נוסעים לאמריקה מי רוצה ???
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..המקום מעוצב סוף הדרך,לא מומלץ לסופרי הקלוריות
ניתן בהחלט לקנות שם ארוחה קלה ולאכול אותה בטיילת היי-ליין הסמוכה
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..אחרי שעתיים-שלוש הרעב התחיל להציק
קנינו באמי-בראד המומלצת מאפיים
ועלינו על טיילת ההי-ליין להליכה והפסקת צהריים.
טיילת היי-לין הינו פארק הליכה שהוקם על חורבות מסילת רכבת ישנה
מקום אהוב על הניויורקים וכיף לצעוד שם ולהביט משם על העיר
צעדנו צעדנו ושהיה לנו חם הלכנו כהרגלינו בקודש לחפש מקום להצטנן
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..לא רחוק מהטיילת נמצא גן משחקים (אחד מיני רבים) בשם CHELSEA WATERSIDE PLAY .
השדרה ה11 עם רחוב 23. גן מקסים עם בריכת שחיה ומזרקה בתוספת מתקני משחקים ו..............מקום להורים לשבת.
אחרי הפוגה לא קצרה חצינו את הכביש בואכה טיילת האדסון
על ההאדסון מדשאות שבילי הליכה ושבילי אופניים
צועדים.............
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..צועדים בטיילת לאורך ההאדסון,נהנים מהנוף (גם מהנהר וגם מהדשא הסמוך)
פנינו לעבר הקרוסלה.
הקרוסלה בטילת האדסון נמצאת בפיר 62. עושים עליה כמה סיבובים
ליד הקומפלקס המכונה צלסי פירס נכנסים לאכול צהרים במסעדה שהדבר הכי יפה בה זה ציורי הקיר שלה
ממשיכים לצעוד דרומה,אזור באטרי פארק נראה לא רחוק
אבל יש גבול גם ליכולות הפיזיות שלנו
לוקחים מונית דרומה לבאטרי פארק
נמשיך בערב
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..ליאור,
חזרתי, אך יש לי נסיבות מקלות.
יופי של טיול היה לכם, לא פלא אחרי כזה תכנון!
נראה, שאכן היה איזון בין רצונות כל באי הבית.
אורנה
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..גם אני חזרתי אחרי חופשת סופשבוע רחוקה מהמחשב.
עם כל הודעה אני יותר ויותר מעריצה את הכושר הגופני שלכם, נראה לי שאנחנו כבר מזמן היינו שרועים על המדרכה...
אין על סנטרל פארק!
דנה
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..דנה ואורנה בשם הקברניט והצוות אני מברך אתכן על שובכן לטיסה.....
מגיעים לבאטרי פארק בדרום מנהטן,מסתובבים קצת בגנים,יושבים ונהנים מהאווירה
ועושים עוד אחת מהמלצות הטובות של הפורום
מעבורת חינמית לסטטן אילנד ותצפית מצויינת על פסל החירות. העדפנו לא לעמוד בתורים של הביקור בפסל עצמו.מגיעים עם המעבורת יורדים ועולים לשייט חזרה
המלצה מצויינת
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..אחרי השייט בשעות אחר הצהריים המאוחרות היינו צריכים להחליט האם מתחילים
לנסוע לכיוון צפון מנהטן שם הזמנו מקום במסעדה נוספת או שמנצלים את שעות האור לשיטוט.
ברוב קולות החלטנו לשוטט ובחרנו במדיסון סקוור פארק.
מדיסון סקוור פארק נמצא בין הרחובות ה23 וה26 בין ברודווי לחמישית
בחרנו בו בעיקר כי רצינו לראות את מיצג הפסלים של האמנית הישראלית אורלי גנגר
גילינו מקום מקסים !!!!!!!!!! הפסלים אדום כחול צהוב מחבלים יפים והנוף מסביב מרשים
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..בנוסף לפסלים מדובר בפארק מקסים
גינת כלבים
מתקני משחקים
ו.........מקום להורים לשבת
מתכון מנצח
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..מה זה הדבר המקסים הזה?
ואיך לא ידעתי עליו?....
ליאור-איזה רעיון נהדר לכתוב כמה משפטים וטראח-לצרף את כל 5 התמונות הצבעוניות המקסימות-גם על זה לא חשבתי....
תמשיך ככה!!
סיגל
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..אחרי הפארק התפצלנו לנשום קצת שופינג בשדרה החמישית
הפעם שמענו בהמלצת פקידת הקבלה וסעדנו במסעדה האיטלקית אנג'לו סמוך למלון שלנו.
מסעדת אנג'לו התגלתה כמסעדה איטלקית טובה.
מספיק להיום ??
לילה טוב
תם לו היום השלישי בתפוח הגדול
מחר יום חדש
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..ליאור יקירי,
הנאה צרופה!!!!
זה מתחיל בבטארי פארק, נמשך בסנטרל פארק, טיימס סקוור, הווילאג' והרחובות האהובים עלי ספרינג ופרינס, באטרי פארק.... אין מילים!!!!

לא הייתי בטיילת היי-ליין וברור שזה יהיה אחד מהמאסטים הבאים כשאשוב לתפוח הגדול.
אהבתי מאד מאד את מדיסון סקוור פארק - שלא כ"כ ידעתי על קיומו, אע"פ שהייתי מאד קרובה אליו. התערוכה מקסימה, כל-הכבוד על הנופך האמנותי שהוספת.
מסעדת אנג'לו גם היא נרשמה. גם Le Pain Quotidien . כל התמונות מהממות. אהבתי את הנזירים הבודהיסטים המשוחחים להם בפארק. אהבתי את תמונה 3736. I Love NY !!!
לייק גדול ל"מקום להורים לשבת...". אשמח לשבת על כל ספסל וכסא ירוק בכל פארק שהוא בניו-יורק.
מחכה ליום החדש שיפציע מחר,
לילה טוב,
שירלי
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..כמובן שהתכוונתי לברייאנט פארק האהוב עליי ויצא לי פעמיים באטרי
.אז הנה ד"ש מ Bryant Park שלי.
שירלי
-
יום שלישי בניויורק-צ'לסי,טיילת האדסון באטרי ועוד..סיגל הנה לך סיבה נוספת לבקר בניו יורק (כאילו שחסר)
שירלי - תודה על פידבק יפה שרק מי שניו יורק זורמת בעורקיו יכול לכתוב ככה.
ואם אהבת את תמונה 3736 אז בטוח תאהבי גם את התמונה המצורפת
רמז דק איפה הסתובבנו ביומנו הרביעי
-
יום 4 ב NEW YORK-מאדאם טוסו,ברוקלין ובערב מחזמרגוד מורנינגגגגגגגגג אברי בודי,עייפים קצת מניו יורק ?? יום חדש בפתח
היום הרביעי שלנו בניו יורק התחיל כרגיל עם קפיצה לסנטרל פארק
ומשם עם המטרו למוזיאון השעווה הלו הוא מאדאם טוסו הממוקם באיזור הטיימס סקוור
-
יום 4 ב NEW YORK-מאדאם טוסו,ברוקלין ובערב מחזמררבות התלבטנו בקשר למוזיאון הנ"ל
העדפנו בטיול הנוכחי לבקר מה שיותר בעיר הפתוחה
אשתי והבת היו במוזיאון הנ"ל בלונדון ונהנו מאוד
לאחר בקשות חוזרות ונשנות של הבן החלטנו לבקר
האמת שנהננו מאוד
-
יום 4 ב NEW YORK-מאדאם טוסו,ברוקלין ובערב מחזמרמוזיאון מאדאם טוסו היה לא צפוף יחסית
והסיור בו גם עשה הכירות לילדים עם דמויות שלא הכירו אז היה בזה גם ערך מוסף לידע הכללי. בסיום יש סרט בן 20 דקות על גיבורי על כאלה ואחרים שהילד שמח לראות
-
יום 4 ב NEW YORK-מאדאם טוסו,ברוקלין ובערב מחזמרליאור,
אין ספק שהיה לכם טיול משהו-משהו!
אשמח לתובנותיכם בסוף ה"טיסה": לי, ממרום הכורסה בה אני יושבת, דיי מעייף הטיול. אולי, כי עדיין לא כבשתי את אמריקה, אולי כי אני רגילה לטיולים אירופאיים של חצי שעה נסיעה לאיזשהו יעד, הסתובבות של כמה שעות בעיירה/פסטיבל/מוזיאון, ואח"כ עוד איזה משהו קטן.... ואולי כיוון שאני- אני.
האם בדיעבד היית מכניס משהו של יותר "נופש" לטיול? אולי היית מקצר כמה ימים, אם מדובר על טיול עם ילדים ולא רק טיול זוגי?
וכל זאת כשברקע מחירי כרטיסי הטיסה...
בקיצור, אשמח מאד לתובנותיכם.
ביי,
אורנה
-
יום 4 ב NEW YORK-מאדאם טוסו,ברוקלין ובערב מחזמרלאחר המוזיאון שמנו פעמינו לאיזור ברוקלין
נסענו עם המטרו עד התחנה של רחוב קלארק עד לרחוב קולומבייה הייטס
שם יש תצפית נהדרת על נהר האיסט ועל מנהטן
ירדנו איתו עד הרחובות אולד פולטון ורחוב ווטר
-
יום 4 ב NEW YORK-מאדאם טוסו,ברוקלין ובערב מחזמררחוב ווטר עובר מתחת לגשר ברוקלין ומוביל לאיזור עם המון המון גלריות ומסעדות
הידוע בכינוי דמבו (DOWN UNDER MANHATTAN BRIDGE OVERPASS ׁׂ)
נכנסנו למפעל שוקולד קטן (שוקולטייר) ונפשנו כמעה בפארק גשר ברוקלין הסמוך,בקרוסלה הפעם רק הצצנו
מקום מומלץ