טקסס- עזרה
-
שלום לכולם ושבת שלום..
ברצוני לשאול 2 שאלות:
1. יוסטון, אוסטין, דאלאס, סאן אנטוניו - מבחינת מגבלת הזמן, על מה אסור לוותר ועל מה אפשר לוותר?
2. האם מישהו מכיר עיירות קטנות בטקסס שבהן אפשר "לחוות" את כל הקונספט של המערב הפרוע?
תודה רבה!
-
ומהי מגבלת הזמן ?מהיכן מגיעים ולאן ממשיכים ?
-
-
טקסס- עזרהלגבי המערב הפרוע, נסה את הקישורים הבאים
ליד סן אנטוניו
בסביבות דאלאס (לבדוק מתי יש מופעים)
ליד אוסטין
בהצלחה
-
ומהי מגבלת הזמן ?שלום,
אנחנו מגיעים מלואיזיאנה, ויש לנו 3-4 ימים בטקסס.. ומשם טסים ללוס אנג'לס
תודה
-
טקסס- עזרהאם יש רק שלושה-ארבעה ימים, הייתי מתרכז רק באוסטין ובסן אנטוניו ואולי ביקור לחוות את החוויה הטקסנית/המערב הפרוע.
-
טקסס- עזרהתודה רבה.
האם ניתן לחוות את החוויה הטקסנית\מערב פרוע לא רק באמצעות מופעים מיוחדים?
האם יש ממש עיירות קטנות שעדיין בנויות\חיות כמו במערב הפרוע? שניתן ממש לבקר בהם ולעשות בהן סיורים?
-
טקסס- עזרהאם אתם תבקרו גם בלאס וגאס, אפשר לסוע לבקר בהובר דאם ומשם לסוע עד לכפר OATMAN באריזונה, עדיף בסופי שבוע, שם גם נערכים מופעים של קרבות נשק בין בוקרים:
-
טקסס- עזרהתודה !
-
OATMAN, ARIZONA -
טקסס- עזרהגדלתי בטקסס ואני יכולה להגיד שהמרחקים אדירים ולכן לזמן קצר כדאי להתמקד בעיר 1 או 2 כי מעיר לעיר זה יכול להיץ 6-9 שעות נסיעה. האם אתם זוג? משפחה? אוסטין מתאימה לצעירים (זאת עיר של סטודנטים) או למבוגרים שנהנים מהיסטוריה, אבל פחות למשפחות. אני בתור ילדה סבלתי שם. יוסטון (וגלבסטון הצמודה לה) יותר מעניינת ויש שם את מרכז החלל שמאוד מתאים לילדים. סאן אנטוניו מאוד יפה ונחמדה. בדאלאס (שם גדלתי) אין המון מה לעשות או לראות לדעתי (חוץ מחוות משפחת יואינג מהסדרה), אבל בפורט וורת' שצמודה לדאלאס יש את הרודיאו המפורסם אז אם אתם בקטע של חוויה טקסנית אותנטית, מציעה לנסוע לשם.
כאמור מדאלאס ליוסטון או אוסטין זה הרבה שעות נסיעה אז כדאי לתכנן את הזמן היטב.
בהצלחה!
-
טקסס- עזרהתודה רבה על התשובה. אנחנו חברים, בני 27, מחפשים לחוות, לראות, לנשום את החוויה הטקסנית לכמה ימים..
אין לנו בעיה לנסוע כמה שעות מעיר לעיר אם זה מה שצריך..
בכל מקרה, אין לנו בעיה להתמקד רק ב 2 ערים מתוך ה 4 המדוברות. על מנת שלא כל הימים יתבזבזו על הנסיעה.
תודה