דוי אינתאנון - סיור יום
-
רגע רגע - "מרמים" אותי?השאלה אם ההצעה שקיבלת מהמטייל 10500 בהט, כללה בדיוק אותו דבר
כמו ההצעה והטיול שעשית בסופו של דבר שעלה חצי מחיר?
במידה וכן....שכל אחד יסיק את מסקנותיו.....
-
ספקים וחברות טיוליםאני רוצה להבהיר פה כמה דברים.
כל סוכנות נסיעות עובדת מול ספקים שונים, טובים יותר או טובים פחות תלוי בחברה המפעילה.
לכל טיול ולא משנה איזה טיול, בין אם זה בצי'אנג מאי,קוסמוי, בנגקוק וכו', אפשר לצאת עם ספק שונה.
כל סוכנות יכולה לבחור עם איזה ספק לעבוד על מנת שהלקוחות שלה יצאו לטיול איכותי ומהנה או לעוד סתם טיול.
בעבר, עבדנו עם מספר ספקים בצ'יאנג מאי אשר היו איתם לא מעט בעיות.
מדובר בחברות טיולים, שהלקוחות שלנו "זכו" לקבל:
מדריך אשר מדבר אנגלית עילגת, ואן מקרטע,אוכל שלא ראוי למאכל אדם,איחורים באיסופים ב8 בבוקר...נהג עם הנג אובר...
אני מניח שכולם מבינים את הנקודה.
את הטיול לדוי אינתנון, במסגרת פרטית אנו מוציאים מול חברה בבעלות ישראלית-"גאם טורס".
מדובר על טיול וי אי פי איכותי בו היחס אישי,המדריכה דוברת אנגלית ובעלת ניסיון של מספר שנים בעבודה מול קהל ישראלי,
נהג אשר מגיע בזמן עם ואן מסודר,ארוחה לטעמו של הקהל הישראלי.
לצד זה אנו מוכרים גם טיול קבוצתי עם ספק מקומי אחר, בעלות נמוכה יותר.
לגבי טיולים בצפון תאילנד-בעקבות הניסיון המר מהשנים האחרונות ותלונות חוזרות מצד לקוחותינו, החלטנו לעבוד עם חברת טיולים איכותית בטיולים הפרטים בצפון תאילנד, עם חברת "גאם טורס" בבעלות ישראלית, אשר דואגת ללקוחותינו באופן אישי מתחילת הטיול ועד סופו .
בטיולים של חברת "גאם טורס" לקוחותינו מקבלים טיול וי אי פי ועלותו יקרה יותר מטיול אשר יוצא ע"י תאילנדי מקומי.
כל אחד צריך להחליט לפי ראות עיניו מה הוא מעדיף.
-
רגע רגע - "מרמים" אותי?אותו תוכן בדיוק.
הנהג והמדריך היו מצויינים. הגיע בזמן ועשה בדיוק מה שתוכנן ואף הציע לעשות עוד דברים. האנגלית לא היתה מושלמת אבל בהחלט ברורה.
אין לי טענות למרכז למטייל. כל שאר הטיול שלי הוזמן דרכם ומהכל אני מרוצה.