהפה. עם שני סיפורי איסלנד שרצים כאן במקביל, נראה לי שבקיץ הבא היער השחור פושט את הרגל, כולם עוברים לאיסלנד...
אנחנו טסים ביום ד׳, נא להעלות את כל התמונות השוות אד אז
.שבת שלום,
יובל
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאד אז? עד אז!

-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןיובל,
בתוך אחד שנוסע למקומות שווים אשמח לדעת בדרך לאן אתה?
כמו כן לגבי הערתך ליער השחור שמעתי שמי שמטייל שם מרגיש כמו בבנייאס, כולם מדברים עברית מסביבו.....
כמו שכבר דובר פה רבות עם ישראל בעדר.....
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןהי רוית,
הפעם אנחנו ללדאק, צפון הודו, לבדוק איך הילדים סוחבים בעליה בתנאי חוסר חמצן
. מקוה שנשרוד ונחזור לספר...יובל
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןלא תאמינו כמה עולה לילה במלון המחורבן ( והוא לא ידע שהוא כזה..) שאני נמצא בו בהשתלמות בטבריה??!!
265 יורו לזוג !!!!!!!!! מלון שנתקע אי שם בשנות ה 80 העליזות . פלא שהתיירים בורחים מכאן???? שלא תדעו איך נראית העיר טבריה !!!! אני כבר מתחיל למצוא נחמה ברומניה המתקרבת

יובל אתם תותחים. אתם גם צעד אחד לפנינו ואם כך תעשה בשבילי קצת עבודה. אנחנו מתכננים גם חודש בהודו בקיץ הבא. חברה ? פורטרים מקומיים?
לינות? תחזור עם הרבה מידע ושיהיה לכם טיול מרתק, זה אני בטוח למרות שהפעם האחרונה שלי בהודו הייתה לפני 23 שנים אבל אני מאמין ובמידה מסויימת גם מקוה שלא הרבה השתנה.
אני ללא התמונות אבל מבטיח לסיים את הטרק על תמונותיו השוות עוד לפני הנסיעה שלכם.
אכול קנאה
שבת נפלאה
מוטי.
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןמוטי - תנחומי, עם טבריה מעולם לא הסתדרתי. או-טו-טו רומניה, והכל יראה כמו זכרון רחוק.
מבטיח לתעד ולסכם על לדאק, אולי אפילו בזמן אמיתי אם יהיה אינטרנט (וחשמל...)
-
איסלנד - אהבה ממבט ראשוןאלעד,
נחמד לדעת שגם בארצנו הקטנטונת יש שירותי שינוע
ועוד בנגב
שלדעתי הוא האזור היפה ביותר בארץ.תודה על הקישור, נשמר במועדפים

רובי