טיול עצמאי לקנצ'נבורי
-
שלום לכולם,
אנחנו משפחה עם 3 ילדים (10,7.5,4.5) מכיוון שהטיולים המאורגנים לקנצ'נבורי נראים לנו לחוצים בזמן ומעט יקרים החלטנו לנסוע לשם עצמאית.
חשבנו להקציב לכך 4-5 ימים. ולעבור בדרך גם בכמה מקומות .
האם נראה לכם הגיוני לעשות את הטיול עם 3 ילדים באופן עצמאי?
ממה שביררנו, הדברים שאנחנו רוצים לראות הם (לאו דווקא בסדר הזה): שוק הרכבת, השוק הצף, כפר הדייגים עם הקופים, מפלי ארוון, הגשר על נהר קוואי, טיול פילים.
אם יש לכם המלצות נוספות לדברים שיעניינו/יהיו כיפיים לילדים נשמח לשמוע.
מבקשים גם המלצות כיצד לערוך את הטיול בצורה הגיונית מבחינת האטרקציות.
האם מישהו יכול לתת הערכה תקציבית לכזה טיול?
האם כדאי לקחת מונית שתסתובב איתנו או להסתמך כל פעם על הסדר אחר?
תודה רבה!
שרון
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריטיולי פילים (רחצה עם פילים), מפלי ERAWAN, הגשר על נהר קוואי והשוק הצף הינם אתרים שניתן לבקרם כאשר בסיס היציאה הוא קנצ'נבורי.
את כפר הדייגים עם הקופים (השוחים) איני מכיר, ולגבי שוק הרכבת - לדעתי הוא קרוב יותר לבנגקוק מאשר לקנצ'נבורי (בכל מקרה, גם בו לא הייתי).
הגיוני מאוד לבקר בכל המקומות הללו עם 3 ילדים ובאופן עצמאי, אולם את חלק מהאטרקציות והנסיעות (רחצת פילים לדוגמא) יהיה נוח לרכוש דרך סוכן.
5 ימים לביקור במקומות הללו הוא הפרק זמן הגיוני בהחלט, כאשר 3 ימים מתוכם יוקדשו לקנצ'נבורי (לאתרים שבסיס יציאתם הוא קנצ'נבורי). -
טיול עצמאי לקנצ'נבורילדעתי הנסיעה לשוק הרכבת + השוק הצף (אם אתה מתכוון לאמפאווה) + הקופים השוחים אפשר לעשות בטיול ליום שלם מבנגקוק. שים לב לעובדה שהשוק באמפאווה פועל החל משעות אחה"צ ובסופי שבוע, כך שתתכננו בהתאם.
לגבי אזור קנצנבורי כדאי להתמקם באזור העיירה ולצאת לטיולי כוכב. יש בסביבה מלונות נחמדים מאד עם נופים יפים ושקט - תלוי כמובן בתקציב. הרבה אתרים הנמצאים מחוץ למסלול השחוק של הטיולים הנמכרים באזור ליום או יומיים.
מבחינת מפלי ארוואן, ממליץ בחום לעשות במקום מפלי ארוואן, או בנוסף, גם את מפלי מה-קמין (אפשר באותו יום):
האם שקלתם לטייל באזור קנצנבורי עם רכב שכור ובנהיגה עצמית? מאד נח.
המלצה על מלון באזור:
http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+royal+ri ver+kwai+resort
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריאחרי בירורים אינספור הגענו למסקנה שאם לא שוכרים רכב כל נסיון לטייל לבד בסיוע נהגים מקומיים - טיולים קנויים מקנצנאבורי - הטיול יותר יקר!.
כך שאם מדובר בעניין כספי (כמו שהיה אצלינו) הדבר הנכון הוא טיול של למטייל ולהוסיף עוד יום או יומים בקנצאנבורי ולעשות אטרקציות נוספות.
אחוה
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריראה מפה מצורפת- המקומות שציינת לא ממש באותו מקום.
השוק הצף, שוק "תחנת הרכבת", הקופים השוחים נמצאים דרומית מערבית מבנקוק וקאנצנבורי ומפלי ארואן צפונית מערבית ורחוקים יותר.
צריך לחלק את הטיול לשניים, אם אפשרות לחזור לבנקוק בינהם או נסיעה ישירות לאיזור השני לאחר סיום טיול אחד(תלוי בנוחות התכנון) לדעתי קל יותר לתכנן באופן עצמאי בנבקוק - אם יותר אפשרויות של נהגים/ מוניות.
טיול עצמאי יעלה לכם כ 2000-3000 בהט ליום טיול לכל המשפחה.
(הבעיה מתחילה בכך שמנסים לארגן טיול עצמאי בהזמנה מראש מהארץ - זה פרדוקס, שלא מביא לחסיכון בעלויות. מצד שני להגיע לשם ולהתחיל להתארגן לבד זה פרוצדורה שלוקחת זמן וכרוכה בסיכון - זו כל התורה על רגל אחת).
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריאין שום בעיה לעשות טיול עצמאי לאזור, הכי מומלץ לשכור רכב עם נהג, העלות היא כ 2000 בהאט ליום ועוד כ 300 בהאט אש"ל לנהג, מתכננים מראש את אתרי הביקור (לקחת בחשבון את המרחקים וזמן הנסיעה הצפוי, במיוחד לאזור מפלי ארוואן, מה קמין והסכר), מראים לנהג על המפה לאן לנסוע ובכיף.
הגשר על נהר קוואי הוא גשר על נהר אם לא משתמשים בשירותי הדרכה אז כדאי שמישהו מהמשפחה יעשה הכנה ויוכל לתת דגשים היסטוריים.
אזור אמפאווה , מאה קלונג (שוק הרכבת) כביש 3092, אפשר לעשות בדרך מ או בחזרה לבנגקוק, לתכנן את המעבר באמפוואה בסופ"ש כשהשוק הצף פעיל.
ג'י פי אס מבוסס סלולר נתקע לנו המון, אם נהיגה עצמית אז לחפש מכשיר טוב עם מפות מעודכנות.
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריתודה רבה לכולם על העזרה, אכן עוזרים! 1.האם יש למישהו המלצה או פרטים על נהג שאפשר לשכור את שירותיו ליומיים מקנצנבורי? 2. האם השוק הצף באמפווה פתוח גם ביום שישי? 3. האם מומלץ להעביר לילה באמפווה ואם כן אז היכן? 4. שאלה ליוסי - לאיזה אתרים אתה מתכוון? "הרבה אתרים הנמצאים מחוץ למסלול השחוק של הטיולים הנמכרים באזור ליום או יומיים." נשמח לשמוע. 5. המלצות על סוכנויות בקנצ'נבורי.
שוב תודה, שרון
-
טיול עצמאי לקנצ'נבורייש לנו ילדים בגילאים דומים לשלכם. לקחנו טיול מאורגן לקנצ'נבורי ובנוסף לאתרים שציינת (שאת חלקם אנחנו לא מכירים) ביקרנו במסגרת הטיול באטרקציה נוספת שהילדים שלנו מאוד מאוד נהנו בה: הסאפרי ליד קנצ'נבורי בו מסתובבים באוטובוס עם חלונות פתוחים. בעלי החיים מתקרבים לאוטובוס (מקבלים גזר להאכיל אותם).
לגבי מפלי ארוואן: מקום מקסים שגם אנחנו וגם הילדים מאוד נהננו. לא להחמיץ.
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריהאם טיילתם עם הטיול של למטייל תאילנד?
אשמח לשמוע .
תודה רבה
אחוה
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריהיתי שמח לשמוע על נהג / איפה משיגים / ואיך כדאי להתנייד מבנקוק,
עם משפחה ,לקנצ'נבורי שם נלון יומים 3+4 לאוגוסט ואז נטוס לצפון.
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריקודם כל שוב תודה לכולם.
אנחנו צריכים עזרה בתכנון הטיול הנ"ל, אנחנו מתכננים לצאת ביום שישי בבוקר מבנקוק לכיוון אמפווה - מנסים להבין איך לתכנן את היום הזה עד הערב כשבערב רוצים לישון בקנצ'נבורי. אנחנו מעוניינים לראות באותו היום את השוק הצף, קופים שוחים, שיט גחליליות, שוק הרכבת ונשמח גם לשמוע אם יש אטרקציות נוספות שאפשר לעשות באותו איזור.
בשבת עד שני מעוניינים לעשות באזור קנ'צנבורי - טיול פילים, מפלי ארוון ואולי גם מה-קמין, ספארי, שוק צף.
מבקשים עזרה בלסדר את הטיול מבחינת זמנים/ימים, נשמח גם לדעת איך עושים זאת מבחינת מנהלות - איזה אתר כדאי לבד ואיזה עם טיול מאורגןץ
שאלה נוספת היא לגבי מלון - האם אפשר להתנהל לכל המקומות ממלון אחד באזור קנ'צנבורי (אנחנו חשבנו על Royal River Kwai) או שכדאי לעבור בדרך למלון שהוא יותר מחוץ לקנצ'נבורי?
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריאנחנו משפחה 2 + (16,12,5) עדין מחפשים דרך (נהג פרטי / ואן) לנסוע לאמפאוה ביום שישי 2.8 ולחזור לבנקוק באותו הלילה, למחרת, שבת אנחנו נוסעים לקנצ'נבורי ולנים שם שני לילות. הסיבה היא שנסיעה מבנקוק לאמפאוה היא כ - שעה לערך, בעוד קנצ'נבורי מרוחקת כ - שלוש שעות נסיעה לערך.
עדין מחפשים נהג ליומים המדוברים - האם יש למישהוא המלצה??????????????
שרלוק - אפשר לנסות להתארגן יחד במיניבוס ?
-
הכי פשוט..ברחוב הקוואסן וסביבתו יש עשרות סוכניות טיולים.
אני לקחתי משם טיול חצי יום,שמתחיל בצהריים.הטיול כולל נסיעה ל"שוק הרכבת" (כחצי שעה חופשית) + נסיעה לשוק הצף (זמן חופשי (כשעתיים) + שייט לצפייה בגחליליות.
עלות - 500 בהט.
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריאין לי ספק שהרעיון לביצוע עצמאי בקצב שלכם הוא טוב יותר מטיול מאורגן ואפילו עם תוס' יום .
הציעו כבר לחלק המסלול לשניים - טיול יום מאורגן לאזור אמפואה ,שוק הרכבת השוק הצף והקופים השוחים וחזרה לבנגקוק .
נסיעה בואן (שרות ) מבנגקוק לקנצנבורי תעלה ל 5 איש כ 700 באט - כלומר ההבדל בין נסיעת שרות לנסיעה פרטית בה תוכלו לשלב עוד יעד היא לא בשמיים - מחיר = נוחות .
בקנצנבורי השתמשתי בשירותי סוכנות KTC , יתכן ויסייעו לכם גם עם נהג + רכב ויתכן ויתנו מחיר הוגן להצטרפות למסלולי הטיול שלהם ( המון תלוי בתפוסה ).
יש להם גסטהאוס מאוד נעים וזול למשפחות , ומסעדה צמודה שלהם אבל לפי המלון שציינתם אתם מתכננים על רמה גבוהה יותר
בהחלט כדאי להזמין מונית/סונגאטו לנסיעה ליעדים קרובים שלא נמצאים במפת הסיורים ( ראו בבלוג שלי על פינה מיוחדת ולא מתויירת שקל להגיע אליה + בי'ס לקופים שנמצא לידה .
מניסיון שלי אני חולק על הערת אחווה
אחרי בירורים אינספור הגענו למסקנה שאם לא שוכרים רכב כל נסיון לטייל לבד בסיוע נהגים מקומיים - טיולים קנויים מקנצנאבורי - הטיול יותר יקר!.ב KTC - יש מבחר גדול של מסלולים , ניתן לקחת חלק לשלב חלק אחר ( נכון שלי היתה יותר גמישות בתור סינגל ולגביכם זה יותר קשה ) המחירים ניתנים למיקוח .
-
טיול עצמאי לקנצ'נבורילגבי הטיולים של KTC
כמובן שניתן לקחת טיולים של KTC - אבל אם תכפיל אותם בחמישה ותעשה חישוב תראה שהטיול יותר יקר!
אין להשוות טיול של יחיד שמעוניין לישון בגסט האוס ולנסוע במוניות שרות למשפחה של חמישה אנשים שלעתים צריכה טיול ברמה קצת יותר גבוהה מבחינת מלון וצריכה טיול שארגנו לה (KTC) או נהג שיודע את הדרך.
אני לא אמרתי סתם את הדברים, ניהלתי טבלה מדוייקת אחרי בדיקת עליות הכניסה + עלויות נהג (עשיתי השוואה בין 4 נהגים שונים שחזרו אלי) או לחלופין טיול של KTC (שאז ההבדל בינו לבין מאורגן שיוצא מבנגקוק לא ממש רציני).
לגבי טיול מקאווסן לקופים הצפים/ שוק הרכבת / גחליליות - אני לא יודעת איפה מצאת טיול ב 500 באט לאדם - הלוואי שאמצע שהגיע לשם (כי כרגע ויתרתי על האופציה הזו לצערי הרב) , המחיר שקיבלתי למשפחה לחמישה מכמה (!) סוכנויות בבנגקוק שהתכתבתי איתם היה 7500 באט ולכן שקלתי לוותר על זה... מקווה שכמו שאמרת אמצע בקוואסן טיול במחיר שציינת.
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריעמית - אני מגיע לתאילנד רק בסוף אוגוסט...
-
צרו קשר עם פונגמעל כתובת המייל שלו
כיתבו לו בדיוק מה אתם רוצים והוא שולח הצעת מחיר
השתמשנו בשירותיו מספר פעמים בתאילנד ואף פעם לא איכזב, הוא מפעיל מספר כלי רכב ונהגים
דובר אנגלית ותמיד היה זמין אם צריך להסביר משהו לנהג.
סלולרי שלו :
081-9300596 086-3220989
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריאנחנו בבנקוק,
מברור קצר עם נהגים מקומיים עלות יום שלם בנסיעה לאמפואוה או קנצנבורי 1500-2500 באט (הצעות שקיבלנו בפועל) נהגים דוברי אנגלית בסיסית, כרגע אנחנו לא נוסעים עקב מחלה של אחד הילדים (חום גבוהה). בכל מקרה מחר יום שבת אנחנו לנים בקנצנבורי כך שניקח את אחד מהנהגים.
תודה על הטלפון של הנהג PONG נתקשר לבקש ממנו הצעה,
-
טיול עצמאי לקנצ'נבורידיברתי אתמול עם פונג
חיצי יום טיול לאמפווה 2000 באט לא כולל דלק וכניסות.
הוא טוען שהוא מכיר את כל האטרקציות (שוק רכבת, קופים שוחים, גחליליות).
נשמע לי מחיר הוגן.
עד כמה הדרכה באמפוואה קריטית?
אחוה
-
טיול עצמאי לקנצ'נבוריאני חושב שזה לא קריטי בכלל
את השם פונג ... אני שומע מאודי ... כבר סיבוב שלישי ???
גם בעבר אודי נסע איתו
הייתי סומך על ההמלצה של אודי לגבי פונג
איזה חיסכון זה עושה לך? פרט לאפשרות להיות "בוס" לעצמך ...