בודפשט
-
שלום אנשי פורום אני מתכננת סופ״ש בבודפשט עם 2 ילדים שלי כבר היינו שם בקיץ אבל חורף לא. האמת. רציתי לשאול איזה בית מלון תמליצו לי לקחת חשוב שיהיה אינטרנט חופשי תודה
-
בודפשטהיי. בבוקינג או בכל אתר דומה ,בטוח שתימצאי מלון שיענה לטעם ,לאופי, ולכיס שלך. בהצלחה ובילוי נעים.
-
בודפשטתודה על הצעה באמת חיפשתי באתרים שונים אבל רציתי לשאול מה עדיף לקחת מלון Astoria. או mercury citi center יש כל מיני תגובות אבל האם משהו אידי היה שם יגיד לי. תודה
-
בודפשטאיני חושב שלבחירת מלון יש איזה שהו קשר לאמת. זה קשור למצב הכספי שלכם וכמה תוכלו לשלם על חדר לילה. יש מלונות רבים החל בשבעים. יורו לילה לחדר עם אינטרנט חופשי. יש מלונות עם אינטרנט חופשי שמחיר. החדר הוא שמונה מאות יורו לילה. הבחירה נמצאת הגיעם.
שתהנו
-
בודפשטבמלון אסטוריה לא התאכסנתי,רק בקרתי בלובי שלה לפני כ 4 שנים. המלון מרוהט
בסגנו עתיק ומשדר יוקרה !
במלון מרקור סיטי התארחתי לפני כ 3 שנים ומשהו ולמרות שאין לו כמעט לובי [מאד
קטן] הייתי בוחר בו בגלל מיקומו ! בזמנו היו רק חדרים זוגיים ואחד מבניי ישן
בחדר סינגל. כיום לפי הפירסומים שלהם ,יש להם אינטרנט חופשי ברחבי המלון.
זה מה שכתבתי אז על המלון וזה נכון גם לעכשיו !
D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA+%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+mercu re+city+cente
-
בודפשטתודה על הכל ההבדל בין שתי המלונות ממש קטן אבל לא יודעת מה לבחור אני מגיעה בטיסת לילה מאוחר והמרקיורי סיטי אין כניסה למונית וצריך ללכת ברגל וזה לילה קצת מפחיד אותי
-
בודפשטלמלון מרקור סיטי סנטר ניתן להגיע עם המונית דרך הכניסה האחורית של המלון
מרחוב PETOFI. ניתן להגיע עם המונית עד למעלית שמעלה ללובי. רק נציגי
חברות התירות הישראלים שמפזרים את הנוסעים בין בתי המלון,עושים לעצמם
חיים קלים ומספרים סיפורים שלא ניתן להגיע עם הרכב עד המלון ,היות ורחוב
VACI הוא מדרחוב !
D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA+%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+mercu re+city+center
-
בודפשטהיינו גם במרקיור בודפשט סיטי סנטר
הגענו במונית בשעת ערב מאוחרת
המונית נכנסה לתוך חניון המלון (מהכניסה הנוספת)
והגענו איתה עד המעלית.
תצטיידי בכתובת המלון לכניסה השנייה.
מלון מצויין
מיקום פנטסטי
ארוחת בוקר טובה
-
בודפשטתודה רבה על הכל איפה אני יכולה להשיג כתובת של רחוב שנכנסים לחניה או אולי להזמין הסעה מהמלון ישירות שיאספו אותנו מהשדה
-
בודפשטתשלחי מייל למלון ותבררי כתובת מדוייקת + נקודות ציון לGPS של הכניסה לחניון.
ולברר כמה תעלה הסעה.
בפורום טיולי משפחות הוזכרו בחודש שעבר כמה חברות הסעה במחירים סבירים שמזמינים במייל מראש. ואפשר מונית רגילה במחיר של כ26 יורו לכל הנוסעים (בלילה)
תשמרי המלצות גם בשבילנו

-
בודפשטתודה רבה על הכל האם חברת הסעה שאני אזמין לא מהמלון יש להם אפשרות להגיע לחניה של המלון כי במלון רוצים 32€ אולי זה שווה בכל זה.
-
בודפשטהכניסה לחניון של המלון מרח' PETOFI SANDOR UTCA מס' 15.
אבל הרחוב נמצא בשפוצים, ולא בטוח שאפשר להכנס. כתבו דוא"ל או טלפנו למלון אם אפשר להכנס . אם לא, אפשר להגיע ממקום אחר קרוב לכניסה הראשית.
קחו מונית משדה התעופה, לפי מונה צריך לעלות בסביבות 25€.
-
בודפשטתודה על התשובות אני אכתוב מייל למלון במידה ולא אזמין משהו אחר. יש לי עוד שאלה הזמנתי כרטיסי טיסה ב wizz air ושרציתי להזמין אופציה לעלות ראשונים. אז צריך להוסיף 12€ אבל באפליקציות בנייד רשום 4€ יש לי מועדון שלהם איך אני משיגה מחיר של נייד למחשב נייח?
-
בודפשטלשבת בשתי השורות הראשונות עולה 12 אירו. PRIORITY BOARDING , ישיבה מהשורה השלישית ואילך, עולה 4 אירו.
-
בודפשטאז ככה האפליקציה בנייד נכון כרטיס לעלות ראשונים לא לשבת בשתי שורות ראשונים כן עולה 4€ אבל שהזמנתי דרך מחשב נייח זה הופיעה לי 12€ רציתי לברר האם עוד משהו נתקל בזה ואיך אני יכולה לקנות ב4€
-
בודפשטאת התוספת ל-PRIORITY BOARDING אפשר להוסיף גם אחרי ביצוע ההזמנה, עד 3 שעות לפני ההמראה.
-
בודפשטנכון זה מה שהתכוונתי לעשות לפני ציק אין אבל במחשב מופיעה שזה עולה 12€ ולא 4€ איך אני עושה את זה
-
בודפשטכשתגיע לעמוד הזה, ליד הסעיף PRIORITY & COMFORT בצד ימין, לחץ על החץ. יפתחו לך 4 שורות. לחץ על השורה השלישית : WIZZ XPRESS PRIORITY BOARDING.
בהצלחה.
-
בודפשטתודה לכולם על עזרא סגרתי מלון מרקיורי סיטי סנטר וביררתי איתם שאפשר להגיע עם המונית עד החניה . נקווה שנראה קצת שלג
-
בודפשטשלום אנשי פורום אחרי הרב התשובות שלכם אני מנסה לעשות ציק אין באינטרנט של חברת wizz air ורוצה לרכוש תוספת לכרטיס לעלות ראשונים הוא פותח רק 2 שורות ותוספת עולה 12 € ולא 4€ איך אני עושה את זה. תודה