ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פתיחת חשבון בנק בפאתיה

פורום תאילנד
    19
    53
    16035
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meni29
      meni29 נערך לאחרונה על ידי

ל may east הנכבד

נכבדי,

אני לא מנסה ולא רוצה לשכנע אותך לפתוח חשבון בנק בתאילנד,כל אחד יעשה את שיקוליו והטוב בעיניו,ומבחינתי זה פלוס אחד גדול להתנהל עם חשבון בנק בתאילנד במיוחד למי שנוסע לעיתים קרובות.

ההפרשים מבחינת גובה העמלות לא זניחה בכלל מבחינתי וגם חיסכון של 200 או 500 שח בכל נסיעה לתאילנד מבורכת.

אני אומנם משלם עמלה על העברה מהחשבון בארץ לתאילנד אבל העמלה היא יחסית קטנה וחד פעמית לעומת משיכות רבות ועמלות מצטברות גבוהות למי שמושך בתאילנד ואני בקרוב יתן לך מספרים מדוייקים על העמלה של העברה בנקאית בסכום של 5000 דולר מהארץ לתאילנד.

וכמו שכבר כתבתי זה לא רק החיסכון בעמלות זה מעבר לזה,השקט הנפשי,הצורך לא לסחוב עליי הרבה מזומנים והשימוש בכרטיס הדביט כארד המקומי שבאמצעותו אני יכול לרכוש מוצרים ולהזמין בתי מלון וכרטיסי טיסה בתאילנד ללא העמלות המיותרות של הכרטיסים בארץ.

אני בכל אופן מאוד מבסוט מהסידור הזה וגם ידידה שלי שפתחה איתי יחד חשבון בנק בתאילנד מאוד מרוצה והיא לא צריכה יותר לסחוב עליה 5000 דולר כל פעם שהיא נוסעת ,היא פשוט עושה העברה בנקאית מהארץ לחשבון בתאילנד ויש לה ראש שקט במהלך כל הטיול שם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הרוזן מקוסמוי
        הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

ל may east הנכבד

נראה לי שמצינו את העניין 

לכל מי שחושב שכדאי לפתוח חשבון בתאילנד ( בעיקר למי שנוסע לפחות פעם בשנה ) ולכל מי שטוען כנגד 

כל אחד יעשה מה שנראה לו הכי נכון להתנהלות אישית שלו . 

לי אישית יש חשבון בתאילנד ואני חושב שיש רק יתרונות אבל לא מנסה לשכנע אף אחד לנהוג כמוני ושכל אחד יעשה את מה שנראה לו הכי נכון לעשות . 

ומילה לה אחרונה לכל הגולשים שקצת חרגו מתרבות דיון ראויה 

תגובתכם כמובן הוסרה ואני מציע לכולם לשמור על תרבות דיבור ודיון שיהיו ראויים לפרסום בפורום . 

אני באופן אישי לא ארשה לגולשים להתייחס לגופו של אדם במקום לגופו של עניין . 

אז קחו זאת לתשומת ליבכם ונהגו בהתאם . 

• גבע10
          גבע10 נערך לאחרונה על ידי

זה לא החיסכון, זה הקטנת סיכונים, שקט נפשי ונוחות!!

אתה נשמע כמו אחד שמתוך 10 קבין של חוכמה שירדו לעולם נטל לפחות 11.5

כמו שאתה שאלת, אשאל גם אותך - ומה יקרה אם אתה תאבד את אותו כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי יחד עם המספר הסודי ??  אנסה לתאר לך בעדינות:

1. ראשית, תתקע בלי אמצעי תשלום ובלי כסף 

2. את כל המזומנים שניתן למשוך, "שותפך" החדש כבר ירוקן מחשבונך ואני מניח שיש לך לא כמה עשרות אלפי באטים אלא כמה עשרות אלפי שקלים (אני מקווה לפחות)

3. עד שהבחנת שכרטיסך נעלם, "שותפך" החדש כבר יצא למסע קניות בפאראגון - כמה חליפות של וורסצ'ה, סמאטרפון משוכלל, מערכת סאונד חדישה של Boss, ארוחה משובחת במסעדת יוקרה וכמה בקבוקי קוניאק צרפתי (זה בשביל החברים)

אתה תספר לנו שיש ביטוח אבל גם אתה קנית באותו יום בפאראגון עם אותו כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי ולך תסביר ללומפה שזה לא היית אתה אלא ה"שותף" שלך. וגם אם תצליח לשכנע בסוף זה יהיה כרוך בהרבה מאד טירטור.

בקיצור - כדאי שתחזיר את ה 11.5 שלקחת

• may east
            may east נערך לאחרונה על ידי

למרות שאתה חוכמולוג ומנסה לעקוץ, הנה תשובה עניינית.

אף אחד לא יגנוב לי כרטיס אשראי עם הקוד הסודי, כי אני לא טמבל ואף פעם הקוד הסודי לא מוצמד לכרטיס וגם לא רשום בטלפון שלי ולא רשום בשום מקום מלבד בראש.

דבר שני, במקרה שכרטיס הולך לאיבוד אתה מוגן ע"י החוק הישראלי. אתה לא רוצה להאמין, אל תאמין. זה ככה וזה עובד. הנזק שלך למקרה מרמה מוגבל לכמה עשרות שקלים ליום עד לרגע שבו אתה מודיע על האובדן והכרטיס מבוטל.

וה"נזק" על חגיגת הקניות עליה אתה מדבר, יכולה להיות גם בארץ. אז איך זה מסתדר? בארץ אתה גם בלי כרטיס אשראי ?

ואם הכרטיס הולך לאיבוד, תמורת עמלה חברת האשראי שולחת לך בפדקס כרטיס חלופי

ודבר אחרון - אני תמיד נוסע עם 2 כרטיסים לפחות . אחד עלי ואחד בכספת במלון.

טוב, סיימתי את השתתפותי בשרשור הזה. מיציתי.

• הרוזן מקוסמוי
              הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

למרות שיש לי חשבון בתאילנד , אני מסכים לחלוטין עם תשובתו של מיי איסט . 

אתם מנסים לתרץ פתיחת חשבון בתאילנד בדרך שלילה של משהו אחר וזו הטעות שלכם .

פתיחת חשבון בתאילנד יש לה יתרונות 

להתנהלות מסודרת ונוחה למי שנוסע מספר רב של פעמים . 

החשבון מקנה לכם סוג של שקט נפשי , בטחון ויכולת להשתמש בכרטיס דאביט שהונפק עבורכם וזה נוח לשלם איתו , להוציא כסף מה כספומטים ואין צורך להסתובב עם בוכטות של מזומן בכיס 

כמו כן יש גם אפשרות לעקוב אחרי החשבון באינטרנט ולבצע פעולות הפקדה ותשלום למלונות וטיסות . 

אין ספק שזה נוח אם משווים את זה לאופציה של החזקת כסף מזומן בכיס והמרתו בדוכני הציינגים . 

אבל לנסות לכלול את יתרונותיו בשלילה של כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי זו תהיה טעות . 

ההשוואה היחידה שיכולה להיות היא לגבי העמלות וההמרות . 

אני מניח שלרוב הישראלים שנוסעים לטייל בתאילנד פעם אחת או פעמיים בהפרש של שנים . כרטיס אשראי עושה את העבודה מצויין ממש כפי שעושה כרטיס הדאביט או כל כרטיס אחר . 

בטיול שבו שורפים בלי אבחנה אלפי שקלים , עוד כמה שקלים עבור המרות ועמלות נחשב כזניח ( כל עוד באמת מדובר בטיול חד פעמי ולא באנשים שמבקרים בתאילנד מספר פעמים ) 

אי אי אפשר לקחת לכרטיס אשראי בינלאומי את יתרונותיו 

הוא מתפקד בדיוק כמו כל כרטיס אשראי 

לנסות לטעון שאם נגנב או הלך לאיבוד הוא נסיון מוטעה להציג יתרון של משהו אחר מאחר ואף בר דעת לא מסתובב עם כרטיס אשראי והקוד הסודי ביחד 

כפי שבארץ לא עושים זאת וכולנו מסתובבים עם כרטיס אשראי אז מה השתנה אם אנחנו בחו״ל ? 

כמו כן כרטיס אשראי מבוטח כנגד רכישות שלא בוצעו על ידי בעל הכרטיס 

לאבד כרטיס אשראי זה כמו לאבד כרטיס דאביט אין פה שום יתרון ואין שום קשר לעניין פתיחת חשבון בתאילנד . 

אז לכל מי שפתח חשבון או מעוניין לפתוח חשבון שיעשה זאת כי באמת זה נוח ובטוח כפי שהסתובבות עם כרטיס אשראי בינלאומי ישראלי נוחה ובטוחה 

אין יתרון אחד גובר על חשבון השני . 

ההבדל היחיד שהוא באמת הסיבה האמיתית למי שפותח חשבון בתאילנד 

לעומת הסתובבות עם כרטיס אשראי ישראלי זה קטע הדאווין והפלאברה מול החבר׳ה . 

לכל מכורי תאילנד הכי כיף לספר לחבר׳ה שיש לך חשבון בנק בתאילנד 

זה יוצר הילה כזאת שוואלה אתה באמת מכור וזה מבדיל אותך ממכורים אחרים שאין להם חשבון . 

אתה מרגיש כאילו אתה בדרגה אחת מעל המכורים הרגילים , כאילו קפצת כיתה וקודמת בדרגה . 

וזה כמובן נכון למי שפותח חשבון שלא לצרכי עיסוק או ביזנס בתאילנד אלא רק לצורך ענייני ״התנהלות נכונה , נוחה ובטוחה בטיול בתאילנד ״ . 

את זה גם כרטיס אשראי רגיל יכול לספק . 

• גבע10
                גבע10 נערך לאחרונה על ידי

עכשיו כנראה הבנת את הפואנטה !!

אתה הוא זה ששאלת (ראה ב 30) "מה יקרה אם יגנב הכרטיס והמספר הסודי"  אז לך לא יגנבו כי אתה לא טמבל ולא מחזיק את הקוד הסודי יחד עם הכרטיס אבל אתה חושב שהאחרים טמבלים וכן מחזיקים יחד.

• ad100
                  ad100 נערך לאחרונה על ידי

לאחר בדיקה רצינית הנה המסקנה

הכי טוב לפתוח חשבון בנק בדרום מקאו ומשם להעביר את הכסף בסירה מאובטחת לדרום מוסקבה בשעת לילה מאוחרת ואז דרך העברה חשאית באינטרנט במטבעות ביטקוין להעביר את הכסף לתחנה המרכזית בתל אביב על ידי סודני ללא אישור שהיה כל זה ללא עמלות וולא עלות מצד המעביר או המקבל ואז יש לשלוח את הסודני בחזרה לסודן עם הכסף ומשם לפתוח חשבון בנק באריתריאה - כלומר במצב שמטוס אל על נוחת במדינה אתה יכול לצאת מהמטוס ולקנות דברים עם כרטיס אשראי מקומי שיש עליו הנחה של 12% לתקופה של עשרים דקות וכך תוכל לחסוך כ23 בהאט+ תאילנדי שנשארו לך בכיס מסמוי ולדעתי זו השיטה הכי טובה והכי קצרה והכי זולה והכי משתלמת הכי הכי בעולם 

מי שרוצה לנסות מוזמן .. על מה דיברנו ? 

• שמי
                    שמי נערך לאחרונה על ידי

מדובר בשתי תפיסות עולם מנוגדות - לא תהיה כאן הסכמה

כרגיל בדיונים מהסוג הזה, הוויכוח מתנהל בין אנשים שמחזיקים בשתי תפיסות עולם מנוגדות לחלוטין, ולא תהיה לעולם הסכמה.

תפיסת העולם הראשונה אומרת - אנחנו נוסעים לטיול ארוך, למדינה רחוקה, הטיול עולה הרבה כסף, כמה עשרות אלפי שקלים בדרך כלל, אני רוצה בטיול הזה שיהיה לי הכי נוח שבעולם, אני לא רוצה להתאמץ יותר מידי, אני אחליף שקלים ישר לבאט שימתין לי בנמל התעופה ומה שאני אוכל, אני אשתמש בכרטיס האשראי הרגיל שלי, אני יודע שזה עולה לי כסף, ייתכן שאפילו הרבה כסף, אבל זה שווה את הטרחה. מה פתאום שאבזבז זמן מהטיול בלעמוד בתור בבנק תאילנד כדי לפתוח שם חשבון,בשביל לחסוך גרוש וחצי? מה שאני אחסוך זה ממילא אחוז קטן מהעלות הכוללת של הטיול.

תפיסת העולם השנייה אומרת - אנחנו נוסעים לטיול ארוך, למדינה רחוקה, הטיול ממילא עולה הרבה כסף, כמה עשרות אלפי שקלים, בוא נראה איך אני יכול קצת לצמצם מהעלויות היקרות האלה את מה שלא ממש חייבים, אולי יהיה אפשר לחסוך קצת, צריך רק טיפה להתאמץ. אני אחליף את השקלים לדולרים בארץ בצ'יינג' ולא בבנק כי השערים בבנק הרבה יותר גרועים וגם יש עמלות גבוהות, אני אקח את כרטיס האשראי שלי רק לביטחון ואשתמש בו כמה שפחות כי העלות של כל שימוש בו אולי נמוכה אבל בסיכום כולל זה יכול להגיע לסכום משמעותי ושמעתי שאפשר לפתוח חשבון בנק בתאילנד בתהליך פשוט קצר וזול, וזה יעזור לי לא להסתובב עם עשרות אלפי באט בכיס.

אגב, מי שמחזיק בתפיסת העולם הראשונה יישאר בדרך כלל עם כרטיס הסים הישראלי שלו ומי שמחזיק בתפיסת העולם השנייה יחליף את הסים שלו בטלפון לסים תאילנדי מיד אחרי הנחיתה בבנגקוק.

• may east
                      may east נערך לאחרונה על ידי

מדובר בשתי תפיסות עולם מנוגדות - לא תהיה כאן הסכמה

כמובן שבחרת לקחת נקודות קיצון, ולא קשה להבין מהי עמדתך.

אגב, אני כנראה שייך לדוגמא הראשונה שלך, למעט העובדה שבנתבג אני רק פעם אחת משכתי ישר באטים בסכום נמוך כי ככה היה לי נוח.

ואגב, אני אכן משתמש בסים הישראלי בתאילנד.. אבל בדרכ רק לקבלת/שליחת סמסים. אם תשים לב למבצעים של החברות הסלולריות, תגלה שזה לא כל כך יקר כבר.. ויש כאלו שצריכים להיות זמינים במספר הישראלי שלהם מסיבות שונות.

במקביל יש לי גם טלפון מקומי לצורך גלישה בעיקר.

לאחר שמישהוא יעשה מחקר רציני על הנתונים ויציג אותם, נוכל להתייחס ברצינות לטענות.

אני בזמנו עשיתי פוסט מפורט על ההבדל בין שימוש באשראי ובהמחאות נוסעים - הסבר מפורט שהראה שהדעה הרווחת כי המחאות נוסעים הרבה יותר זולות - אולי נכונה בעיקרה ,אבל ההפרשים מאוד קטנים. אפילו זניחים.

• pimai
                        pimai נערך לאחרונה על ידי

הדרישה לרשיון עבודה תלויה בסניף הבנק

אורית את צודקת

גם בבנק הממשלתי(56%)KRUNGTHAI BANK תיירים זרים שבאים לתקופה קצרה

שיש להם וויזה ל-3 חודשים יכולים לפתוח חשבון לא חייבים רשיון עבודה

Required Documents

For Individuals

• Either one of these documents; ID card, Government Officer ID card, State Enterprise Personal ID card, or other Government Agency Official card with ID number, Passport issued by the Ministry of    Foreign Affairs, or driving license with ID number
                        • For minors: census registration with ID number or birth certificate or guardian’s documentation
                        •     For incompetent persons:  ID card, certificate of incompetence or other official certificate issued by the government
                        •     For foreigners: Passport, alien certificate, work permit issued or     endorsed by any credible organization or visa which is valid for at least 3 months
                        • For international students: Passport and student certificate issued by school/college
                        •               For monks: ID card or monk certificate and a copy of census registration

השאלה שצריך לברר האם תייר ישראלי שבא לתקופה הקצרה מ-3 חודשים יכול להוציא וויזה כזאת?

• Amir Bangkok
                          Amir Bangkok נערך לאחרונה על ידי

הכל תלוי בסניף הבנק הספציפי

כדי לפתוח חשבון בנק בתאילנד

- לא צריך רשיון עבודה

- לא צריך ויזה ל-3 חודשים. מספיקה גם ויזה ל-30 יום הניתנת אטוטומטית לישראלים.

- לא צריך לחפש דוקא את Krugthai Bank. לכל סניף של כל בנק מדיניות משלו.

כדי לפתוח חשבון בנק בתאילנד כל מה שצריך הוא דרכון בלבד.

כמו כן מתבקשים לספק כתובת למשלוח דואר.

כפי שנאמר, המדיניות של כל סניף שונה ולא ניתן להשוות בין סניפים שונים גם של אותו הבנק. סניפי בנק כאלו, המאפשרים פתיחת חשבון לזרים ללא שום בעיה פזורים לרוב באיזורי התיירות המבוקשים.

• davepo
                            davepo נערך לאחרונה על ידי

אמיר הייתה בחופש ?

טוב לראות אותך שוב 

יש מקומות חדשים ,מענינים לשמוע עליהם?

• Amir Bangkok
                              Amir Bangkok נערך לאחרונה על ידי

אמיר היית בחופש ?

אכן הייתי קצת עסוק בזמן האחרון אבל גם בחופשה קצרה שכללה טיולים מעניינים
                              אערוך את התמונות ואכתוב על כך.

פרטים יבואו...laugh

• 1
                              • 2
                              • 3
                              • 3 / 3
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון