Come fly with us לאנגליה: ל York ו Peak District
-
שדות של אברש, Padley Gorge וכפר החשמליותאיזה יופי כיף איתכם!
התמונה המצורפת זה האסוציאציה שלי במיוחד לתגובה 124....
-
שדות של אברש, Padley Gorge וכפר החשמליותג'ני, אני מתפעלת. הצבע הירוק העמוק הזה, המים, האבנים, הסכרים והגשרים... הצבע הסגול של האברש...
האירועים שתפסתם שווים מאוד.
וכל הכבוד לשושה שכבר רוכבת בעצמה במסלול אופניים כזה אתגרי. נדמה לי שאני זוכרת אותה מטיול האופניים בטיול הריין-מוזל בגרמניה יושבת עם אחותה בעגלה מאחור.
-
קליעה בחץ וקשתכתבתי כבר פעמיים והתגובה נעלמה ברחבי הרשת המיסתוריים..
אני מלאת התפעלות מהבנות שלך, ובעיקר מהקטנה, שהצליחו להשתמש בחץ וקשת. לא פשוט בכלל!
הבנים שלי ואני קיבלנו במשך שנה שלמה שיעורים ואימונים בירי בחץ וקשת (בכל סוף שבוע היינו נפגשים עם המדריכים המדהימים שלנו באיזה יער, בשמש, בגשם ובשלג....) והמאמץ הפיזי הנדרש ב-Archery הוא עצום. הרבה יותר קשה ממה שחושבים. מורידה את הכובע בפני הבנות (החזקות) שלך!(אגב, אנחנו השתמשנו בכפפות עור מיוחדות, לא בפלסתרים).
עוררת בי געגועים למשהו שהספקתי כמעט לשכוח....
לא מוצאת עכשיו את הכפפות שלנו אבל זה היה משהו דומה לתמונה המצורפת.תמשיכי, תמשיכי (אבל אל תסיימי! כל כך כיף איתך באנגליה!!!)
נעה
-
קליעה בחץ וקשתג'ניה
החץ וקשת הזה נראה ממש שיחוק
והאברש........פשששש . רק חסר פירוט של מספר אבקנים ועמוד עלי וניתן לך הסמכה של מורה לטבע ( לדעתי הוא בכלל שייך לפרחי באך)
נראת טוב האנגליה שלכם
-
קליעה בחץ וקשתבמילה אחת - מקסים !!!!
נהנית לטייל איתך בין הסיפורים והתמונות.
כמו תמיד התאורים שלך מצליחים להעביר את ההתלהבות וההנאה שלכם מהמקומות המקסימים.
שושה וצ'וצה נהדרות.
ממתינה להמשך....
לורה
-
התמונה הזאת מזכירה לי את ה"אמיצה"http://www.fisheye.co.il/brave_trailer_kinda/
תיאור הטיול שלך מקסים וסוחף כתמיד (תמיד יש לי חשק לנסוע לאן שאת נוסעת...) והתמונות נהדרות.
-
york 2014שימו לב, חובבי הספורט בכלל ומרוצי אופניים בפרט. מאד שווה להגיע בקיץ 2014 ליורק.
היומיים הראשונים של הטור דה פרנס יתקיימו השנה באיזור יורק.
היום השני יחל מיורק ויסתיים בשפילד.היום הראשון והשני של המירוץ יתקיימו בתאריכים 06-07 ליולי 2014 (ימים שבת ראשון).
ולכן לחובבי הספורט ואנגליה, שווה לעשות "העתק הדבק" מהטיול המדהים של ג'ני להזמין לינה כבר עכשיו כי יהיה צפוף ולטוס בקיץ לצפות בטור דה פרנס בצפון אנגליה.
כל הפרטים כאן:
http://letour.yorkshire.com/the-route -
york 2014אני חסרת נשימה לגמרי. כל טיול שלך הוא פנינה, לא, בעצם הוא אוצר. העלית את הטיולים המשפחתיים לרמה של אמנות. אתם מצליחים להאיר כל פינה על הגלובוס עם שמחת החיים שלכם. הפעם זאת אנגליה, אבל בעיניי היא רק תפאורה (אדירה, אפילו אלוהית) לעוד טיול מושלם בהנהגתך.
מלאך שלי, כמה טוב עשית לי עם המילים, התמונות והכיף הזה שכל שורה ספוגה בו. תענוג צרוף.
אלונה
-
york 2014שבוע טוב ושנה טובה,
אני ידעתי שלא אוכל להתעמק ולקרוא את כל הטיול(עדיין לא הגענו לסופו נכון?) ברצף.
להתעמק,להנות ולא סתם לדפדף,אז השארתי לי אותו לכיפור.
ונהניתי מאוד.מהכול.מהסיפור,מהתמונות היפות,ממציאת מסלולים רגועים בטבע,מחגיגות מקומוית מדהימות,מהלינות הנהדרות,מהלינקים המצורפים.בקיצור,הנאה אחת שלמה,אפילו את הלאשה לא פתחתי.
תודה רבה על שיתוף טיול מקסים על מקומות מיוחדים.
היורק שלכם בדיוק מה שאני אוהבת,כך בדיוק .עיר לא גדולה מידי עם רחובות צרים,בתים יפים והמסלול החתולים עושה אותה עוד יותר מעניינת.נהניתי מאוד.
אז אם שאלתי את עצמי לאן אפשר ממנצ'סטר,קיבלתי תשובה

אמה
-
york 2014ג'נוש,
מדהים, מופלא, מעולפת, משתאאאאאה = שלמות.
כיף טהור של טיול שיאפשר לרבים מימוש אחריכם.
תודה על הבוקר הזה, החוויות, הטיפים, הקישורים, התמונות והעצות המועילות.
-
תגובות וממשיכיםרובי, שמחה שאתה עדיין כאן ועדיין נהנה.

ליזי, גם את הרגשת שהיה הספק ביום של הפאדלי? כשחשבתי איך באמת הספקנו די הרבה באותו יום, זאת בעצם כי הכל היה מאוד קרוב. ויש לזה יתרון עצום שמרגישים אותו בזמן.
דני, איזה אסוציאציות!!!

זיוה, איך את זוכרת???!!! ואת צודקת! שושה אכן הייתה בעגלה! והאמת היא למדה לרכב על אופניים לבד רק השנה. כייף לי שאת נהנת לקרוא אותי

נעושקה, קודם כל תודה רבה
. ואת צודקת! לא הרחבתי בעניין כי גם ככה הגזמתי פה עם המלל, אך המאמץ בחץ וקשת ובאמת גדול. ומרגישים את האצבעות יופי בסוף השיעור. וכמה שלא הבנתי בהתחלה בשביל מה הפלסטרים, בסוף אמרתי תודה למדריך. וכייף לך שיש לך כאלה חוויות עם בניך, מארק סיפר שהוא מדריך ילדים בבית הספר כחלק משעורי ספורט. הלוואי ובארץ הייתה אפשרות כזאת בבית הספר ! מאחלת לנו ויצא לנו שוב להתנסות בזה ולא רק בשיעור אחד שמשאיר רק טעם של עוד.ליאו, באשכול ארה"ב שלך הייתי סגנית הקונסול לענייני סקי , אחר כך קודמתי לקונסולית הסקי, כעת אתה מסמיך אותי למורה לטבע, אז אני מבינה שמשחקי תפקידים זה משהו בילט אין אצלך.

ואם הצלחתי להעביר לך אתה הנאתי ואנגליה שלי נראת טוב בעינייך אני מאוד שמחה . אפילו שמחה במיוחד , וזאת לאור העובדה שמילה רואה מקבלת אצלך משמעות אחרת.

היי לורה , נעים לי מאוד שהצטרפת. תודה רבה על המילים לגבי הצוות שו-צ'ה . ואשמח
מ א ו ד אם תשארי
מימי, שלום שלום לך. את לא יודעת כמה את צודקת! בקשר לאמיצה! יש לצ'וצ'ה את הכל הסט של הבובה כולל הקשת והפאה ואפילו נרכשה תחפושת מחנות של דיסני. האמיצה היא בערך האלילה אצלנו . ומה זה כיייף לשמוע את מה שאמרת , אם אני מצליחה לעורר חשק זה תענוג גדול עבורי! תודה ואת לא הולכת נכון?!
אלון אתה מוסיף פה מידע לנסיעות עתידיות ותודה על כך.
אלונק, דרלינג, בבקשה תנשמי.
אם את חושבת שהטיולים שלנו הם כאלה אני מרגישה ששיחקתי אותה לגמרי. ותודה! וכמה טוב שאת פה, שם ובכל מקום!!! 
אמושקה, שלום לך , תודה שהגעת ותודה על המילים והזמן שהשקעת בקריאה. ושלא תעיזי לבטל את לונדון!!!
יעלי, יקרה, תודה ענקית שאת עוקבת. ועל מילותיך במיוחד.

-
יישר כוח על תיאור ומלבב ושאלה על שיחAzalea-האם הפרח עם עליו הוורודים הוא זה שמעטר ללא הרף את נופי סקוטלנד ואנגליה?? תודה
-
יישר כוח על תיאור ומלבב ושאלה על שיחavivoni, תודה על העדוד ועל כך שהצטרפת.
לגבי הפרח , אומנם הציעו פה להסמיך אותי למורה לטבע,
אבל האמת אין לי מושג איך לענות לך.מקווה שיבואו פה מביני עניין ויוכלו לעזור עם התשובה.
-
אחוזת צ'אטסוורתאחוזה שהיא בית בסגנון בארוק . לה גם גנים מקסימים וגדולים
הבית מרשים, ועשיר . בו אוספי אומנות שונים.
אני מכורה לאחוזות/טירות/ארמונות מכל סוג , סגנון , וגודל. בעלי צריך ויכול לבקר במקומות מהסוג הנ"ל במינון קצוב. אזור פיק גדוש במבחר אחוזות שונות וגם האזור של יורק. היה צריך לבחור בפינצטה רק מקום אחד שנבקר בו. אחוזת צ'אסטוורת' היא המומלצת.
הגנים שלה יפייפיים. גדולים , מרשימים. אנחנו מבלים במקום עד הסגירה. קודם כל עושים סיור באחוזה. מתרשמים, מדברים עם העובדים שואלים שאלות, צוות שו-צ'ה מחפשות את הדוכס והדוכסית מדבונשייר, בעלי האחוזה שגרים במקום.
כשהן רואות את התמונות של הדוכס והדוכסית אין סוף לאכזבה, מסתבר שבעיניי הבנות דוכסים לא יכולים להיראות כאנשים רגילים, זאת אומרת בלי שמלה מלכותית , כתר , פאות, בגדים מהודרים ושאר האביזרים. ללא כל זה תואר האצולה לא ממש עובר אל הבנות.
בגנים יש מבוך, יש מערה שנכסים בצד אחד , הולכים לתוכה לאורכה ויוצאים בצד אחר, יש פינות חמד מקסימות, תעלות מים או איך שהם נקראים ביתן מפל. (כמובן שחולצים נעלים ונכנסים פנימה למסלול רגליים קפואות), יש ציפורים, ברבזים, ברבורים, דגים, פרחים, מזרקה, שושני מים, וגינת מתקנים לילדים וגם פינת החי. באותו יום מתקיים יום פתוח באזור החיות ואפשר ללטף אותם (ארנבים, סוסים, אוגרים וכו' ) , לרדוף אחרי התרנגולות, להאכיל ולשחק וכל זה כמובן מהנה ביותר.
בזמן שביקרנו הייתה תערוכה של פסל ים בגנים. הפסלים היו לא סטנדרטים ומיוחדים והשילוב של המודרני עם הגנים הקלאסים זה שילוב מעניין מאוד.
במקום צולם הסרט עם קיירה נייטלי וריילף פינס – הדוכסית , וגם גאוה ודעה קדומה (שוב עם קיירה נייטלי) . יש חדר בתוך האחוזה שמציג כיצד המקום היה נראה בזמן צילומי הסרטים. כמובן שבהיותי חובבת העניין , היה מאוד מעניין לראות את זה.
דגמנו את המסעדה של המקום , והיה מאוד טעים ומוצלח.
יש משהו שרצינו לעשות ולא הספקנו זה לבקר בחנות של האחוזה שלא ממוקמת איפה שהגנים והאחוזה, יש הוראות באתר כיצד למצוא את המקום. לחנות מבחר מוצרים מתוצרת מקומית ונראה כייף לרכוש שם כמה דליקטסים.
לסיכום : אהבנו מאוד
-
אחוזת צ'אטסוורת -
אחוזת צ'אטסוורת -
אחוזת צ'אטסוורת -
אחוזת צ'אטסוורת -
אחוזת צ'אטסוורת -
לג׳ןג׳ן, שמחה גדולה הטיול שלכם

תודה על הקסם הירוק שאת מתארת בכישרון והתלהבות.
** ״אברשה״ - ביג לייק

יעל