ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון מסלול

פורום דרום אמריקה
    2
    3
    1470
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gal92
      gal92 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני צריך עזרה בתכנון מסלול. אני טס בתחילת יולי לפרו ואני רוצה לעשות סוג של גל יורד - פרו בוליביה, ארגנטינה צ'ילה ולסיים בברזיל. הבעיה היא שאני גם רוצה לבקר בקולומביה. איך מומלץ לעשות את זה? הרעיון שלי היה לנחות בפרו (נחיתה בקולומביה יקרה מאוד ולכן אני מעדיף לנחות בפרו), לעלות למעלה עם קו החוף ומשם להמשיך לקולומביה. אחרי קולומביה לחזור לפרו, להמשיך לטייל שם ומשם להמשיך הלאה לבוליביה. האם המסלול הזה נשמע סביר? יש הצעות יותר טובות?

צריך לקחת בחשבון שמשך הטיול יהיה בסביבות חצי  שנה, כך שנגיע ל- Tierra del Fuego בעונה (סביבות נובמבר). האם המסלול מסתדר מבחינת מזג אוויר?

תודה רבה לעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

לא יודע למה אתה אומר שטיסה לקולומביה יקרה, לא אמור להיות יקר יותר לטוס לבוגוטה מאשר ללימה

בכל מקרה, מה שחסכת על הטיסה לפרו תצטרך להוציא עכשיו לטיסה נפרדת או אוטובוסים לקולמביה, אין פה מה להתחכם מבחינה גיאוגרפית

• gal92
          gal92 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון מסלול

כשהייתי אצל סוכן הנסיעות המחירים שהוא אמר לי הם: הלוך קולומביה חזור ברזיל - 1700$. הלוך פרו חזור ברזיל - 1100$. אתה חושב שאוטובוס/טיסה מלימה לבוגוטה יעלו מעל 600$?

בלי קשר, שמעתי מאנשים שפחות מומלץ להתחיל את הטיול בקולומביה ושפרו היא יעד יותר טוב להתאקלמות. האם זה נכון? 

מה לגבי מזג האוויר? האם הגעה לפטגוניה בחודש נובמבר תסתדר מבחינת מזג האוויר או שאין מה לדבר לפני דצמבר?

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון