Wizz air מזוודות ?!
-
אם התיק שאפשר לשים על המטוס יחרוג בשלוש ס"מ אבל מצד שני בעומק יהיה פחות ב25 האם יותרו לי ?
למי היה ניסיון איתם ?
-
wizz air מזוודות ?!עד עכשיו טסתי איתם 3 פעמים ואף פעם לא בדקו, אבל אני מראש דאגתי שהמידות יהיו במסגרת המותר. אם בכל אופן יבדקו לך, זה יכול להעלות במחיר של מזוודה חדשה.
-
wizz air מזוודות ?!טסתי עמם גם לבודפשט וגם לבוקרשט (3 פעמים).
בנתב"ג לא התייחסו כלל לגודל תי'י היד/טרולי
בבודפשט בדקו באופן יותר רציני וסימנו את התיקים בתגית.
בבוקרשט העיפו מבט כללי מבלי למדוד ממש.
האם שווה לקחת את הסיכון? לדעתי לא.
אין הנחה של אורך על חשבון רוחב.
-
wizz air מזוודות ?!תודה
-
wizz air מזוודות ?!התיק אמור להיכנס מתחת לכסא ? כמו שרשום באתר שלהם ?
ומתי בודקים בשער המטוס או בקבלה ??
כי אם בודקים בקבלה אז אני יכול להכניס את זה למזוודה הגדולה למשל במקרה חירום
-
wizz air מזוודות ?!כעקרון כתוב באתר שהתיק אמור להיכנס מתחת למושב. אולם בפועל כולם מאחסנים בתאים העליונים.
בודקים פעמיים, פעם ראשונה בצ'ק אין ופעם נוספת בגייט לפני העליה למטוס. הבדיקה השנייה, בדיקת חפיף,הנציגים רואים שפחות או יותר לכל נוסע יש תיק אחד, זה הכל.
-
wizz air מזוודות ?!שבתי אתמול מבודפשט .
כל תיקי הגב ללא יוצא מן הכלל וללא קשר לגודלם - והיו שם כאלה שבהחלט חרגו מהמידות הנדרשות - קיבלו תוית שכונתה SCB בצ"ק אין .- ללא שום בדיקה של מידות או משקל .
תיקים אלה לא נבדקו שוב וכל מי שהיתה לו מדבקה על התיק עבר ללא בדיקה .
כל בעלי המזוודות (טרולי ) נתבקשו להכניס את המזודה למתקן - ממש לפני העליה למטוס , ואם היא לא נכנסה , נאלצו לשלם . קיבלתי את הרושם שהיתה מגמה לעשות "קופה " , כי הרי יכלו למדוד גם את המזוודות עוד קודם לכן בצ'ק אין .
הקפידו מאוד על משקל המזוודה . לגיסתי היה 32.600 - והיא נאלצה לפתוח ולהוציא משהו כדי להגיע ל 32.00 .
-
wizz air מזוודות ?!ברוכים השבים!
הרושם שקיבלת זה המצב במציאות.
מאיתנו דרשו 120 יורו על 4 דפי A4 (כרטיסי עליה למטוס) שאבדו לנו!
לא שהסכמנו...

אבל תמיד אני חוזר וכותב לא לסמוך על המזל, פשוט להגיע בהתאם לתקנות.
-
wizz air מזוודות ?!לא צריך להשמיץ סתם. אני, וגם אחרים, לא עברתי את ה-CHECK IN בטרמינל 1, אלא עולה ישר בטרמינל 3, לכן לא ניתן למדוד את הטרולי שלי, רק בעליה למטוס.
-
wizz air מזוודות ?!ממש תודה על המידע כי התיק שלי טרולי
ובגלל זה חששתי
אתה אומר לקנות תיק גב ואז הענין גמיש יותר...
-
wizz air מזוודות ?!