גסטהאוס זול במומבאי?
-
אהלן,
אני נוחת במומבאי ביום שני בערב אך לא ככ הצלחתי למצוא אופציות לינה זולות שאפשר להזמין מראש..
מישהו מכיר כאלו?
ובנוסף, מי שנסע ממומבאיי לגואה, אוטובוס או רכבת?
תודה רבה!
-
גסטהאוס זול במומבאי?בגדול במומבאי הכול הרבה יותר יקר מאשר בשאר הודו, אבל ה-Salvation Army ברובע קולאבה (איפה שרוב התיירים) נחשב יחסית זול. יש בו חדרים פרטיים וגם דורמס (משותפים). בסוף 2009 האופציה הכי זולה שם הייתה בערך ב-300 רופי.
אני נסעתי לגואה ברכבת שיצאה לפנות בוקר והגיעה אחה"צ. לא יודע איך זה באוטובוס, אבל כרטיס לרכבת מומלץ להזמין מראש...
-
גסטהאוס זול במומבאי?אם אתה נוחת ביום שני אין לך מספיק זמן להזמין מראש, ובמיוחד לא גסטהאוס זול.
באזור קולבה (Colaba) יש מבחר לא קטן של "מלוניות" יחסית זולות למומבאי, אבל יקרות במונחי הודו. תבקש להגיע לקפה-בר ליאופולד, המוכר לכולם. ושם תמצא מספר לא קטן של מקומות לינה זולים. אני התאכסנתי ב"מלון" ונציה.
רק לסבר את האוזן ולהכין אותך לקראת מה אתה הולך:
- ה"מלון" ממוקם בקומה שניה / שלישית של בניין מסחר.
- החדר גודלו כגודל המיטה הזוגית (אצלנו זה נקרא אחד וחצי) וכדי לפתוח את הדלת צריך להזיז את המיטה.
- המקלחת/שירותים גודלם כגודל כפות רגליך. אתה עומד - זה מקלחת, אתה יושב - זה שירותים.
והמחיר היה 900 רופי ללילה לזוג לעומת ממוצע של 400 רופי בכלל הודו (מחירי 2010).
ומהחלון נשקפים האחוריים של מלון הטאג' מאהאל המפואר. לך לבקר.
-
גסטהאוס זול במומבאי? רוני הצחקתניגם אני בדרכי לשם אז שכחת להזכיר האם במיטה וחצי היו פישפשים או שלא היה מספיק מקום עבורם?
-
גסטהאוס זול במומבאי? רוני הצחקתניכאחד שממגנט יתושים ופשפשים גם במקומות שאחרים לא מבינים על מה אני מדבר, אני חייב לציין שבכל הטיול בהודו (6 חודשים) ובדרום מזרח אסיה (עוד שישה) סבלתי רק פעם או פעמיים מפשפשים בגסטהאוסים, וזה לא היה במומבאי.
בקניאקומארי התעוררתי עם ג'וקים במיטה, אבל זה כבר נושא אחר.