T-mobile Sim Card
-
שלום,
החלטתי לרכוש כרטיס סים של T-mobile. אני מבין שהם לא עושים משלוח לארץ.
מישהו יודע האם ניתן לקנות אותו בשדה התעופה בניוארק לדוגמא?
האם ניתן לרכוש אותו מספר חודשים לפני הטיול ולהפעילו בזמן הטיול? האם מאז מחושב זמן השימוש?
-
T-mobile Sim Cardמכשירים הנרכשים בארץ לא תומכים בתדרי דור 3 של רשת TMOBILE.
מציע לך לבחון חלופה אחרת באם אתה רוצה גלישה.
-
T-mobile Sim Cardהכי נוח למצוא חנות סלולרית בעיר הראשונה אליה אתה מגיע ולקנות במקום לאחר בדיקה שהמכשיר שלך תומך. ככה תוכל לשלם במזומן על סים בתשלום מראש.
-
T-mobile Sim Cardאני יכולה לשתף במה שחבר שלי ואני עשינו. אולי זה יעזור.. לפני חודש רכשנו כרטיס סים של T Mobile- חבילה ב50$ לחודש שכוללת שיחות והודעות ללא הגבלה ו500mb אינטרנט. אחרי שחבילת האינטרנט נגמרת עדיין נשאר החיבור פשוט הגלישה מאטה. אין התחייבות לחודשים הבאים. כל פעם משלמים רק לחודש הקרוב. הבעיה היחידה היא שכבר נתקלנו לא מעט באיזורים בלי קליטה. אבל כשזה עובד זה מאוד נוח. הכרטיס הוכנס לאייפון של החבר שלי ולא היו שום בעיות חיבור. מקווה שעזרתי

-
T-mobile Sim Cardהי,
יש באתר של T-MOBILE מפת כיסוי קליטה כך שאפשר לקבל מושג לגבי איזורים בעייתים.
אני מניח שהחבילה שרכשתם כללה שיחות והודעות ללא הגבלה רק בארה"ב. שיחות לארץ עלו כסף.
לדעתי כדאי להשקיע בחבילה עם יותר נפח גלישה (במהירות 4G) ופחות שיחות/הודעות מקומיות. כל ניתן לתקשר בכל זמן עם הארץ באמצעות סקייפ, ויבר, ווטסאפ וכו'.
את זוכרת היכן רכשתם את הסים? בחנות של T-MOBILE או אצל משווק מורשה? האם ניתן להשיג גם בוולמארט?
-
T-mobile Sim Cardאם האיפון הוא לא בגירסה של TMOBILE, אז הגלישה אינה בדור 3 ובטח לא בדור4
-
T-mobile Sim Cardבשלושה וול מארט שהייתי, לא מכרו סימים בכלל.
-
הרבה גלישה או הרבה שיחות?הרבה גלישה או הרבה שיחות?
לי דווקא היה הרבה יותר נוח שיחות ללא הגבלה והרבה פחות אינטרנט.
היות והיו לנו שני מכשירי טלפון מקומיים, הרי שעשינו עשרות שיחות בינינו (בנוסף ל whatsup)
האם אפשר לעשות את השיחות הללו גם בסקייפ? ברור שכן.
אבל לטעמי יותר נוח בטלפון רגיל.
בכל מקרה להבנתי (אבל לא מנסיון אישי) יש לא מעט איזורים שאין קליטת 3G בהם אבל יש קליטה ל voice. ואז חבילת גלישה גדולה לא תעזור. יש גם איזורים שאין שום קליטה משום סוג, ואז כלום לא יעזור.
-
הרבה גלישה או הרבה שיחות?נכון, אין ספק שיותר נוח לקיים שיחות רגילות ולא באמצעות האינטרנט אבל רק שמדובר בשיחות מקומיות ביניכם שאז ממילא זה כלול בכמות מספקת בסים שקונים, בעוד ששיחות לארץ דורשות תוספת תשלום לא מעטה ואז כבר עדיף לתקשר באמצעות האינטרנט.
אני מסכים שאיזור הכיסוי חשוב ולכן הפתרון שאני מציע מתאים אך ורק לאנשים שיודעים שבאזור שלהם יש כיסוי טוב. במקרה שלי, אורלנדו.