כייסים מתחזים באמסטרדם
-
ב"סד
שלום רציתי לדעת אם באמסטרדם קיימת תופעה של כייסים או נוכלים שמתחזים לשוטרים כמו בחלק גדול מהמקומות באירופה?
תודה
-
כייסים מתחזים באמסטרדםבאיזה חלק מהמקומות באירופה זה קורה?
-
כייסים מתחזים באמסטרדםמה ? על מה אתה מדבר ? נתקלתה במקרה כזה ?

-
כייסים מתחזים באמסטרדםב-15 שנות מגוריי כאן, מעולם לא נתקלתי בתופעה שכזאת. ההודעה שלך די הזויה.
וכמו בכל עיר בירה באירופה צריך לשמור על הארנקים ואם יש מזומנים גדולים, שטרות להחביא. הכייסים כאן מתוכחמים, הם קולטים מי תייר ומי מקומי. לרוב הם מיעוטין כלומר ממוצא מרוקאי או טורכי, לא נראים שוטרים, עבריינים או סתם עוברי אורח תמימים.
-
כייסים מתחזים באמסטרדםב"סד
אדם מחופש לשוטר עצר אותי ואת אשתי בבודפשט לפני 3 שנים וטען שיש עלינו כסף מזוייף הכריח אותנו לתת לו לספור תכסף ולבדוק שהוא לא מזוייף שהחזיר לנו תכסף אחרי הבדיקה שמנו לב שחסרים 250 יורו ובשנייה נעלם הוא הראה תג שוטר והמדריכה הזהירה אותנו מנוכלים
-
אמסטרדם אהובתנו לא ולא -
אמסטרדם אהובתנו לא ולא!אופס ברח לי כנראה מההלם

ממש ממש לא היה ולא נברא.הולנד עוטפת באנושיות ביטחון והמון כבוד את תייריה.בימים ובלילות אפשר להסתובב חופשיים ובטוחים.היינו בכפרים,חרשנו הרגשנו -וגם היינו-הכי מוגנים שבעולם.
הולנד יפהפיה ,אנשיה טובים,סעו בנחת וביטחון ואיך שתחזרו לארץ תירצו עוד הולנד
מבטיחה
הולנד היא פאזה אחרת בין טיולינו בעולם

תהנו מכל רגע וחיזרו לשלום.נסיעה טובה
-
כייסים מתחזים באמסטרדםבמקרה כזה צריך נסיון וקומונסנס
אף פעם אל תראו לאף אחד כסף מזומן ברחוב!!!
רוצה לראות כסף? בבקשה! בתוך תחנת המשטרה!
תראו כמה מהר הוא יסתלק.
באף מדינה בעולם אין דבר כזה 'בדיקת כסף מזוייף ברחוב' !!!
-
כייסים מתחזים באמסטרדםב"סד
תודה על ההמלצות העניין היה שהמדריכה הסבירה כי היו מקרים בהם אנשים סירבו
והשוטר אמר להם להתלוות אליו ואז בסמטה שודד אותך באייומי נשק או סכין כמובן שהוא היה מתחזה ולא שוטר אבל לא יכולנו להיות בטוחים הייתי עם אשתי מאז למדתי לקח בכל מקרה תודה ושבת שלום לכולם.
-
כייסים מתחזים באמסטרדםלדוד שלי קרה מקרה השוטר. הוא יצא בזול יחסית של 50 יורו. תדרשו תעודת שוטר וככל שתתחקרו יותר הכייסים יבהלו יותר. נסו אפילו לבקש לעשות את כל הספירה במקום מצולם, זה תמיד מבריח.