יפן בספטמבר
-
היי,
קצת עשיתי בירור פה במידע הקיים ובכל זאת מעדיפה לשאול כאן גם כן:
לגבי טיסה ליפן בספטמבר, האם זה זמן מתאים? כי במאי זה לא אפשרי...
האם מספיק שבועיים עד שלוש שבועות?
אם אני מצטמצמת מה העלות שיכולה להיות לי בסה"כ כולל הכל לדעתכם?
והכי חשוב האם מתאים לטייל לבד לאישה? תודה
-
יפן בספטמברהיי,
זאת אמורה להיות עונה טובה ואאל"ט גם יבשה.
העונה מפורסמת בשלכת הצבעונית.
מומלץ להתחיל לטייל בצפון ולרדת דרומה (גם משיקולי שלכת וגם מז"א).
בשבועיים שלושה תראי המון, כי קל להתנייד ביפן, השאלה היא אם זה יספיק ~לך~, כי מן הסתם לא תראי את הכל.
אני טיילתי לבד, ולא נתקלתי בשום בעיה.
-
יפן בספטמברתודה,
אפשר לדעת איך הכנת את עצמך לטיול?
איך תקשרת? את אומרת שהתניידת בקלות, אבל הבנתי שיחסית הם לא מבינים כל כך אנגלית וקשה להבין אותם, ואין גם שילוט באנגלית..איך הסתדרת עם זה?
שלושה שבועות נראה לי סביר מבחינה כלכלית וגם כי הרבה פעמים קשה להיות לבד לאורך זמן...
מה העלות שעלתה לך כל הנסיעה אגב?
-
יפן בספטמברהיפנים בדרך כלל אם הם לא יודעים אנגלית מצויין הם לא ידברו , זה לא ישראל שכל מי שיודע 4 מילים באנגלית גם משתמש איתם .
יש מיעוט שמדבר אנגלית , הבעיה העיקרית היא למצוא מקומות , למזלי אני מנווט עצמאית אז כמעט ולא שאלתי לגבי הכוונה , כאשר חיפשתי מלון בטוקיו בחורה דוברת אנגלית ליוותה אותנו עד המלון .
במסעדות יש דגמים של המנות עשויים שעווה בתצוגה בכניסה למסעדה .
לגבי עלויות , שני הסעיפים הכבדים הם לינה ותחבורה , ולכן העלויות די משתנות מאחד לשני , העלות הממוצעת שלי ושל הבן שלי ביחד היתה כ-180 דולר ליום כולל תחבורה , לא כולל טיסות .
-
יפן בספטמברתודה לך,
האם גם אתה תוכל לתת לי איזה טיפים חשובים,או שהטיפים באתר לדעתך עדכניים?
ואם לדעתך בחורה צעירה מטיילת לבד זה סבבה? ובלי קשר לא בודד מידי?כי הבנתי שיש שם עומס של אנשים בייחוד בערים הגדולות שלפעמים קשה להתמודד(מתגובות שקיבלתי בעבר)
יש שם תיירים שאפשר בכלל להתחבר אליהם ?
תודה
-
יפן בספטמברהטיול שלי ביפן לחלוטין לא היה טיול תרמילאי , זה היה טיול של אבא ובן , ואחרי שלא ראיתי את הבן שלי כמה חודשים , הוא היה ברה לוקיישן בסינגפור , אז לא חיפשתי מטיילים אחרים .
גם צורת הטיול היתה טיולי כוכב , בקיוטו שכרנו בית מסורתי בשכונת מגורים ומשם טיילנו בכל האיזור , ואחר כך דילגנו לניקו , וטיילנו באיזור וקינחנו בטוקיו , והצלחנו להימנע מההמון , או שיצאנו לפני לחץ או אחריו , ושאני מדבר על לחץ זה רק בטוקיו , קיוטו מתנהלת בקצב שלה .