פיליפינים באפריל ?
-
שלום חברים , אני ועוד חבר מתכננים טיול למזרח :
במרץ אנחנו מתכננים לטוס לנאפל ואחרי חודש שם חשבנו לטוס לפיליפינים לחודש וחצי עד אמצע מאי , לפי חיפוש שערכנו זו אכן העונה אבל זה למעשה סוף העונה ,השאלה היא אם לא ממש חם שם ועד כמה בעייתים ימי הגשם בעונה הזאת , בנוסף מי שיכול להמליץ לנו על יעד מעניין אחר באזור סוף מאי תחילת יוני ( חשבנו על הונג קונג ומקאו אבל מבט בתחזית גרם לי לשנות את דעתי) , אשמח לעזרה
תודה .
-
פיליפינים באפריל ?היי מיכאל,
אין שום בעיה לטייל בפיליפינים באפריל (מבחינת מזג האויר).
טיול מהנה,
-
פיליפינים באפריל ?אוקיי, תודה על המענה
-
פיליפינים באפריל ?אהלן מיכאל אני גם מתכנן להיות באיזור הונג קונג, מקאו, פיליפינים החל מאפריל וכבר יש כמה תוכניות בקנה.
אם תוכל ליצור איתי קשר במייל בשביל שיתוף חומר זה יהיה מצוין
-
פיליפינים באפריל ?היי חברים
מה זה מיילים אישיים?
גם אני נוסע אבל לפניכם ,אז תנדבו משהו.
ושיהיה בהצלחה
-
פיליפינים באפריל ?היי גם מתכננת לנסוע לפיליפינים באפריל, אשמח אם תוכלו לחלוק עימי טיפים..
המייל שלי: [email protected]
תודה
-
פיליפינים באפריל ?אחריי חודש בפיליפניים אני יכול להגיד שאפריל זה סוף עונה , מה שאומר יותר גשמים ,יותר חם ,ועדיין לא כמו באוגוסט ספטמבר אוקטובר וניתן בהחלט לטייל ובזול מאוד ,כי גם המקומיים לא כל כך מטיילים.
העונה שלהם מסתיימת במרץ ,
-
פיליפינים באפריל ?קצת טיפים על פיליפינים..בוראקאי בוראקאי ועוד בוראקאי..אוהבים טיןלים..פינטובו וטאאל שווים.פנגלאו בוהול נחמד...כייף.אל תשוו לפחות במקומות שא י הייתי את חיי הלילה של תאילנד לפיליפינים..תהנו.. ושוב בוראקאי
-
פיליפינים באפריל ?אהלן,
נראה לי שמאי יוני אמור להיות זמן סביר להונג קונג ומקאו (מבחינת מז"א)
אחרי זה כשקצת מתחמם אפשר להמשיך לכיוון סיצ'ואן/יונאן לאיזור הטיבטי. גם העונה וגם יפהפה
הפיליפינים באפריל זה סבבה, רק שקח בחשבון שזו העונה החמה (ויבשה), זמן טוב לחופים וצלילות