לונדון בדצמבר
-
אין כמה תחילתה של שנה חדשה לתכנן טיול חדש.
המתנתי לשובם של מטיילי הקייץ בלונדון,לקרוא,לראות את החוויות.
עדיין קוראת ומתעמקת באשכולות אבל מרגישה שצריך להתקדם,ואולי בגלל התקופה שבה נהייה בעיר.
אז כך,נוסעים 2 זוגות ,כמו בטיולים האחרונים, צעירים ברוחם(איזה רוח??,אולי מזרחית
) התאריכים לקראת סוף דצמבר,אם 25.12 בתוכם,הבנתי שכמעט הכל סגור אבל נראה.. כבר שם.בינתיים הזמנתי מרוב התלהבות 5 בתי מלון.
היה תכנון להזמין דירה מרווחת לכולנו,אבל פחדתי מביטול אפשרי אז הולכת בינתיים על בוקינג עם אפשרות ביטול עד 2 לפני.אין ברירה,צער גידול הורים.
בינתיים,מאוד אבקש את מביני דבר לחוות דעת על המלונות ויותר נכון המיקום שלהם.
בהתחשב בתקופת דצמבר כמובן.
כאן ריכזתי אותם על המפה
Hotel Ibis London Euston St Pancras
כולם בערך אותו מחיר פחות או יותר,אותם תנאים
אמה
-
לונדון בדצמברשנה טובה אמה.
אינני יודעת מה מחירי המלונות שמצאת, אבל כאשר ני בלונדון- אני משתדלת להיות קרובה למרכז הענינים כך שאוכל ללכת ברגל.
אני אוהבת את LEICESTER SQR.
ראיתי שנפתח שם מלון חדש, אני חושבת שלי כתבה עליו:
http://www.premierinn.com/en/hotel/LEIBAR/leicester-city-cen tre
המלונות שאת בחרת הם למה שאני קוראת "קצת רחוקים", אבל זו אני.
נב - קררררר בלונדון בדצמבר !
-
לונדון בדצמברהיי אמה,
לפני 13 שנה אנחנו היינו בלונדון ב25.12 והכל אכן היה סגור. לא יודעת לגבי מסעדות, כי הייתה לנו דירה ואכלנו בבית.
הלכנו לטיול בפארק (והיה קרררררר).
לגבי המלונות - מלונות A, B וC ממוקמים במיקום טוב.
משלושתם הכי מצא חן בעיני זה הGrange Blooms ואחריו בתור The Beauchamp Hotel.
-
לונדון בדצמברלמה לכלול את 25.12 בתוך הטיול?
לונדון אחת הערים שאפילו תחבורה ציבורית לא פועלת בתאריך זה.
ויש בדצמבר מספיק ימים אחרים......
-
לונדון בדצמבריונית,
אם אני זוכרת נכון, אמה כבר רכשה את הכרטיסים ותשהה בלונדון ב- 25 בדצמבר.
שנה טובה,
אורנה
-
לונדון בדצמברהיי אמה,
בהתחלה רק מהסתכלות במפה הנוחה שצירפת:
A- בעיניי המיקום הכי טוב מבין כולם
קרוב לאוקספורד, תוכלו להקדיש גם זמן לשופינג בלי טרחה..
B-C אח"כ מבחינת מיקום טוב, שכונת ראסל סקוור במרחק נסיעה קצרצר בטיוב למרכז
D - ממש קרוב לתחנת הטיוב שזה יתרון חשוב בחורף ובגשם.
אח"כ הצצתי בארבעת המלונות האלה בבוקינג -
A - "סט גיליס" הוא המלון ששיריינתי בשבילנו, בעיקר משכה אותי הבריכה המחוממת בחורף, מצרך יקר במלונות לונדון.
תשאירו שם את הבנים שישחקו בטניס שולחן, ישחו או יצפו בכדורגל בפאב שממול
ותלכו לאוקספורד... או לתאטרון.. (אגב, תאטרון מופע קווין וגם פרימרק נמצאים בדיוק ליד המלון)
הסביבה עושם רושם מצויין ולדעתי הוא הכי מרכזי מכל הבחינות ביחס לאחרים כאמור, וקווי הטיוב השימושיים והאוטובוסים שעוברים בסמוך יתנו לכם המון אופציות נוחות.
מבחינתנו ביטלתי אותו כי לא היה חדר משפחה ונאלצנו להזמין 2 חדרים וכי חוות הדעת לא היו בסולם 8 ומעלה.
עוד שיקולים ששווה להתייחס - אני עורכת טבלת השוואה בין המלונות המועדפים
גודל החדר שהזמנתם, מפורט בד"כ בבוקינג.. שלא יהיה צינוק
אפשרות פתיחת חלון
אמבטיה ולא רק דוש במקלחון
אם האינטרנט חופשי?
שעת קבלה ועזיבת החדר (בהתאמה לטיסות)
אזור שוקק חיים מסעדות/בתי קפה
מה עם מלון טרוולודג'? בקובנט גרדן (המלצה של נועה) לא משווק בבוקינג, עם אופציית ביטול.
-
לונדון בדצמברהיי לכולם,
יונית,זה מה נקרא פישלתי.
החברים ביקשו עזרה ברכישת טיסות,ובחרו תאריכים למרות שמובן שאמרתי כי לדעתי פחות כדאי 24-25.12.אנחנו הצטרפנו כמה ימים אחרי אז כבר לקחתי את אותם התאריכים,להיות יחד. מקומות כמו חנויות ידעתי שיהיו סגורים,על תחבורה ציבורית לא חלמתי.
חשבתי מקסימום באותו יום ניצא מחוץ לעיר.
מחירי המלונות עבור 2 חדרים ל7 לילות -
1800 A
1490 B
1518 C
1622 D
E 1807
כולם ללא א. בוקר אני בודקת מידי פעם את המלון של נועה,כרגע לא בא לי לשלם מראש,גם אם יש החזר במידת הביטול. המצב לא פשוט בכלל.
בינתיים איזי ג'ט לא משנים שעות אז החלום אולי אפשר יהיה לשפר תאריכים נשאר כחלום.
לטייל סתם כך ברחובות סגורים נראה לי פחות מעניין,לכן חשבתי על המלון עם ברכה מחוממת,כבילוי אפשרי. בדקתי שהחדר יהיה מרווח יחסית,נתקלתי בחדרים של 8-9 מטר וללא חלון בכלל,לא שנפתח אולי בחורף..אבל להיות בצינוק לא בא לי.
בחדר נעים,מקסימום אנוח ביום המסוגר,עם טלויזיה(מקווה שהיא פועלת)
פניתי לLondon Walks ,עדיין אין להם תוכנית לדצמבר,אולי בסוף אוקטובר תצא הרשימה המעודכנת.
מחר אשב על אקסל,מזמן לא פתחתי אקסלים , קיבלתי יומיים "חופש" מעבודה עוד לפני החג לבילוי מפוקפק באחת הפנימיות-לא כייף בכלל. מה שכן הצלחתי לקרוא כמה חוברות דקות על לונדון .
אני מודעת שבמיוחד בחורף כדאי להיות קרובים לתחבורה ציבורית נוחה.
מה גם שעדיין לא ברור לי מה נעשה.להשאיר את הבנים בפאב או בריכה וללכת למופע רעיון נחמד.בעלי לא אוהב טיולים בשפה שלא ברורה לו,כנסיות רבות גם לא באות בחשבון,קניות במינון נמוך.. מופעים רק עם הם בוולויום נמוך(לא כמו החתונות למשל,מהן הוא בורח באמצע) מה כן?
גנים,גנים בוטניים,שווקים,חדר מלחמה של צ'רציל,גיסתי הזכירה את מאדם טוסו בלונדון שמיוחד/שונה וכדאי....(היינו באמסטרדם),אהבתי בטיול של זויה את שוק רחוב קולומביה,את התה של 17.00 באחד מבתי מלון/קפה מיוחדים.
שייט,האם אפשרי בכלל בדצמבר? כמה טירות(לי את כולן,אפשר להסתפק בכמה) האם לצאת מחוץ לעיר ולאן?
כרגע, בכלל קשה לי התכנון,חושבת שאולי עם התקדמות יקל קצת.
אמה
-
לונדון בדצמבראמה,
תחפשי מלון עם א.בוקר.. זה נוח מאוד אם יסתדר לכם.
ברשת פרימייר אין א.בוקר מצויינת - תבדקי לגבי סניף London County Hall
לפעמים יש ביטולים בבוקינג או מלונות שמתווספים.. תמשיכי לעקוב.
בקשר לבריכה:
לתשומת ליבך - היא כנראה תהיה סגורה בחג
"Closed: Christmas Day, Boxing Day, New Years Day"
מרכז הספורט והפנאי Central YMCA ממוקם ברחוב Great Russell מספר 112,
כ- 900 מטרים מצפון לכיכר לסטר.
במרכז ימק"א יש בריכת שחיה מחוממת (27-28 מעלות צלזיוס) באורך 25 מטרים,
כאשר הימים שבת (12:00-20:00) וראשון (11:15-18:30) מוקדשים למשפחות המעוניינות לבלות ולשחות בבריכה.
מעבר למועדים אלה, לא מותרת השחיה בימים אחרים לנערים ילדים מתחת גיל 16. העלות היא 15 ליש"ט ליום למבוגר ואין צורך בהרשמה מוקדמת.
ניתן לשכור מגבת במקום בעלות של פאונד וחצי למגבת.
המידע מעודכן לדצמבר 2012 באדיבות אורן - TOUReply
לא להזדרז בתכנון יום מחוץ ללונדון, ייתכן והתחבורה לא תהיה פעילה בימי החג
וחוץ מזה יהיו אפשרויות בתוך לונדון, אתם לא התיירים היחידים...
נצלו את ימי החג לשוטטויות בקובנט גרדן, כיכר פיקדילי, פארקים, כנסיות, טיול רגלי לאורך התמזה, רחבות החלקה על הקרח ועוד.. ככל שיאפשר מזג האויר.
* לשריין כרטיסים לכדורגל, אם מעניין אתכם ולמופעים שתבחרו.
-
לונדון בדצמבראמה,
שימי לב שמלון A הוא הכי יקר, אבל קיבל ניקוד יחסית נמוך בבוקינג והוא רק 3 כוכבים. אז נכון שהבריכה המחוממת קורצת אבל השאלה אם בסופו של יום מקבלים תמורה עובר המחיר.
אגב, מלון E ממוקם הכי פחות טוב וגם יחסית רחוק מתחנות TUBE אז מומלץ להוריד אותו מהרשימה.
אנחנו היינו פעמיים בלונדון בדצמבר והכי כייף זה כמובן השווקים והקישוטים, הם שונים מאד מאלו שהתרגלת אליהם באלזס (הרבה יותר מאופקים), אבל עדיין זו לונדון שונה...
ההמלצה שלי היא קובנט גרדן שם הכי מרגישים את הכריסטמס.
ודווקא ב25.12 - אני הייתי מתלבשת טוב והולכת לטייל ברחובות שביום יום עמוסים בתיירים (אוקספורד, כיכר טרפלגר וכד') - זה קצת מרגיש כמו יום כיפור שלנו בתל אביב...בלי האופניים....
וגם כמה קישורים:
-
לונדון בדצמברהיי אמה
בעניין הטרוולודג (אבל לא רק) אנחנו נוסעים גם כן ב(תחילת) דצמבר שתי משפחות (עם 3 ילדים בסה"כ להם חדר משלהם)
הזמנו חדר אחד בלי ביטול ושני חדרים נוספים עם אפשרות החזר כך שאם משפחה אחת תאלץ חלילה לבטל יהיה מה.
הסיכוי ששתי המשפחות לא יסעו נראה לנו קטן מאוד. הסיפור הזה חסך לנו כמה מאות שטרלינג (9 לילות סהכ).
מציעה לכם לחשוב על אפשרות כזו (כמובן שזה פותר רק את נושא אם חלילה לא ניסע ולא את זה שצריך לשלם כל כך הרבה זמן מראש...)
תהנו
מירב
-
לונדון בדצמברמירב חשבתי גם על זה,אך גם זוג השני מעדיף אפשרות ביטול.
אם לרגע חשבנו שסיימנו עם גידול ילדודס,אז עכשיו הגיע תור גידול הורים.
במיוחד בלונדון עם הלינה הלא זולה,זה סיכון לקחת ללא אפשרות ביטול לפחות חודשיים לפני הטיסה.חודשיים לפני כבר עושה ביטוח נסיעה אז פחות קריטי כבר.
אז הבנתי שאת המלון E מורידה כבר,למרות שהוא היה יוקרתי יותר ומוזל.
הבעיה שלי היא מלון מרכזישיהיה ניתן ב25.12 לטייל ברגל(אין תחבורה)
את המלון A זה עם הבריכה אהבתי בגלל המיקום הקרוב לרחוב אוקספורד,עם שתי חנויות פרימרק בקצוות
וההצעה של ג'מוס לבנים.אני עדיין מתלבטת,לא חייבת לבטל ממש עכשיו.היום החברים באו לביקור,שאלו האם יש לנו לינה בלונדון?הרגעתי שיש 5 אפשרויות וצריך לבחור.
בדקתי בפרימייר,לצערי המחירים הרבה יותר גבוהים

אני מקבלת דיווחים מבוקינג,בודקת מידי פעם,בינתיים המחירים בשמיים(עבורי בכל מקרה) טיולי חורף נהיו משו כייפי כזה לא במקום טיול קייץ.
ושאלה חשובה לא פחות...
ההסעה של איזי ג'ט מהשדה למלון,איך אני יודעת היכן היא עוברת,האם ע' מלון שלי??
או בכלל לסגור על הסעה אחרת?
אמה
-
לונדון בדצמברהי אמה
אתם ארבעה... מגיעים בערב, בחורף...
הייתי מזמינה מונית של חברת minicab. הכי נוח ... יקחו אתכם עד המלון, בלי סחיבת מזוודות ברחוב ובלי התברברויות .
-
לונדון בדצמבראמה, אם בכל זאת הזמנה ללא אשרות ביטול תבוא בחשבון, תבדקו את Hotwire....
גם אנחנו נוסעים ללונדון בדצמבר, הזמנו את המלון דרך Hotwire, וגם הפעם הצליח לנו. מלון ארבעה כוכבים במיקום מצוין ויופי של מחיר.
-
לונדון בדצמבראיריס,כמה זמן מראש צריך להזמין את minicab.??
קטי,
נכנסתי לאתר,האם אני מפספסת משהו... לא רואים את המלון עד שלא מזמינים?איך אני אדע האם הוא מתאים לי...?לצערי, כמו שזה נראה עכשיו,ללא אפשרות ביטול בכלל לא על הפרק

אמה
-
לונדון בדצמבר - הסעה משדה"תאמה בוקר טוב,
תזמיני כבר באתר את המיניקאב, אפשר לבטל יום יומיים לפני.
בכל מקרה אין צורך לתת פרטי כ.אשראי.
המחיר סביר ביחס ללונדון, ואתם ארבעה נוסעים.
אנחנו הזמנו כחודשיים שלושה מראש
ביום הטיסה - חשוב שיהיה לך בהישג יד: מספר הזמנה + מספר טלפון שלהם
יש כמה חברות מיניקאב..ולתת להם תזכורת במייל יום יומיים קודם לנסיעה ולוודא את מקום המפגש
(בד"כ מול בית קפה קוסטה ביציאה משדה"ת לוטון) [email protected]
-
לונדון בדצמבר - הסעה משדה"תאמה - אני פה לחזק אותך, הכל יהיה בסדר,
אבל תמיד כדי להזמין מלון עם אפשרות לביטול כדי שלא יהיה לחץ מיותר.
שיהיה בהצלחה!
בטח כבר חרשת באינטרנט, אבל מצרפת לך כמה אתרים טובים לצורך תכנון טיול בלונדון :
http://www.visitlondon.com/traveller-information
http://www.ticketmaster.co.uk/Billy-Elliot-the-Musical-ticke ts/artist/1106208
http://www.londontheatredirect.com/DiscountTheatreTicketOffe rs.aspx
-
לונדון בדצמברהי אמה!
לפני שנתיים הייתי בלונדון בכריסמס שנפל על חנוכה (+חנוכריסמס). אם זה היה תלוי בי, לא הייתי בוחרת לנסוע אז, בגלל כל "אווירת יום כיפור" אבל בשל היותי מורה, לא היה לי ברירה אחרת (אפשר כמובן, לא לנסוע, אבל אפשרות זו בוטלה במחי יד
).בקיצור, לפני הנסיעה ערכתי חריש עמוק + הרבה שאלות כאן ובפורום אירופה לגבי האפשרויות שכן ניתנות לביצוע.
הימים הקשים הם 24, 25, 26 כשכמובן 25.12 הוא הבעייתי ביותר. בתאריך זה מוזיאון דיקנס היה המקום היחיד הפתוח - די נחמד, אך לא היסטרי ודי ניצלו את העניין ולקחו מחיר כניסה גבוה. בדיעבד גיליתי ש- London Walks קיימו שניים-שלושה סיורים והצטערנו שלא ידענו על כך.
ב- 26.12 - boxing day כמובן כל החנויות פתוחות + כל היסטריית הקניות. בתאריך זה היה פתוח תיאטרון הגלוב של שייקספיר - היה מקסים! נדמה לי שגם ווסטמיניסטר פתוח לביקור.
24.12 - יש כמה מקומות פתוחים כמו מאדאם טוסו או גלריית קורטולד שאני מאד מאד ממליצה עליה!!!
הנה הקישור לבלוג שהעליתי - מקווה שיעזור לך!
תהנו!
שירלי

-
הוטוויראמה, את צודקת. זה בדיוק העניין. בהוטוויר יש אלמנט של הימור (קצת. בקטנה).
את שם המלון וכתובתו את מקבלת רק אחרי ביצוע ההזמנה שהיא בלתי ניתנת לשינוי או לביטול, זה נכון.
אבל את לא לגמרי מהמרת "על עיוור" - קיימים פורומים בעזרתם את יכולה לקבל מושג די טוב לגבי זהות המלון המסוים שנדמה לך שמתאים לך, עוד לפני ביצוע ההזמנה. וממילא, ההימור הוא לא גדול. את הרי יודעת מראש באיזה אזור ספציפי המלון ממוקם, כמה כוכבים ומה המחיר לחדר ללילה. אם אין פרמטרים אחרים שמשמעותיים לך, זה יכול לעבוד נפלא.
אחרי שזה נאמר, קיים עניין ה"בלי ביטול" וזה כבר קשור לסגנון והעדפה. בכל פעם מחדש אני עושה את הבאלאנס של מה עומד מול מה. מה אני "מסכנת" מול מה שאני "מרוויחה". כשמדובר על נסיעה בהרכב מצומצם (זוגי, נניח) ולזמן לא ארוך במיוחד, ייתכן והמחיר הזול והאטרקטיבי עולה על הסיכון הפוטנציאלי שבצורך לבטל חלילה את הנסיעה במקרה של בלת"מ. וכמובן, אני עושה ביטוח נסיעות הכי מוקדם שאפשר.
בשורה התחתונה, מהניסיון שלי עד כה, זה עובד יופי. קיבלתי מחירים נמוכים ב - 30 עד 50 אחוז מהמחיר שאפשר היה להשיג על אותו מלון באותו הזמן בצורות ההזמנה הסטנדרטיות.
-
הוטווירכמה טוב לקבל עידוד כזה!
שירלי,הבלוג שלך כבר מזמן נקרא,ושמור.אפילו פניתי ל London Walks עדיין אין להם תכנון לדצמבר,עוד כחודש. מסיכום של ג'מוס מצאתי שהמוזיאון "לא יאומן" פתוח 365 יום בשנה ואל תגידו לי שיש יותר,בדקתי בגוגל

מאדאם טוסו ב24.12 פתוח חצי יום,וב26.12 יום שלם.עוד אשתף אותכם מה עדיף ומתי ,באיזה יום.
שלחתי מייל ל"לונדון אישי" לבירור אם יש סיורים בתאריכי יום כיפור לונדוני.
בדקתי באתר שליליה צירפה ברוסית,תודה רבה-יש.אך בימי חג בתאריכים האלה חלה תוספת 100% ב25.12 ו50% באחרים.קצת מוגזם.אבל אדיף אולי על ים מבוזבז.
את ההסעה נזמין מראש אין בעיה.גם לחזור.
בינתיים לא מבטלת ולא מזיזה תאריכים .נמתין.
להזמין לינה ללא ביטול לא לוקחת צ'נס הפעם.גם המחיר גבוהה עבור 7 לילות,והמצב...על הקנטים. אתמול כמעט חזרנו לאשפוז,בנס נגמר טוב,כמה ניסים כאלה יקרו עוד....עוברים יום טוב ואומרים תודה.
לפני החג פתחה איזי ג'ט לוח טיסות,ידעתי שאין מצב להתפתות ,אולי רק ב60 יורו לכרטיס.לא אשקר, הצצתי ובזה נגמר.לא הפעם.דאגתי לעדכן את החבר'ה בעבודה.
ולבן אתמול היה נאום הרגעה. "ומה אתם עושים בים המלח 3-4 לילות?
נחים,אז פנקי את עצמך במלון טוב ונוחי יום אחד" משכנעה מאוד.
אז אפשר להמשיך לתכנן.
אז מה סגרנו איזה מלון עדיף?? הולכת לאקסל
תודה לכן מכל

אמה
-
הוטוויראמה,
תראי מה מצאתי במקרה בשיטוטי אנגליה שהתחלתי לערוך לאחרונה כסוג של תרפיה....
זה לא פותר את בעיית הכריסטמס דיי, אבל זה נותן רעיונות לשאר הימים.
ויש גם את המרוץ בהייד פארק ביום עצמו.
אולי שווה להתמקם ליד ההייד פארק דווקא?
וזה - כדי שתראי איך נראית לונדון ביום הכריסטמס....ואפשר גם להצטרף לסיור מיוחד לכריסטמס
אבל הכי חשוב - מאחלת בריאות לכל הסובבים אותך!!!!!