כרטיס סים לחופשה בצרפת
-
שלום חברים,
אשמח לקבל עצות לגבי רכישת כרטיס סים לחופשה הקרובה ב les arcs צרפת .
איפה קונים? כמה עולה? האם עדיף לקנות חבילה בארץ?
תודה מראש
-
כרטיס סים לחופשה בצרפתזה עולה בערך 10 יורו לג'יגה ולדעתי לא צריך יותר מזה, זה יספיק לכמה שיחות שתרצה בסקייפ והודעות בג'ימייל וכו..
ניתן לקנות בכל תחנת דלק\סופרמרקט\בית מרקחת, אני לא זוכר שם ספציפי של חברה, אבל יש מלא וכולן אותו הדבר.
על חבילה של חברות סלולר ישראליות לא הייתי ממליץ, רק בגלל כל ההגבלות המיותרות והסעיפים הקטנים שהן מוסיפות לחוזה והנטיה שלהן לעשות טעויות בחשבון ולך תרדוף אחריהן ותריב איתן אחרי זה.
-
אני לקחתי סים בנ"ל של רמי לוויאני טס די הרבה, בעבר ניסיתי את "אומניסים" כיום ההצעות שלהם בעיני לא אטרקטיביות. מתוך המלצה בפורום ראיתי את הסים של רמי לווי, נראה מוצלח למדי, אך עדיין לא ניסיתי בעצמי. צריך לקבל אותו בימים הקרובים.
-
כרטיס סים לחופשה בצרפתכל סים מקומי יעבוד, אם אתה רוצה DATA שים לב שאתה קונה כרטיס שיש בו.
אני קניתי בשדה התעופה, חפש חנויות של אורנג' או חנויות סלולר למינהם.
באתרים לא מכיר בצרפת (עוד לא הייתי שם) אבל משאר שגם יש.
בטוח הרבה יותר זול מכל חבילה מהארץ.
-
כרטיס סים לחופשה בצרפתתודה רבה,
אנחנו טסים לקלאב מד בלס ארקס ואני מקווה שבדרך יתאפשר לנו לעצור איפשהו ולרכוש כרטיס.
אני כמובן מחפש כרטיס שיאפשר לי גלישה באינטרנט (וואטסאפ,פייסבוק וכו') ופחות בשביל שיחות ו SMS
אם מישהו יכול לתת לי את שם החברות שמהן ניתן לרכוש זה יהיה נפלא.
בכל מקרה תודה לכל המגיבים
-
כרטיס סים לחופשה בצרפתאני קניתי של Orange בחניות שלהם, קל למצוא - הן כתומות, בטח באתר יש מיקומים
ומ SFR: http://espace-sfr.sfr.fr/espace-sfr/recherche#sfrintid=hbolm ob_bdroit_espsfr_autre, שניהם היו טובים
בזמנו ראיתי חנויות שלהם כמעט בכל מול שהייתי בו, לא יודע לגבי השדה תעופהף כיון שהגעתי יבשתית.