ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

פורום טיולי משפחות
    24
    66
    12343
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אמה
      אמה נערך לאחרונה על ידי

לונדון המתינה לנו,היתה זאת המתנה ארוכה במיוחד,בתוך ערפל סמיך שיכול אולי להתחרות רק עם ערפל לונדוני.

בסוף טיול אלזס,בדצמבר 2012,התבקשתי ע' החברה ללבדוק מתי איזי ג'ט תפתח מכירה ללונדון.בא לה מאוד על לונדון,אנו חייבות לונדון,אמרה.

ברגע שהופיע בפורום "יש", מייד רכשתי להם כרטיסים.אנו בגידול הורים.

התעריכים נבחרו עלידם,כך שב31.12 יהיו בבית.ידעו מראש שיכולה להיות בעיה ב24-25.12.

כמה ימים אחרי,לאחר לחץ כבד מצדה "אתם באים איתנו,את מכינה לי את הטיול,תבואו...בבקשה" מי יכול היה לעמוד בזהlaughקנינו גם.

כמעט שיניתי תאריכים,כמעט ביטלתי לחלוטין.היה זה טיול הכי לא מאורגן,תחילה.

יצאתי ידי חובה והתחלתי קצת מפה וקצת משם.

כמה זה עשה טוב כאשר החבר'ה בפורום התגייסו ועזרו כל כך.כל אחד בדרכו,לי שלחה קובץ של קובי,פתחתי אשכול ועוד אחד...שמרתי המון ופתאום...זהו לא יצאים.

החברים הבינו,אנו יחד כבר 40 שנה,בערך מהגנון.

ואז אחותי הפעילה לחץ,תצאו,יהיה בסדר,תתאוררי.

אלונה מסבירה כמו בכיתה אלף איך מדפיסים את ה1+1 לאטרקציות,איפה קונים כרטיס נסיעה,לא לשכוח תמונות פספורט,איך מזמינים מיניקב.

לונדון מחכה לנו.

יומיים לפני כמעט התקף לב שלי,אבא נופל מהמיטה.

מה שוב אותו הסרט?הצגה חוזרת,חודש אחרי?טלפון לחברים,כנראה לא נצא,אני מארגנת את התיקיה יהיה לכם  בסדר.

אבא בסדר,תודה לאל.אפילו שמח שנוסעים ללונדון ומוודע "לונדון,זה באנגליה"

בלי לנשון כמעט,ציפינו ליום ההמראה,תוך הנחיות לכל הסובבים.

גם כשההיינו כבר על הטיסה,עדיים לא האמנתי שיהיה טיול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

רכבת ישראל,למרות הקו שטבע,דואגת להביא אותנו באוטובוס לנתב"ג.

יצאנו מראש מוקדם,מספיקים את רותי ואת טרקלין דן בכייף.

אנו קנינו מקום ישיבה ,החברים לא. בסוף הם ישבו בשורה מספר 3.

מסרנו טרול אחד,כל זוג,ללא בעיה.ראינו לא מעט נוסעים שנעלצו לשלם על טרולים שמנים מידי,גלגלים בולטים מידי שלא אפשרו להכניס אותו למדידה.חבל.

שוב מגיע תודה לפורום היקר על המלצת שקיות ווקום שלמדתי מכם למלא,לשאוב ,להכין טרולי דוגמן.

הטיסה עברה בנעימים,יצא בזמן,נחתה בזמן.נהג מיניקב המתים איפה שנאמר,ע' בית קפה COSTA.רק הליכה ארוכה מאוד בגשם קל ורוח חזקה עד החניה.

פחות משעה ואנו במלון.

• אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

כמה התלבטתי לגהי מיקום המלון.

היו לי 5 מלונות מוזמנים בבוקינג עם אפשרות ביטול.לא יכולנו לקחת דירה שהיתה אפילו במחיר זול יותר מ2 יחידות מלון בגלל חוסר אפשרות ביטול עד הרגע אחרון.

ידעתי כבר שב25.12 אין תחבורה ציבורית.המלון חייב להיות יותר מרכזי או במקום שאפשר יהיה לטייל ברגל.חפרתי לכולם,היכן עדיף?מה נראה לכם יותר?עד שברגע אחרון,נבחר מלון גיליס על תחנת טטונהם קורט.למרות  שהתחלתי לחבב מאוד את גרנד בלומס,שלא רחוק ממנו.

הזמנתי חדרים דה לוקס,ראיתי תגובות על חדרים סטנדרטיים קטנים מידי.היה מבצע איך עדיין הוא היה הכי יקר בין כולם.החדר...בסדר,בנוי כאילו מ2 יחידות.פינת שינה-עם מעבר בקושי מהקיר עד מיטה,וחדר נוסף עם פינת ישיבה,ספה נפתחת,ארונית,שולחן,ביקשתי בהזמנה מיניבר-קיבלנו.2 טלויזיות.מקלחת נקיה אבל קטנה.עם כיור מוזר .2 ברזים.אחד חם מאוד רוטח,השני קר מאוד,המיים לא נפגשים.צריך לבחור איזה זרם מעדיפים...

אבל המיקום-מעולה.

רגי לפני הנסיעה אניגמה הרגיע,עברה במקום כמה פעמים והזכירה פרימארק,,,אוקספורד.

אז כך.מחלון שלנו ראו את הסופר.מחלון של חברה את פרימרק.

ידענו בדיוק מתי פותחים,מתי השומר סוגר ונותן להיכנסlaugh

קוי אוטובוסים שונים מול המלון,בהמשך של כמה מטרים,תחנת טטונהם ואוקספורד ההומה,המקושטת והעמוסה.

בבוקר,מבינה את מיקום המלון,מתרגלת עליו ונהנית ממנו.

באיזה ברז בחרתםIMG_7103.JPGבניין ליעד
          • אמה
            אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

מחיר ארוחת בוקר דרך בוקינג או ישירות מהמלון-אותו מחיר,לכן לא היה צורך להחליט מראש.לאחק קפה,דייסת שיובולת בפינת בית קפה,הוחלט לא לאכול סתם חביתות,ונקניקים מטוגנים.מול המלון ממש סופר גדול.עגבניות שרי,גבינות טובות,לחם טרי,אפילו אוכל מבושל יום יומית.עלות של 17-20 פאונד הספיקה ליומיים בוקר +.

אגב,מחירי מלון,ראיתי פרסום של המלון על מבצע.פניתי עליהם במייל אכן יצא זול יותר מבוקינג.ביקשתי להזמין,חדרי דה לוקס(עדיין כ30 פאונד זול יותר) רק מה?? בספש הפקידה שטיפלה בהזמנה לא עבדה ולא אישרה.ביום ראשון הודעתי שמבטלת את ההזמנה כי כבר אי אפשר לבטל דרך בוקינג.

קיבלתי מייל,אחרי יומיים,"מצטערת לא עבדתי"!

בקבלה היו כל הזמן 4-5 פקידי קבלה ו2-3 אנשי צוות לעזרה בתכנון והצעות..

בקרבת המלון ממש,מסעדות,בתי קפה,סופרים,חנויות שונות כך שרעבים לא נשארנו לרגע.

ארוחה חגיגית  ב25.12 אכלנו במלון,הזמנתי מראש .בגלל הפחד שיהיה הכול סגור.ארוחה טובה טעימה,איך המקום ללא אופי מיוחד.

בארוחת ערב נפגשנו עם חבר לעבודה של החברים,הלכו על המלון כי דיברו על זה בעבודה,ההוא בדק נראה לו,עשיתי לו חצי עבודהlaugh.

אכלו כל ארוחות הבוקר במלון וסיפרו שהיא היתה מספקת וטובה.מגוונת ולא רק סגנון האנגלי.

• ליליה נ.
              ליליה נ. נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

אמה - ברוכה הבאה,

אני בשורה הראשונה, כולי אוזן.

נתתי לך צ'נס לחגוג את "נווי גוד" - אבל מעכשיו אין לך הקלות,

מבקשת כמה שיותר פרטים וכמובן תמונות,

ליליה

• אמה
                אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

לאחר הקפה ובירור במודיעין המלון,הולכים ברגל לתחנת הרכבת לרכוש טרוולכארט.

לפי הפקיד 10 דקות הליכה.היכרות ראשונה עם העיר,אנשים נחמדים מאוד,עונים ומסבירים היכן ולאן ללכת.

תמונות פספורט מלפני שנות דור.אנו צעירים כל כך..ביום האחרון הדפסתי שוברים כפולים לכל מה שנראה לי,חלק כמובן לא היה סיכוי שנספיק.שיהיה.

מאדאם טוסו ב24.12 היה רשום שפתוח עד 14.00,מקווים להספיק נוסעים ישר לשם.ערב לפני עברנו על פניו במונית בדרך למלון.

אפשר היה כמובן לרכוש כרטיס מראש,אבל לא רכשתי כלום מראש הרי...אז נעמדים בתור שמתחיל היכן שהוא בחוץ.ועומדים,עומדים.מתקדמים ועומדים.בערך ב14.00 הבנתי שלא סוגרים כי לא זרקו אותנו החוצה.האמת?האם היה שווה?שעות המתנה הזאת??החברים לא היו,אנו היינו באמסטרדם לפני כמה שנים.היה נחמד,עמוס ביותר,הנסיעה במכוניות והסרט נחמדים.העמידה במקום הזאת הרגה לי את הרגליים להמשך הטיול.

יוצאים מטוסו וממשיכים לקמדן.נחמד מאוד,אוכלים בדוכנים,מטיילים,נכנסים למבנה הסגור...חמוד מאוד המקום,למרות שחלק כבר לקראת סגירה.

עוד שעה ומתחילה לא להרגיש את הרגליים,חוזרים למלון,מסתובבים עוד שעה+ באוקספורד עד רג'ינט ונופלת ללא תחושה בכפות הרגליים.

דוכני קמדןגם בקומה שניה עומדיםמנעימים את המתנהבקמדן
                • ריקי 5
                  ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

ברוכים השבים. למרות שלונדון ממש לא מחכה לי, אני תופסת מקום בשורה הראשונה. כי החוויות שלכם תמיד מעניינות. 

• אמה
                    אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

לילי,יקרתי שבי בנוח,יהיו פרטים רבים.

חשבתי אליך ומה אגיד על המלון כי הזמנת אותו בהמתנה נכון?

אז היה יום שהייתי ככה ככה,לא מייודע מה אבל אחרי יומיים,כאשר קו 14 לקח אותנו כמעט למדרגות גיליס,וקוי 10,24,23,55,7,73 היו כמעט בפתח...עם מוזיאון בריטי ממש בגב המלון,וביום האחרון טיילנו ברחוב "שלנו" עם חנויות אלקטרוניקה,אוכל,מקס&ספנסר פוד ...אין המיקום שלו מעולה.והחדר היה בהחלט בסדר.עם מקלחת צרה מסתדרים.היה גם פן נוח.לילה אחד היה ריר והביאו לנו עוד רדיאטור.זה שע' המיטה לא היה פעיל,וזה דווקא לטובה ,אחרת אפשר היה להיחנק.

היה גם מזיווג.שתי מסעדות אחת בשרית והשניה בשרית וגם איטלקית פתוחות משעות מוקדמות עם א.בוקר טובות.ו...פרימרק מול חלון,(ועוד)

we will rock you בפינה,מקדונלדס ושוב קפה starbucks coffee

רג'נטסתם חלון יפה באוקספורדבשוק המכורה בקמדןאוקספורדכאן יושבים לאכול ,בקמדן
                    • איריס ס.
                      איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

אמה בוקר טוב

שמחה שנסעתם ושמחה שאת מספרת. 

למרות שאת נשמעת עייפה , מקווה שאהבתם את לונדון . 

מחכה להמשך

נוחי בשבת

איריס

• רבקה.ק.
                        רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

אמה - שמחה שהתחלת לספר,שמחה שנסעת ולא ביטלת!

רבקה

• קיפודה
                          קיפודה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

אמה היי,

ברוכים השווים!! אני מאד אוהבת את הסגנון שלך, ולא משנה איפה שתהיי, אם תדווחי, אקרא אותך. תודה רבה על הסיפור ומחכה להמשךsmiley

שבת שלום

• מרינה ש
                            מרינה ש נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

אמוצ׳קה, ברוכה הבאה!!!

ראיתי אמה... ראיתי לונדון... מיד נכנסתי.

שיחכו לי את כל מטלות הבית, קודם אני צריכה לקרוא אותך. איזה כיף שחזרת לספר.

לונדון כרגע לא על הפרק, אבל לקרוא את החוויות שלך כאילו להיות שם בעצמי.

תמשיכי תמשיכי...

• R e e F
                              R e e F נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

אמה יקירתי

מאז חורף 2011 אני צועד בקבות הדיווחים שלך, עד כה פעמים רבות הדרכים שלנו מצטלבות. נשאר רק לי לקוות שגם לונדון תעלה על המפה שלי. 

זה כי כל דיווח שלך שווה זהב ויהלומים!

תודה ענקית על המילים והתמונות 

• לִי
                                לִי נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

היי אמה,

ברוכה השווה!

אני גם עוקבת בסקרנות אחרי החופשה הלונדונית שלכם

תודה על השיתוף וההשקעה

• Jenny2
                                  Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

הי אמה,

ברוכים השובים וכל הכבוד על זריזות הדיווח!

העלית לי חיוך על השפתיים עם תיואר הכיור האנגלי ה"מוזר" במלון. את יודעת, כאת גדלה על משהו ,הוא נראה לך לרוב מובן מעליו ואת לא מעלה על דעתך אפשרות אחרת. רק היום כשאני חוזרת לאנגליה אני כבר מסתכלת בעינים של תיירית ולא מבינה איך ולמה אנשים עוד חיים עם השני ברזים הנפרדים והכל כך לא נוחים..angry

אני ממתינה בסקרנות להמשיך ולהתבונן על לונדון דרך העניים שלך- יהיה מעניין.

• המטייל המתמיד
                                    המטייל המתמיד נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

היי אמה !

ברכות כפולות !

הראשונה ,ברוכים השבים. מצפה בסקרנות להמשך הדיווח ולפתרון התעלומה אשר בכותרת.

השנייה,בשקט,בשקט בלי לשתף אותנו עברת את ה10000 !!!!!!  כל הכבוד לך !!!!!

מחכה בסבלנות !

שבת שלום.

• אמה
                                      אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

לילה טוב לכולם,

כך זה כשמארחים,המתנות ניתנו,כולם כבר עזבו,המטבח מסודר.אפשר קצת להתקדם.

מחר שבת,לא חייבים לקום מוקדם.

באמת לא שמתי לב ל10000,אבל זה מאוד אופייני לי בזמן אחרון.

בתכנון לונדון הייתי די בפיגור אבל עדיין ארגנתי וסידרתי את  ההמלצות,את הזמנים,אפשרוית הגעה,קווי אוטובוסים וטיובים ומה עדיף לכל נקודה.אלא מה?

לא בדיוק חזרתי וקראתי בחומר.על כך עוד בהמשך...

העייפות כנראה היתה כבר קודם.תקופה קשה.לחץ מסביב לא תורם לרוגע.

בעבודה הייתי על טייס אוטומטי ממש עד כדי כך שהכנתי מראש לשבועיים.

26.12 בוקסינג דיי,הרוב אמרו להתרחק מהחנויות.אבל לנו יש פרוולגיה של פרימרק מול הבית וחלון לתצפית מתי פותחים.בערב לפני לילי מודיעה לי "אני אתקשר אליך מתי לצאת,נתחיל משם נתקדם לחנויות שברשימה שלי".

אשקר אם אגיד שלא תכננתי קצת קניות.לא לעצמי,לבן,לבת קצת.בעלי אהב מאוד את חולצות הכותנה שרכש בברלין אז גם הן הוכנסו לרשימה...אולי נעליים של ECCO.

דווקא על הבוקר מוקדם בסניף "שלנו" היה סביר.לאחר כשעתיים+ מחזירים שקיות לחדר ויוצאים להמשך.

המשך של מה ואיפה?? יש כתובת מדוייקת של חנויות אקו,קלארק אבל מי מסוגל ללכת ברגל?בחוץ,המדרכות נראות כמו בזמן תפילה במכה. גם הצפיפות וגם האוכלוסיה.נחשול ענק כזה של אנשים בשתי המדרכות לא ראיתי בחיי.

בהתחלה היה איזה סדר,הולכי רגל לכיוון הייד פארק הלכו בצד ימין המדרכה,החוזרים בצד שמאל.בשלב מסויים  זה נראה כמערבולת אחת גדולה.

מייד עלינו על קו 10 ,עלינו לקומה השניה והיינו בהלם ממראות.

מה חשבתם שלא ירדנו לנסות?ירדנו.נכנסנו לחנות הנעליים,העפתי מבט,לילי ראתה כנראה את המבט שלי ו...החלטנו להתפצל.היא להמשך קניות,אנחנו להייד פארק.

כמובן שהיה צורך לפלס את דרכינו בתוך המון הצועדים במדרכות.אנשים חצו כביש בין המכוניות,בין האוטובוסים.והפלא הגדול היה שאף אחד לא ציפצץ,לא צעק ,לרגע דמיינתי מה היה קורה ברחובות ארצינו במצב דומה ....

רחוב אוקספוד 26.12.13אוקספורד 26.12.13
                                      • אמה
                                        אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

קפצתי מהר מידי לבוקסינג די,מבלי הסבר על ה25.12 אז חוזרת קצת אחורה.

כאמור,הוחלא ע' הרוב,לטייל לבד,לחסוך את הכסף של טיול אישי(לצערי הרב).

לפני היציאה לדרך קיבלנו עצות והדרכה ע' צוות  המלון.אגב\במלון צוות מיוחד לשם כך,פקידי קבלה מתעסקים רק בשלהם וצוות הבידור קראתי להם בהדרכה,מפות,הזמנות.היו כמה ג'נטלמנים.חלק מהם בחיים לא היה בחלק מהמקומות ששאלתי אליהם,על כך בהמשך הימים,ולחלק כנראה עבר ספורטיבי.כל מסלול שלהם היה כ10 דקות מכאן.

הבנו ש10 דקות זה ממש לא אבל אופציה אחרת לא היתה.

כך הגענו ל Leicester Squareהיפה.

בדרך היו מטיילים רבים,שאלנו כמה פעמים על כיוון,תמיד נענינו יפה גם ע' התיירים וגם מקומיים.בכניסה לכיכר,קופה גדולה מאוד  לממכר כרטיסים להצגות,פתוחה.בדרך ראינו מסעדות פתוחות,שימנו לנו כמה לארוחת צהרים.

בקופה,לילי שאלה על כרטיסים למלך האריות.הבן שלה ממש עמד על זה שילכו לראות את ההצגה.ביררה אך לא קנתה כי לא היתה בטוחה לאיזה יום.

בכיכר יפה,מקושטת מאוד,מתקני לונה פארק שונים פזורים ואנשים מטיילים.כמובן חנות  סגורה שלM&ַM

בדרךעוד בניין תאטרוןחנות מעניינת לכל ביתM&MIMG_7196.JPG
                                        • אורנה1
                                          אורנה1 נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

אמושקה,

יופי- יופי- יופי שנסעתם!!

יכול להיות שלונדון עדיין לא קוראת לי, כיוון שבמלון בו אני הייתי לפני 50,000 שנה blush היתה רק אמבטיה ללא טוש. צריך היה למלא את האמבטיה כדי להתרחץ.... היה מלון טוב, וכשביקשתי משהו עם מקלחת הביטו עליי בפליאה ואמרו שאין. 

ממשיכה לעקוב אחרייך ואחרי מעלליכם וקורותיכם.

אורנה

• אמה
                                            אמה נערך לאחרונה על ידי

ברווז פקין,לנגוש ולונדון

לילי,ריקי,איריס,רבקה,קיפודה,מרינ\מיקי,ג 'ני,המטייל,אורנל'ה היקרים תודה על הליוי שלכם!

ג'ני,כנראה לדברים טובים ונעימים מתרגלים מהר ופתאום לא זוכרים איך היה אחרת.

אורנה,לי הפריע שאין דוש נשלף במקלחת.לגבי האמבטיה,נזכרת פתאום בדברי חברה ותיקה שלי,אם אין זמן מתקלחים בדוש,לפינוק צריך אמבטיה.בתור אחת שיש לה בבית כמובן גם אמבטיה וגם ג'קוזי ,"פינוק" (בבית) לא היה לי הרבה שניםlaugh

ממשיכים לטייל ,אין כמו בורגרנץ,מקדולדס לשרותים ללא צורך בבקשות מיוחדות.

מסעדות שונות פתוחות ואני מסמנת לי עוד סניף של ANGUS סטייק לצהרים.

עדיין מוקדם אז עוברים לצ'נה טאון הסמוך.נחמד,מסתובבים די הרבה אנשים,רובם סינים או דומים להם. בחלונות של המסעדות נחשו מה תלוי? ברווז לוי כזה,שחום,שקורה לנו "באו,באו" כמה עופות ,נתחי בשר כל שהו ועוד משהו בלתי מזוהה.להיכנס מוקדם עוד ואני בעד הסטייק,לילי רוצה ברווז,כאן ועכשיו.אבל היא לא רעבה,מוכנה לקנות אותו למלון,לאכול בחדר.בקושי הצלחתי לשכנע שקודם נטייל(ללא הברווז בשקית) בטראלפגרד,אולי עוד משהו ובחזור ניכנס לאכול כמו בני אדם.

הלך על הסטייק שלי.

כניסה לשדרת הצ''ינההיו גם עוגותסוף הכיכר היפהמה זה היצור הזה בים העוף לברווז??רואים שצ''ינה טאון
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 1 / 4
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון