ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איזיג'ט

פורום אירופה
    6
    8
    3584
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Hadar_3359162
      Hadar_3359162 נערך לאחרונה על ידי

אני מתכוונת לטוס ללונדון בחברה איזיג'ט (easyJet) והייתי שמחה אם מישהו שטס איתם בעבר היה נותן לי קצת מידע.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • צ.ק.
        צ.ק. נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט

תעשי חיפוש בפורום הזה וגם בפורום טיולי משפחות יש ים של חומר.טסתי עם החברה הזו פעמיים ובקיץ הקרוב אטוס עוד פעם.כך שאני מרוצה למרות שמחירי הקיץ קצת אכזבו אותי.

• לִי
          לִי נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט

איזיג'ט היא חברת לואו-קוסט, 

על מנת להוזיל את עלויות הטיסה - לא מסופקים הפינוקים הנהוגים בטיסה רגילה 

המקומות לא מסומנים, על האוכל והמזוודות משלמים בנפרד, אין מסכי טלויזיה,                 את הכרטיסים יש לשריין חודשים מראש (ללא אפשרות ביטול), וההזמנה נעשית רק באינטרנט..

ברכישת טיסות מוזלות לא ניתן לבטל את ההזמנה

ולכן חשוב לוודא מראש את תאריכי הטיסה לפני שממהרים לרכוש כרטיסים.

תקנות הגנת הצרכן לא חלות על איזג'ט..

עסקת לואו-קוסט היא עסקת אל-חזור ללא אפשרות ביטול, בד"כ דמי הביטול שווים לגובה מחיר הכרטיס.

בטיסות לואו קוסט כדאי להזמין את הטיסה זמן רב מראש.. הכרטיסים הראשונים שנמכרים הם הזולים ביותר וככל שהמטוס מתמלא מחיר הכרטיסים מתייקר.            

בטיסות מוזלות קיימת רק מחלקת נוסעים אחת - אין אפשרות לשלם יותר לשדרג למחלקה ראשונה. 

לא תמיד המחירים משתלמים אם מוסיפים למחיר הכרטיס: עלויות מזוודה + הושבה.. 

* כדאי להשוות מחירים גם בחברות תעופה נוספות לאותם תאריכים כמו בריטיש ואלעל

לא מוגשת ארוחה, ניתן להצטייד בסנדוויצים ושתייה, אפשר לקנות - 

עלון דיוטי פרי, כריכים ונשנושים בטיסת איזי ג'ט

אשכול עם כל המידע על נוהלי המטען באיזיג'ט. כדאי לקרוא בעיון.

את המזוודות וההושבה ניתן להזמין קרוב יותר למועד הטיסה. לא חייבים להזמין מיד בשלב הזמנת הכרטיסים. זה חשוב במידה ולא תוכלו לטוס, למזער נזקים.. אין החזר. 

ניתן להגיע עם טרולי אחד קטן ללא תשלום (בהגבלת מידה, ללא הגבלת משקל).

עלות מזוודה אחת כ40 יורו . 

ניתן להזמין מזוודה רק לטיסת החזור, האפשרות הזו נפתחת רק לאחר טיסת ההלוך.

אפשרות להזמין מקומות ישיבה שמורים תמורת תשלום נוסף:                                תוספת התשלום תהיה  כ-12 ליש"ט למושב מרווח בשורה ראשונה או בשורות ליד פתחי היציאה.

כ-8 ליש"ט למושבים בחלק הקדמי של המטוס (שורות 6-2) במטוס איירבוס מדגם A-320

ו-4.1 יורו ליש"ט לכל מושב אחר. (המחירים הם לכיוון אחד!).                                     למשפחות עם ילדים לרוב יהיה חשוב לשריין מושבים.                                                      לפי התקנות ילד מחויב לשבת צמוד לאחד המבוגרים.. במידה ולא מזמינים מראש.

רוב הנוסעים בוחרים לקבל הקצאת מקומות בזמן הצ'ק אין, חודש לפני הטיסה, ללא תשלום.

יש לעשות צ'ק אין באינטרנט לפני הטיסה (נפתח חודש לפני מועד הטיסה) 

חשוב מאוד להדפיס את האישור שמקבלים במייל ולהציגו בטיסת ההלוך וטיסת החזור.

אי הצגת אישור זה עלול להיות כרוך בקנס כספי גבוה..

לשירות הלקוחות קיים מספר טלפון ישראלי בתעריף מקומי של שיחה רגילה בישראל
          השיחה עם נציג דובר אנגלית 037630561

לרוב הטיסות המוזלות ינחתו בשדות תעופה משניים ולא בשדות התעופה הגדולים 

אפשרויות הסעה משדה התעופה לוטון למרכז לונדון:

חוץ משירות האיזיבאס והנשיונל אקספרס (המפורטים בקישור מעל) -

ניתן להזמין שירות של אחת מחברות מוניות מיניקאב, אפשר לבטל יום יומיים לפני.

בכל מקרה אין צורך לתת פרטי כ.אשראי. ההזמנה מתבצעת באתר האינטרנט.

המחיר סביר , וניתן לקבל הצעת מחיר באתר בהתאם למס' הנוסעים ומס' המזוודות.

ביום הטיסה - להצטייד: במספר הזמנה + מספר טלפון שלהם

ולתת להם תזכורת במייל יום יומיים קודם לנסיעה

(הנהג בד"כ ממתין מול בית קפה קוסטה ביציאה משדה"ת לוטון)  [email protected]

• Simon27
            Simon27 נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט

למרות מגבלות הלואו קוסט שקודמתי ציינה , איזי ג'ט חברה מצויינת ,יוצאת בזמן ללא עיכובים ובלונדון היא נוחתת צפונה משם בעיר לוטון שהוא נמל הבית שלה (נסיעה באוטובוס משם ללונדון בשעות לא עמוסות לוקחת בין חצי שעה לארבעים דקות).

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט

כדאי להשוות לא רק מחירים אלא גם תנאים מול חברות high cost.

כי למשל חלק ניכר מטיסות אל על נוחתות גם כן בלוטון ולוטון של אל על לא קרוב יותר מלוטון של איזיג׳ט, אני לא בטוח שבאל על מחלקים בכל טיסה לאירופה חמגשיות מערכת הבידור בטיסות לאירופה (אם בכלל ראויה לתואר מערכת בידור) לא רלוונטית לחלק גדול מהנוסעים.

שדה משני לעיתים טוב יותר לחלק מהנוסעים בזכות קרבתו ליעד הטיול, למשל השדה בבאזל קרוב באופן משמעותי ליער השחור מהשדה של מינכן.

רצוי גם לבדוק שעות טיסה, לממשל הטיסות של איזי מלונדון חזרה לארץ בשעות מבעסות שמאלצות תשלום לילה נוסף במלון.

• piniy
                piniy נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט

לא טסתי אל על ללוטון אך למיטב הבנתי אין הבדל משמעותי במרחק מלונדון ההבדל המשמעותי הוא בזמני הטיסה.. מה עדיף, טיסת הלוך - מאוחרת ולילה נוסף בלונדון  טיסת חזור - מוקדמת שוב לילה מיותר במלון או בריטיש / אל על יקרה יותר אך בשעות נוחות יותר ? ההפרש במחיר הטיסה בין האפשרויות בערך 150$, ומחיר חדר זוגי במלון ממוצע כמו רויאל נשיונל (היום נקרא רויאל קונטיננטל) 150$ ללילה. כל אחד וההעדפה שלו.

• דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

כשדיברתי על המרחק של לוטון הייתי ציני

פשוט אנשים נמנעים מאיזיג'ט כי נוחתים בלוטון ולוטון זה רחוק ובמקום הם קונים כרטיס באל על אבל ללוטון כי הכרטיסים לשם זולים מהיתרו.

אבל אם הם שילמו מחיר גבוה על הכרטיס פתאום לוטון לא רחוק להם.

כל אחד וההעדפה שלו בטיסות.

יהיו כאלה שיעדיפו את טיסת אל על שממריאה מתל אביב בשלוש לפנות בוקר או שבע בבוקר כי ככה הם "מרוויחים יום", אני לעומת זאת לא אוהב לטייל אחרי לילה לבן, מבחינתי מדובר בהפסד יום ולילה במלון הוא כסף שהושקע בתבונה.

לעומת זאת בטיסה חזרה טעמי כטעמך, טיסת בוקר מבחינתי בזבוז, אבל יש כאלה שיעדיפו אחרת.

לחישוב הכלכלי: טסתי ללונדון עם איזיג'ט בשיא העונה כשמחיר הכרטיס היה פחות מ 300$ ובאל על אם היה מזל היה אפשר להשיג כרטיס בפחות מ 700$.

כשאני עשיתי את המכפלות (לפי מספר בני משפחה) איזיג'ט יצא לי הרבה יותר כלכלי.

אם הכרטיס באיזיג'ט היה עולה 550$ אולי היה כדאי יותר אל על ב 700$ אבל במקרה כזה אני פשוט לא הייתי נוסע, אני לא מוכן לשלם מחירים כאלה.

כל אחד ומה שמתאים לו

• piniy
                    piniy נערך לאחרונה על ידי

כשדיברתי על המרחק של לוטון הייתי ציני

ולכן לא נוסע ללונדון. אני מניח שאחרי פעמיים, הצורך להגיע כבר לא כלכך חזק אצלי. בכלל, אני מעדיף נופים ואנשים על פני דומם. קניות יש טובות יותר במקומות אחרים.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון