ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות על ה-TMB (מונט בלאן)

פורום אירופה
    3
    4
    906
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 16 Red
      16 Red נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני מחפש אינפורמציה לגבי מספר דברים בTMB.

1.לינה באוהלים ולא במלונות בסובב מונט בלאן. האם מותר לישון באוהל? איפה יש מקומות מסודרים לשינה?

2. היות ואני בחור דתי רציתי לדעת על אופציה ללינה בהוסטלים ללא תשלום על אוכל. האם מישהו ניסה את זה ויודע כמה זה משנה את המחיר?

3.כל יומני המסע באתר ובבלוגים התחילו מהצד הצרפתי ואני מחפש להתחיל בצד האיטלקי. אם יש מישהו שיש לו יומן מסע לגבי התחלה מהצד הזה אני ממש אשמח לקרוא אותו.

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

1. לפי דעתי עזוב את את האוהל. אפשר לקבל לינה בדורם עם ארוחת בוקר במחיר 15-20 אירו. 2. אפשרי לינה עם ארוחת בוקר. 3. אני משאר שתקבל תשובה מ-IO.

• IO.
          IO. נערך לאחרונה על ידי

1. הטרק לא ממש בנוי ללינה עם אוהל ואין הרבה אתרי קמפינג על המסלול (יש כמה, אבל לא הרבה). אני לא אומרת שאי אפשר עם אוהל, אני די בטוחה שאפשר אבל הרוב הגדןל לא הולכים עם אוהל (וכנראה יש לזה סיבה...).

עוד אינפורמציה על הליכה עם אוהל - אין לי (אבל תחפש באינטרנט באנגלית - בטח תמצא).

2. ארוחות הן חלק גדול במחיר - בעיקר בבקתות, גם באכסניות. תסתכל באתרים של חלק מהבקתות/אכסניות כדי לקבל מושג - למשל: Bonhomme, Elena מעבר לזה תצטרך כמובן לבדוק אחת אחת לגבי האפשרות ללינה בלבד ואת המחיר המדויק (אבל זה יהיה זול לדעתי לפחות ב- 50%).

3. תראה - זה מסלול מעגלי, כך שזה ממש לא משנה בקריאת תאור המסלול איפה התחיל הכותב לעומת המסלול שלך. מה שחשוב זה כיוון ההליכה - אם אתה הולך עם או נגד כיוון השעון.

למשל, אם אתה רוצה לקרוא את הבלוג שלי ואתה מתחיל מקורמאיור באיטליה והולך נגד כיוון השעון - פשוט תתחיל מיום 5 אצלי בבלוג מקורמאיור לבקתת אלנה שיהיה הראשון בשבילך. כשתגיע ליום האחרון אצלי בבלוג (בו הגעתי ללה-זוש בחזרה) - תחזור ליום הראשון שלי (מלה-זוש ללה-קונטמין)... ותקרא ממנו עד שתגיע בחזרה לקורמאיור blush

בהצלחה!

• 16 Red
            16 Red נערך לאחרונה על ידי

תודה

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון