יעד זול לקניות
-
שלום, אני ואמא רוצות לטוס לאירופה עוד החודש, מקסימום חודש הבא [דצמבר- ינואר].
אני מחפשת יעד שיהיה זול לקניות [שיהיה הרבהה עם מה לחזור לארץ], וכמובן שיהיה מקום יפה עם אתרים מעניינים.
כמו כן, מכיון שדצמבר ינואר הם חודשים של חורף, אז יש כמובן עדיפות ליעדים שיהיו יחסית נוחים מבחינת אקלים ומזג אוויר.
אבל בעיקר רוצות מקום זול לקניות [חוץ מטורקיה-יון-בולגריה].
תודה רבה על התשומת לב והעזרה !
-
-
יעד זול לקניותפראג!!!!
סיילים מטורפים הייתי שנה שעברה בינואר רק קניות אבל קור שחודר לעצמות!!!!
-
יעד זול לקניותברלין כמובן!
לקור אני לא עריבה...
בשני הבלוגים שלי יש פרק של שופינג.
רבקה
-
יעד זול לקניותלעניות דעתי המקום הזול ביותר לקניות היא העיר ברלין.
-
יעד זול לקניותבדרך כלל קניות ואנחנו לא הולך יחד.אבל ברלין היתה נהדרת לקניות.
סיפור אהבה התחיל בינינו עוד בפרייבורג,שנה לפני.
שפע חנויות,רשתות,אוטלט מחוץ לעיר שלא קשה להגיע עליו-מחירים גבוהים יוצר אבל הכול מותגים. בבלוג שלי צירפתי לינקים לכמה רשתות,גם לפחות מוכרת שהיתה נהדרת...
קר?וודאי אבל בחנויות מחממים נורא,מתוך נסיון בC&A שנה לפני...היה מחניק בתוך מעיל ועוד עם כל הציוד מסביב...
תבדקו טיסות של איזי ג'ט לברלין...
אמה
*חפשי בגוגל את הרשתות או חנויות שמעניינות, בגוגל ותקבלי אתר כולל מפה,כך יהיה קל יותר לחפש בפועל...
-
יעד זול לקניותברמה הפסיכולוגית של קניות זולות, אני בהחלט מבין אותך.
במישור הכלכלי, אני מניח שמדובר על קניות במאות אירו (נניח 1000-2000 ש"ח).
כלומר אם תסעי למקום יותר זול או יותר יקר לקניות תחסכי מאות שקלים, לא אלפים.
הפרש המחירים בטיסות בין היעדים השונים עשוי להיות באותו סדר גודל אם לא יותר.
כך שיעד יקר + טיסה זולה יעלה בסך הכל כמו יעד זול + טיסה יקרה.
ובקיצור, ובייחוד אם מדובר על הימים הקרובים, הייתי מחפש אם יש 'דיל' מעניין.
ולא, לא אמרתי להשאר בארץ לשפינג. אני מבין את הרעיון לעשות גיחה להתרעננות + שופינג.
ברור שאם מדובר על שופינג בהרבה אלפי שקלים זה שיקול שונה.
-
יעד זול לקניותלי צרפה את הכתבה שלי על שופינג במדריד. הטיסות לא הכי זולות שיש, אולם המחייה והכלכלה היומית בהחלט שווה לכל נפש, בתי מלון טובים במרכז במחירים סבירים. המון אפשרויות בילוי וכמו שביקשת מרכזי קניות עצומים במחירים מאוד זולים בתקופה הזו של השנה.
זול זה אומר, פריטים גם ביואואים בודדים ברשתות מוכרות וטובות. לעקוב אחר שלטי ה- Rebajas.
בברצלונה נתקלתי בשלטים האלו גם באפריל, מה זה אומר???
-
יעד זול לקניותהייתי וקניתי הכל ערי הבירה הגדולות באירופה לעניות דעתי הכי כדאי פראג
מחיר הטיסה נמוך והקניות ברשתות המוכרות זולות יותר
-
יעד זול לקניותלדעתי שילוב של שופינג + עיר מדליקה, מעניינת וכיפית + התחשבות במזג אוויר = ברצלונה.
פראג וברלין (הייתי בשתיהן) באמת שוות ומוצלחות, בעיקר ברלין

אבל לדעתי המזג אוויר שפוי יותר בברצלונה - דומה למזג אוויר אצלנו (אם אפשר לקרוא למזג אוויר אצלנו שפוי..)
תהנו..
-
יעד זול לקניותהחכמה היא יעד זול + טיסה זולה + שונאת שופינג. כשתמצא תודיע לי ותחזיק חזק.
-
יעד זול לקניותמדריד סוף סוף העונה, עד 90% הנחה!
-
יעד זול לקניותReef תמונה מעולה

בחיים בארץ זה לא יהיה ככה ... אחרי הנחות ענק, המחירי סוף עונה בארץ לא זולים כמו בחו"ל ...

מקווה שבברלין בעוד שבועיים יהיו סיילים טובים

-
יעד זול לקניותמקווה שמלכת המטבח לא תראה את התמונה הזו, אחרת, אני יכול לחבר תפילת אשכבה לכרטיס הפלסטיק. מה שבטוח, אקבל הרבה זרים.
-
יעד זול לקניותראפ, אף פעם לא חשבתי על מדריד כיעד לקניות, נראה שווה, פעם ננסה.....
מה שלא ברור לי , אתה גבר, נכון? אז איך משכנעים את הבעלים לקניות???
-
יעד זול לקניותלא משכנעים, שולחים אותם למשחק של ריאל מדריד.
-
יעד זול לקניותצריך לדעת מתי להגיע. הרבאחס נמשך כשבעה שבועות, המחירים המוטרפים, בסוף השבוע הלפני אחרון. בקיץ למשל זה ימים חמישי-שבת האחרונים של אוגוסט, זה קורה כמעט בכל החנויות ששייכות לרשת, כמו זארה H&M, ספרינגפילד, פול אנד בר, C&A, פרימרק , בלנקו ועוד.
יש הסתייגות קלה, ברשתות כמו מנגו, ברשקה, אדידס, נייקי , דיזל ועוד, מבצעי סוף העונה נשארו עד הסוף אותו הדבר, 30-50% הנחה.
ואיך מושכים גבר לשופינג? פיני נתן את תחילת התשובה... או שיש לו את זה, או שלא ואז ריאל מדריד זה פתרון הולם.
-
יעד זול לקניותאצלי גם ריאל מדריד איננה פיתרון...

אז לנסיעות קניות אמשיך לנסוע עם בנותי..

-
יעד זול לקניותטיול בנות,הכי נכון לקניות

אמה
להתלבש