אליטליה לפני פשיטת רגל
-
-
אליטליה לפני פשיטת רגלמזל שאיזיג'ט טסים לרומא

-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתאויי איזה עצבים.......
רכשתי 4 כרטיסים יקרים מאוד באלאיטליה...... לסציליה לאפריל....
יש מה לעשות במקרה של פשיטת רגל? אולי לעשות ביטוח - זה אמור להחזיר את ההוצאות במקרה כזה? יש למישהו המלצה??
-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתמניסיון העבר עם פשיטות רגל אחרות.
תלוי איך רכשת? ישירות מהחברה?- באמצעות כרטיס אשראי?-אז יש "כשל תמורה" שאמנם לא תתן לך כרטיס חלופי,אבל תחזיר את הכסף.
באמצעות סוכן נסיעות? חכה לחסדיו.
ו...אל איטליה כמו עוף החול,כמעט פושטת רגל כמעט כל שנה.
-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתתודה יונית.
רכשתי את זה דרך אתר למטייל ( מנוע החיפוש) - שם באמצעות orbitz - 4 כרטיסים באלאיטליה.
האמת שהיתה אפשרות לרכוש גם דרך האתר של החברה עצמה - משום מה שם כל כרטיס היה יקר ב-20 דולר עמלה, אז העדפתי דרך orbitz.
יש להם איזושהיא אחריות? או שהם מתווך בלבד?
והאם מנסיונך - ביטוח נסיעות אמור לכסות גם במקרה של פשיטת רגל?
-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתשתי תשובות
1. אין לי מושג.
2. מניחה שלא. אבל שווה לבדוק מול סוכן ביטוח.
-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתפרפרים בבטן,יאללה.
יכולה רק לספר מניסיוננו הטוב לגבי טיסת אלאיטליה לארה'ב ביולי-היתה טיסה מצוינת
עד רומא ואח'כ גם טיסת ההמשך לשיקגו.
לגבי כיסוי הביטוח-אני מציעה לשאול את הסוכן/ת ולא להסתמך על דעות של אנשים..
בהצלחה

סיגל
-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתכן זה ממש מתסכל....
אחד החלקים הכפים בטיול זה רכישת הכרטסים זמן רב מראש - זהו - נעלת את התאריכים, את המסלול - לא ניתן להתחרט יותר....
ועכשיו זה...כל המוטיבציה יורדת כשאת מבינה למעשה שאולי כל הכסף ילך ובנוסף - עד ליום הטיסה ( בהנחה שאלאיטליה לא תיסגר הרבה לפני....) לא ניתן לדעת האם הטיול בכלל יצא אל הפועל...
למעשה זה סיכון של כל מי שרוכש זמן רב מראש רק שלא כל אחד מקבל התראה חמה שהחברה בה הוא רכש את הכרטיסים עומדת לפני סכנת סגירה זמן כה רב מראש.... - מה עוד שבררתי במספר ביטוחים - ביטוח ביטול טיסה תופס אך ורק מספר שבועות ספורים לפני הטיסה... הם כנראה מבינים היטב את הסיכונים מבחינתם לבטח זמן רב מראש....
למישהו אגב יש איזה מידע נוסף בנושא? האם כל רוכשי הכרטיסים מראש אכן יפסידו את כספם? האם זו חברת הדגל של איטליה? יש למדינה חברות נוספות?
-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתאופיר = פיספסת את מה שיונית אמרה - אם רכשת באמצעות כרטיס אשראי, אז במקרה של "כשל תמורה" תקבל את כספך חזרה. אני מניחה (יודעת) שבאורביטז רכשת באמצעות כרטיס אשראי.
רבקה
-
אליטליה - כמה פעמים קברו אותם והם קמו לתחייה זמניתמממ מעניין..... לא שמתי לב באמת.... הלוואי ... זה יוצא ממש הרבה כסף....
אגב - ביטול עסקה בויזה זה לא רק אם משלמים בתשלומים - ועדיין הסכום לא ירד? אצלי הכל ירד בתשלום אחד.....
בכל מקרה אני ינסה לבדוק עם ישראכארד...
אגב - למישהו יש איזה חדשות בנושא החברה?
-
אליטליה קיבלו סיוע של 500 מיליון יורוhttp://www.themarker.com/1.2138319
למרות זאת, עדיין נראה לי קצת מדאיג לחכות עד לטיסה שלי איתם..
-
אליטליה קיבלו סיוע של 500 מיליון יורווואו איזה מלחיץ.... מתי הטיסה שלכם? זה אתה שם עם קרנבל המסיכות בוונציה?.... מה אנחנו נגיד עם טיסות באפריל..... נקווה לטוב... ונישמח אם תמשיך לעקוב ולעדכן כאן, לפחות עד הטיסה שלכם....

-
אליטליה קיבלו סיוע של 500 מיליון יורו?זה לא כל כך פשוט. הפעולה הזאת חייבת לקבל את אישור האיחוד האירופי, כי היא מתנגדת עקרונית להתערבות ממשלתית בחברות תעופה.
זו היתה הסיבה לפשיטת רגל של MALEV. האיחוד האירופי לא נתן לממשלת הונגדיה לעזור,ולא היה משקיע פרטי שיעזור.
-
אליטליה קיבלו סיוע של 500 מיליון יורו?החלתה הייתה אמורה ליפול היום - מישהו יודע איך זה נגמר? אני מאוד מקווה שהם לא יתנו לחברה הלאומית של איטליה ליפול..
-
אליטליה עוד לא קיבלו את הסיוע של 500 מיליון יורוהמהלך מתעקבת כי חלק מהכסף היה מוזרם ע"י שרות הדואר האיטלקי אשר בבעלות ממשלת איטליה. לזה מתנגד איחוד האירופי.
-
אליטליה עוד לא קיבלו את הסיוע של 500 מיליון יורואוי ואבוי.... אז הלך עלינו? אתה יודע אם הם פרסמו תאריך יעד להחלטה?
-
אליטליה עוד לא קיבלו את הסיוע של 500 מיליון יורוהסיכויים אכן לא נראים משהו.,..... לצערי. בדקתי גם עכשיו, דבר ראשון נראה שבכל מקרה איר פראנס לא ממש ששים לתמוך גם הם - כך ש-25% מבעלי המניות יחיטו רק בנובמבר 15 ( חודש מעכשיו) האם אכן הם יתמכו או שהחברה תלך למהלך של פירוק.
בנוסף לחברות תעופה אחרות שמביעות התנגדות בכל מקרה למהלך מהטעמים שציינת, כך שהסיכויים נראים קלושים למדי...
עכשיו נותר בעיקר לברר האם יש איזה סיכוי לראות את הכסף בחזרה מהחברה..
-
אליטליה עוד לא קיבלו את הסיוע של 500 מיליון יורוגם במקרה של פירוק - זה בהחלט לא אומר בהכרח שכל הטיסות שלהם מבוטלות. קיים וודאי סיכוי שחברה או חברות אחרות יקנו אותם וגם ישמרו על השם ויוציאו את הטיסות...
צריך כאן סבלנות...
-
אליטליה עוד לא קיבלו את הסיוע של 500 מיליון יורורכשתי כרטיסים של אייר פראנס לניס וחזרה. את החזרה מבצעת אלאיטליה דרך רומא.מה תהיה האחריות של אייר פראנס במידה ותהיה בעיה עם אלאיטליה?
-
אליטליה עוד לא קיבלו את הסיוע של 500 מיליון יורואם הכרטיס של איר פראנס, אז הם אחראים גם לטיסה חזרה. רק תתפלל שגם הם לא יפשטו רגל עד הטיסה.