ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות

פורום תאילנד
    3
    8
    1741
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noa412
      noa412 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,עלו לי כמה שאלות. אני וחבר שלי מתלבטים לגבי האי קו טאו, מצד אחד הבנתי שהוא שקט ונחמד, מקום טוב לצלילות. מצד שני ידיד אמר לי שהוא לא התלהב בכלל.

אם נוסיף את קו טאו לאיים המזרחיים, קצת יצא לנו לחוץ.. השאלה היא האם יש בקוטאו משהו שממש מחדש? (משהו שלא ניתן למצוא בקופנגן וקוסמוי לדוגמא).

בקיצור האם קו טאו שווה את הטרחה? Smile

בנוסף, באיים המערביים חשבנו להיות בקופיפי, ויום אחד לקחת מעבורת לריילי ביץ' ולשהות שם עד המעבורת האחרונה חזרה לקופיפי. האם זה אפשרי? האם זה מומלץ? 

אשמח גם לקבל חוויות מטיולים בקנצ'נבורי, סוקותאי ופאי. (מתלבטים עדיין איך לשלב אותם ואם בכלל).

תודה מראש לעונים!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 72amalia
        72amalia נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות

אני רואה שיש לכם המון התלבטויות לגביי המון מקומות.........

זה נראה לי שאתם מתכננים ללכת להרבה מקומות....

בואי נתחיל מזה שתגידי לנו לכמה זמן אתם נוסעים? כמה ימים נטו יש לכם בתאילנד? 

שנית - לאיזה מקומות חושבתם ללכת? האיים בשני הצדדים, צ'אנג מאי, פאי, בנקוק, קנצנבורי, סוקותאי.... יש עוד?

תסבירי בדיוק מה אתם רוצים, לכמה זמן אתם הולכים והאם זה אמור להיות טיול ברמת תרמילאות או טיול יוקרתי או קצת וקצת?

* אם אתם לא מטורפי צלילות אז אתם ללא חייבים ללכת לקו טאו. כל אי יש לו את הייחוד שלו אבל אי אפשר להיות בכל מקום.... 

• noa412

כמה שאלות

היי, אנחנו נוסעים ל30 יום בדיוק ממרץ עד אפריל. מתחילים באיים המערביים- קופנגן קוסמוי ואולי קוטאו (לגבי קוטאו- מעוניינים לצלול, אבל הבנתי שאת זה אפשר לעשות בכל אי. מה הייחוד של קוטאו אם כך?). לאחר מכך טסים לצ'אנג מאי- קראתי טוקבקים בפורום שאפריל אינה תקופה טובה לטייל בצ'אנג מאי אז הקדמנו אותה. לאחר צ'אנג מאי טסים לאיים המערביים- קופיפי וחשבנו על יום אחד בריילי ביץ'. ואז בנגקוק וזהו Smile

קצת מבולבלת מקנצ'נבורי איותיה סוקותאי ופאי. הבנתי ששווה לפקוד את המקומות האלו, כמובן שאנחנו לא מצפים להגיע לכולם, לכן אשמח להמלצות וכך אוכל לדעת מה הכי מתאים לנו.

אופי הטיול הוא משהו באמצע, לא מפואר מידי אבל גם לא להתכלב. בגדול אנחנו די מפונקים Smile

• 72amalia
            72amalia נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות

אז יש לכם מספיק זמן להיות בהרבה מקומות - זה טוב.

הייחוד של קו טאו זה שוניות האלמוגים שסביבו מה שעושה אותו יעד מועדף לצוללנים, יש לכם זמן אז הייתי קופצת ליומיים אם אתם אוהבים צלילות, אי קטן מאוד אין הרבה מה לעשות חוץ מלצלול ולהתחרדן על החוף הלבן.

לפאי מגיעים מצ'אנג מאי - זה טיול של לפחות יומיים שלושה, נוף מדהים, עיירה קטנה ומקסימה בצפון הרחוק - אם יש לכם זמן ואתם לא ממהרים אז למה לא?

ריילי ביץ - לא נראה לי שווה להגיע בשביל ייום אחד רק אח"כ אתם צריכים לקחת סירה לקרבי ומשם לנסוע לשדה תעופה כדיי לטוס לבנקוק. המלונות הטובים בריילי ביץ שעל החוף לא זולים ובגלל ההגעה והעזיבה יום אחד זה בעצם רק חצי יום להיות שם.....

הייתי מסיימת עם פוקט וקופיפי או פוקט וריילי ביץ וטסה לבנקוק - מבנקוק אתם יכולים לקחת יומיים טיול לקנצ'נבורי

• gal7
              gal7 נערך לאחרונה על ידי

צלילות תעשו בקופיפי

אין מה לנסוע לקו טאו במיוחד טם אתם לא מטורפי צלילות. בקופיפי יש אתרים מדהימים, לא פחות טובים מקו טאו.

לגבי סדר הטיול לא ברור לי למה הזיגזג בין הצפון לאיים וחזרה. למה שלא תתחילו יש בצפון ואחרכך תמשיכו את כל האיים במרוכז?

• noa412

צלילות תעשו בקופיפי

בגלל הפול מון. התלבטנו האם להתחיל בצ'אנג מאי ולרדת לאיים ולהיות בהאף מון, בסוף החלטנו להתחיל מהאיים ולהיות בפול מון. 

ואז קראתי שבחודש אפריל נורא נורא חם, אז החלטנו להקדים את צ'אנג מאי ולא להשאיר לסוף הטיול. וכך יצא- איים מערביים, צ'אנג מאי, איים מזרחיים, בנגקוק

האמת שזה גם נראה לי סה"כ רעיון טוב, סתלבט, טיולים ועוד פעם סתלבט Smile (אנחנו גם לוקחים טיסות ממקום למקום..)

תודה על העצות!

• noa412

כמה שאלות

תודה רבה לך!!!

• gal7
                    gal7 נערך לאחרונה על ידי

הבנתי

רק שתדעו שמסיבת הפול מון פחות טובה ממסיבת ההף מון.

לגבי צלילה בקופיפי, ממליץ בחום על מועדון ברקודה עם מדריך בשם ניקולס.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון